Şimdi Ara

Sıcaklık hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, arkadaşlar önceki konumda notebook'umda uyku modu sorunu olduğunu yazmıştım ve çözüm bulamamıştık.Bir program yardımıyla uyku modundan sonra sistem raporu çıkarttım ve raporda aşırı ısınmadan dolayı bilgisayar hazırda beklemeye alındı yazıyordu.Anlayamadığım şey bilgisayar beklemeye geçtiği zaman alt kısmında elimi gezdiriyorum fakat ısınma gibi birşey hissetmedim buz gibi olduğu halde nasıl böyle olabilirki?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Isınan yer işlemcinin olduğu kısım olabilir termal macun yenileyip deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -AncientLord

Isınan yer işlemcinin olduğu kısım olabilir termal macun yenileyip deneyin.

peki ısınınca beklemeye almasını kapatabileceğim bir yer var mı? ısınınca birşey yapmasın.
  • bence oraya karışma çünkü anakart yanabilir, ısınınca kapanması bir önlemdir.
  • quote:

bence oraya karışma çünkü anakart yanabilir, ısınınca kapanması bir önlemdir.

Anlamadığım şey call of duty 4 gibi bir oyunda nasıl olurda ısınmadan kapanmaz.Gidiyor onda değilde cs 1.6 oynarken kapanıyor.Aklım karıştı. Call of duty 4 oynarken de kapanıyordu güç seçenekleri hiçbir zamandı ama hp güç seçeneğindeydi sonra ben onu güç tassarufu moduna getirdim call of duty oynadım baya bi kapanmadı.Cs 1.6 oynamak istedim ama biraz geçtikten sonra kapanıverdi.
  • termal macunu değiştirdinizmi?
  • quote:

termal macunu değiştirdinizmi?

henüz değiştirmedim başka bir yerdeyim memleketime dönücem yarından sonra değiştiricem fakat sorunun o olduğuna emin olabilirmiyiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tabiki olamayız, sorun sıcaklıktan kaynaklanıyorsa termal macun yenilemen gerekiyor, bu arada laptop kaç yıllık ?
  • quote:

tabiki olamayız, sorun sıcaklıktan kaynaklanıyorsa termal macun yenilemen gerekiyor, bu arada laptop kaç yıllık ?

Daha geçen yaz aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hackernova

Merhaba, arkadaşlar önceki konumda notebook'umda uyku modu sorunu olduğunu yazmıştım ve çözüm bulamamıştık.Bir program yardımıyla uyku modundan sonra sistem raporu çıkarttım ve raporda aşırı ısınmadan dolayı bilgisayar hazırda beklemeye alındı yazıyordu.Anlayamadığım şey bilgisayar beklemeye geçtiği zaman alt kısmında elimi gezdiriyorum fakat ısınma gibi birşey hissetmedim buz gibi olduğu halde nasıl böyle olabilirki?

cs 1.6 da kapanmasınıns ebebi ekran kartının devreye girmemesinden olabilir. işlemci ekran kartı ile oyun açınca aşırı ısınıp kapatıyordur kendini. (kısacası bilgisayar eski oyunları kâle almıyor ama sonra aşırı ısınıyor :D)
  • Dediğiniz gibi laptop soğuksa ısınmadan kaynaklı değildir,acaba windows bozulmuş olabilirmi bi format atmayı deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: hackernova

Merhaba, arkadaşlar önceki konumda notebook'umda uyku modu sorunu olduğunu yazmıştım ve çözüm bulamamıştık.Bir program yardımıyla uyku modundan sonra sistem raporu çıkarttım ve raporda aşırı ısınmadan dolayı bilgisayar hazırda beklemeye alındı yazıyordu.Anlayamadığım şey bilgisayar beklemeye geçtiği zaman alt kısmında elimi gezdiriyorum fakat ısınma gibi birşey hissetmedim buz gibi olduğu halde nasıl böyle olabilirki?

Bence ısınmadan dolayı bekleme olamaz, boyle bir teknoloji yok abi. Isınırsa en fazla kapanır uyku modu neymiş.. Kendin okumak istersen yandex te arat s1 state s2 state, acpi.

https://en.wikipedia.org/wiki/Advanced_Configuration_and_Power_Interface

• format atmaya korkuyorum çünkü hard diskimde sıkıntı var smart harddisk error yazıyor açılışta enter diyip devam ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.