Şimdi Ara

sıcaklık limitleri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • i7 2600K işlemci ile GTX480 GDDR5 ekran kartı
    bu ikisinin ısı değerleri yükteyken kaç dereceyi geçmemeli?

• 2600K için 80 diyim fakat 480'i tam olarak bilmemekle birlite 85 90 diyim.
  • verdiğin yanıt için teşekkür ederim peki 2600k yı sürekli olarak 70 derecede kullanmak zararlı olurmu ya aslıda öğrenmek istediğim ben işlemciyede ekran kartınada o.c. yaptım işlemci için max 80 ise sıkıntı yok fakat ekran kartımdan şüpheliyim bi program yükledim oyun içindeyken sıcaklık 75 dereceyi geçince alarm çalıyor bazı oyunlarda 75 dereceyi geçiyor fakat 80 ni geçmiyor acaba biraz düşürsemmi yoksa ilerde bu sıcaklıklar problem çıkartırmı?

Bu arada donz05 üyeliğim DH tarafından gereksiz yere sebep belirtmeden banlanıyor bukadar kaliteli bir site nasıl böyle bişeye izin veriyor anlamış değilim kalitesini düşürüyor galiba son olarak bu konuyu açtım cevap gelmişmi diye bakayım dedim 4 gün ban bu ne saçma iş noldu siteye girip çıkıyoz reklamlardan para kazandırıyoz diye suçmu işliyoz anlamadım herhangibir suç işlemediğim halde banlandım sebebi ise meçhul olay ne FORUM DONANIM HABER SIKINTI NE AÇIKLAMA BEKLİYOZ alternatiflerin var türkiyede tek değilsin ayakta duruyosan sebebi biziz emeğimizin hakkını böylemi veriyosun?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CPU Kullanımındaki Dalgalanma
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.