|
Bildirim
|
Oyunla yeni tanışan arkadaşların sorularına genel cevap vereyim.
-Oyunu çıplak hali ile oynamanızı pek önermem. Daha doğrusu Rise and Fall ve Gathering Storm ile gelen yenilikler oyunu bence fazlaca değiştiriyor. O yüzden Platinium Pack alırsanız daha çok beğenirsiniz ve oyuna daha kolay ısınırsınız. Ama Frontier Pass şu aşamada hiç gerekli değil diye düşünüyorum. İndirim bekleyin bence. Bu arada Platinium Pack Arjantin mağazasında 5 dolar sadece. Ülkeyi Arjantin yapıp 5 dolara aldım ben. 2- Öğrenmesi ve oynaması çok zor bir oyun değil. Ama uzmanlaşması zor bir oyun. İleri zorluk seviyelerinde oynayabilmek için gerçekten tecrübe şart. Tabi zeka ve şans da önemli. Güzel videolar var Youtube’da. 3- Çok güzel modlar mevcut internette. Civilization 6 mod diye aratırsanız bulursunuz. Yeni ve kapsamlı haritalar, daha iyi yapay zeka vb. bir sürü faydalı mod var. 4- Grafikleri beğenmeyen, yapay bulanlar için oyunun Civ 5 gibi görünmesini sağlayan bir mod da mevcut ama bence oyun gayet iyi grafik olarak. |
Civ serisini oynayanlar gerçek hayatta bir süper güç neden bir yeri işgal eder, neden kendi petrolünü değil de uzaktakini önce harcar ve onu başkasına yar etmez, bir yerler neden karışır ya da iti ite kırdırtmak ne kadar önemlidir, yer altı kaynaklarının bir ulus için önemini, türkiye’nin jeopolitik önemi lafının içi boş laf olmadığını ve tüm devletlerin gayesinin hazinelerini doldurmak olduğunu, büyük adam yetiştirmenin bir ulusu diğerlerinden nasıl ileriye taşıdığını ve dünyayı önünde sonunda bir nükleer harabeye çevireceğimizi bilirler ve hayatı öyle okurlar.
Sen de katıl gündeme bakış açın değişsin Habersizce at bir atom rakiplerin titresin! |
Civilization 5 varken boşa uğraşıyorlar hala en iyisi brave new world
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |