Şimdi Ara

Sid Meier Pirates!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bazi anlamsizliklar var?
    3 tane ispanyol gemisi batirdim ( bu arada benim gemi ispanyol)
    2 tane ingliz. Ispanyol limanina yanasip promotion aliorum

Karakter gelisimi bence cok basarisiz ?

• aynen ufacık gemimle ispanyol savaş gemisini yendim şimdi savaş gemisi ve 32 topumla önüme gelene dalıyorum.
    fransız batırıp gidip fransızlardan ödül alıyorum

zaten eski oyunun tadınıda alamadım
    hl2 eskisi daha zevklıydı.
    metallica eskisi gibi çalamıyor
    civilization 4 son umudum oda güzel çıkmaz ise sanırım artık oynamayı bırakırım.
    bu arada bende yaşlanıyorum tabii
  • ben oyunun amacını bile doru dürüst anlamadım...
  • Ben oyunu oynamadım ama pirates of the caribbean dan sonra (çünkü bu oyunda çok bug var) bu grafiklerde bir pirates oyunu çıksa çok güzel olur diyordum. Sonra bunun çıktığını öğrendim direk screenshotlarına baktım ama hayal kırıklığına uğradım. Eski pirates oyununu tekrar yapmaya çalışmışlar ok ama pek bir yenilik göremedim grafikler haricinde. En azından pirates of the caribbean a benzetebilirlerdi gemi savaşlarını.
    bu arada freestyler yaşı merak ettim
  • yaw oyun banada çok eylencelik geldi gemi felan tanımıyorsun ama boyle gemi batırıp durcaz mi?
    haritanin hertarafı yazı doldu heralde onlar gorevler ama gittigim zamanda normal fix ekran herhangi 1 fark yok gorev felan aynı "tavere gir" , "onu yap, sunu yap" . boyle gemi yagmalayıp duruyorum:)
  • eskiden bu oyunu çok severdim
    sırf bunun hatırına bile kötü konuşamam
    oyuna yeni bir şey katılmasada
    yinede vazgeçmem
  • Bana oynamak nasi kısmet olmadı. Link bilen varsa pmden atarsa sevinirim. Ayrıca freestyler a katılıyorum. Yaşla da alakası olmadığına kanaat getirdim. Oyunlar artık eğlenceden çok detaya önem veriyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla dostlar oyun eğlencelik zaten, ilkide öyleydi, sonuçta orginaline sadık kalmış adamlar, grafikler, oynanış değişmemiş. Zaten isminede bakarsanız aynı PIRATES 2 falan değil. Günümüze uyarlamışlar. Bence çokta güzel olmuş, eğlenceli, zevkli. Ayrıca konuda var sonuçta ailenizi bulmaya çalışıyorsunuz. Bunun için görevler çıkıyor onları tamamlıyorsunuz. Bu insanlara yaranılmıyor, değiştirseler yenilik katsalar, ilki böyle değildi niye böyle yapmışlar derler, eskisine sadık kalır adamlar bu seferde bu ne ya aynı herşey hiçbir yenilik yok derler.
    Adamlar yapmış işte alın oynayın eğlenin diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: rebelias

Valla dostlar oyun eğlencelik zaten, ilkide öyleydi, sonuçta orginaline sadık kalmış adamlar, grafikler, oynanış değişmemiş. Zaten isminede bakarsanız aynı PIRATES 2 falan değil. Günümüze uyarlamışlar. Bence çokta güzel olmuş, eğlenceli, zevkli. Ayrıca konuda var sonuçta ailenizi bulmaya çalışıyorsunuz. Bunun için görevler çıkıyor onları tamamlıyorsunuz. Bu insanlara yaranılmıyor, değiştirseler yenilik katsalar, ilki böyle değildi niye böyle yapmışlar derler, eskisine sadık kalır adamlar bu seferde bu ne ya aynı herşey hiçbir yenilik yok derler.
    Adamlar yapmış işte alın oynayın eğlenin diye

valla haklısın kardeş.Daha ne istiyosunuz bunu bulamayanlarda var...Iraklı çocuklar bombalanmaca oynuyor size denizlerin hakimliği veriliyor burun kıvırıyosunuz ayıp walla!!!

• benim katlanamadığım hatunlarla dans olayı
    zarar verse bile artık baştan reddediyorum hatunları
  • 2 saat oynadım sıkıldım bıraktım. Afedersiniz döt kadar gemiyle hayvan gibi kadırgayı batırmak çok kolay. Ama gene de zevkli oyun.
  • yahu oyun çok güzel ben işi bitirdim sayılır evet bitaz kolay gibi ama bir de asker taşıyan gemilere sataşın bakayım aynı zamanda şehir savaşları müthiş olmuş ve oyunda sadece savaşılmıyor istersen deliler gibi hazine ara ister ticaret yap ister valinin kızını tavla sloganında dediği gibi "live the life"(böyle mi yazıyordu?)yani bu oyunun ilkini deliler gibi oynardım bunu daha bir zevkle deliler gibi oynuyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: bulent35220

benim katlanamadığım hatunlarla dans olayı
    zarar verse bile artık baştan reddediyorum hatunları

ayakkabı ve çizme alınca daha kolay oluyor çoğu şeyi kendi yapıyor.
  • yahu crewler mutsuz ise ne yapayım
  • Arkadaşlar oyun başta tabi kolay olur bir süre sonra dostu olduğunuz ülkenin sularında yüzmeye başlıyorsunuz bu da gemi yağmalamanızı engelliyor.Eğer sürekli düşman limanlarında gezerseniz de ne gemileri tamir ettirebilkiyorsunuz ne birşey.Yani çoğunlukla dost limanlarında dolaşmamız lazım ki bu da gemi yağmalayamamızı akabinde de tayfanın mutsuzluğunu getiriyor.Tayfa sürekli para almak istiyor bu yüzden ne yaparsanız yapın bir süre sonra divine plunder yapmanıs lasım yoqsa tayfa isyan çıkarır gemide.İşte tam bu divine plunder sırasında rütbe atlayabilirsiniz ki oyun gittikçe daha da kazıklaşıyor Hem tayfayı mutlu etmek zor oluyor hem gemiler güçleniyor hem de rüzgar hiç sizden tarafa olmuyor bir yerden bir yere gitmeniz aylar alıyor.O yüzden oyunun kolaylığının keyfini çıkarın ve rütbe atlamayın derim

• ben bu oyunu oynarken kardeşim nerden buldun bu çocuk oyununu dedi 1 daha da oynamadım
  • arkasim...crewler tabiki para istiyo ama..onlarin mutsuz olmasinin dier bi nedenide crewleri dusman ulkelerden toplayip karistirman....ingilizlerin icinde sadece 10 ispanyol olsa bile gemide cingar cikiyo biraz zor ama ayni milletlerden toplamayi dene....gorevlere gelince..ben butun gorevleri tamamladim..ailedeki herkesi kurtardim..o bi tane adam wardi ya...onu oldurdum...hatta bi valinin kiziyla evlendim...kari ispanyol ama ben ispanyol memleketlerini isgal edip ingiltere himayesine werdim...oyun bitcege benzemiyodu hala....bende "yeter la!" dedim biraktim ...
  • oyunu 2. açışınızda başlangıçta zorluk derecesi seçtiriyor, zoru seçip bi deneyin isterseniz..
  • bizim elemanin tipi biraz sertlesiyo onu diyon dimi yok ben almiyim onu...benim demek istedigim oyu kolay diil..bitmiyo..onu demek istiyom...
  • hayır oyun bitiyo en sonunda emekli oluyosunuz ününüze göre de bir emeklilik mesleği ediniyosunuz ben vali olmuştum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.