Şimdi Ara

Sid Meier’s Civilization VI (2016) [ANA KONU] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
507
Cevap
25
Favori
37.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Direkt civ 5 full paket alıp oynayın serinin eski sürümlerini oynamadığınız için bir kaybınız olmaz. Yine de nostalji yaşamak istiyorsanız civ 2 de fena olmazdı çünlü ne şehir içi büyütmeli 3d görünüm, taht odası, advisor ve de wonder videoları civ 5 de bile karşımıza çıkmadı. Çok aranmasa da civ fanları elvis presley taklidi yapan domestic advisorı iyi hatırlayacaklardır.
    People love you

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 219 tl ile steam Türkiye için satışı başlatmıştır. Yurtdışına göre okkalı fiyatı ile vatana millete hayırlı olsun!
  • trakianboy kullanıcısına yanıt
    torrent çekip indirime girdiğinde alıcaz napalım. düzgün bir fiyat verseler de biz de insan gibi satın alsak...
    Çok yüksek fiyat. Oyun €59,99. Dolar ve euro kurlarından hesaplamışlar herhalde. Türkiye'ye özel fiyat biçmeliler, böyle kimse almaz.

Civ V'i indirimde iken ₺18'e aldığımı düşününce o paraya ben 12 tane Civ V alıyorum. Tabi Civ V artık eski, fiyatı düştü. Civ VI'nın da kim bilir ne zaman düşer.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yaklaşık %30 indirimli olarak oyun sitelerinden alabilirsiniz. Steam in kur çarpanı da kendine göre, neyle çarpmış o avroyu?

Şu an euro 3,39. Bununla çarpsalar bile 203 tl ediyor. Bu oyun ne zaman 100'ün altına inecek? Oyunu almayacağım. Civ V'e devam. Bir iki sene sonra belki alırım.

Ya da indirimleri kovalayacağız.

Burada 131 tl.

https://www.hrkgame.com/games/product/sid-meiers-civilization-vi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 16 Ekim 2016; 11:37:54 >
  • Dr-oyun ne kadara satıyor acaba?

• Beyler bir oyun 219 TL'den satışa giriyorsa bilin ki aral el atmıştır. Diğer türlü hiç bir firma imkanı yok ki 219 TL'den satışa sunsun asgari maaşın 1300 TL oldugu bir yerde...

• Hakkında bazı olumsuz haberler duysam da standart versiyon almayı düşünebileceğim yerli seçenek **** dir. Oyun yaklaşık 135 tlye denk geliyor.

• durm@play

• Çıksa da oynasak.bu sene adamakıllı bi oyun gelmedi.futbol bile oynayamadık.neyseki civ6 beni en az 2 ay götürür.diplomasi ve ticareti geliştirmişlerse tadından yenmez.

• Hrkgame hafta başında 35.18 avroya satıyordu ama EU bölge sımırlaması var ve ülkemizde aktifleştirme sorunu yaşanabileceğini düşünüyorum. Allkeyshop tan taratırsanız eu sınırlı steam keylerinde eu simgesi gösteriliyor. Ayrıca yurtdışı oyun sitelerinden oyun alırken karşınıza tl olarak fiyat gelmediğinde otomatik oöarak bankanızın anlık döviz kurundan hesaplanırsınız ki bu da serbest piyasa kurundan birim başına5-6 kuruş fazla olur. Az önceki mesajda belirttiğim yerli menşeili oyun sitesi ile irtibata geçip keylerin orjinal ve bölgemize uygun olduğunu teyid ederek almayı düşünebilirsiniz. Uçuk Steam Türkiye fiyatından sonra bana hepsi hesaplı gelmeye başladı

• neczer kullanıcısına yanıt
    Dostum civ serisi beni 20 yıl götürdü.

• HAHAHAHAHHAHA Dünya'nın en pahalı 3. Civilization 6 sını oynayacağız beyler. Kolombiya 1. sırayı çekiyor. Herhalde Sid Meiser Narcos izledi son zamanlarda

https://steamdb.info/app/289070/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scrabG -- 16 Ekim 2016; 21:16:32 >
  • Sonunda batı medeniyetlerinin üstüne çıkabildik.

• quote:

Orijinalden alıntı: ScarHand

HAHAHAHAHHAHA Dünya'nın en pahalı 3. Civilization 6 sını oynayacağız beyler. Kolombiya 1. sırayı çekiyor. Herhalde Sid Meiser Narcos izledi son zamanlarda

https://steamdb.info/app/289070/

Batı bizi kıskanıyor Reis-i Aral sayesinde. Bu arada grafik takıntım yok ama o grafik nedir öyle. Trailer falan izlemedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • An itibariyle pre load başlamıştır.
    Hadi hayırlı olsun :)
    Sid Meier’s Civilization VI (2016) [ANA KONU]
  • Keyler hesabımıza ulaştı!

• Sizlere iyi oyunlar şimdiden. Ben de çok merak ediyorum ama yapacak birşey yok. Hem fiyattan hem Windows 10'un bilgisayarımın ekran kartı ayarını bozmasından oynayamayacağım.

• Civ6 digital deluxe etkinleştirildi.
    Bu şartlarda steam bu pakete 400 tl isterdi!

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.