Şimdi Ara

Sıcaklıklarım hakkında yorum yapabilir misiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Öncelikle işlemci sıcaklığım boşta 40-45, GTA 5 oynarken 67-70 derece kadar oldu. Ama FİFA 15 ve NBA 2K14 oynarken 60-62 derece civarı oluyor. Bu sıcaklıklar nasıl? PES 15 oynarkende 55 derece civarı oluyor.

Birde ekran kartı sıcaklığımı söylemek istiyorum. GTA 5 oynarken 60-62, NBA 2K14 ve FİFA 15 oynarken 50-54, PES 15 oynarken de 47-50 derce oluyor. Boşata ise 37-40 derece. Sıcaklıklarım hakkında yorum yapabilir misiniz arkadaşlar?

Not: Laptop kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunnew -- 23 Temmuz 2015; 13:37:10 >

• gayet normal. ama bu yaz aylarında sana tavsiyem laptopun altına bi soğutucu koy.
  • Tavsiyen var mı 40-45 tl civarı?
  • Tavsiyem yok. Basit ama büyük fanlı birşey al yeterli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki sağolun. Başka yorum yapabilecek var mı ?
  • harunnew H kullanıcısına yanıt
    Laptopun özellikleri ne baya iyi bence laptop dedinmi 80-90 normal geliyor bana
  • qaanx kullanıcısına yanıt
    Özellikleri derken core i5 42000u, GT840M , 1TB hdd, 8 Gb RAM var. Sistemim de win 8.1 . Alalı yaklaşık 10 ay oldu. 80-90 yüksek değil mi ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunnew -- 23 Temmuz 2015; 22:49:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem hakkında yorum
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3230m 80i bulabiliyor fakat 90 fazla.
    bu laptopların da ortası yok, kimisinin 80-90 derece oluyor, kimisi böyle 70 dereceyi anca görüyor, laptop tasarımından mı acaba bilemiyorum
  • jimhendrix kullanıcısına yanıt
    Peki sağolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: harunnew

Peki sağolun.

bu mesajı attıktan sonra bi yazıya denk geldim(alltaki açıklamam ile benzer).
    u serisi işlemciler tasarrufa dayalı işlemci olduklarından daha az ısınıyorlar, en büyük sebeblerden biri daha düşük ghz de çalışmaları buna turbo boost açıklen de dahil(kendi otomaik açılır belki bilmiyorsunuzdur diye söyledim ).
    diğer bir sebep ise yani ısının düşük olmasının sebebi ise düşük güç tüketimi(4200u 15w, 3230m ise 35w sanırım)
    oyun sırasında ısınma belli bir sıcaklığı aşarsa(örn 80) performans düşmeye başlıyor bu nedenle u serisi işlemcilere göz kırpacağım gibi sonraki laptopumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 24 Temmuz 2015; 22:12:20 >

• jimhendrix kullanıcısına yanıt
    Aynen. İlk başlarda boşta (chrome açıkken) 36 derecelerdeydi. Şimdi ise oyun oynarken GTA5 te 70 e kadar çıktı. Temizlik yaparsam belki daha aşağı iner. Malum 10 ay oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.