Şimdi Ara

Sid Meier's Pirates! Türkçe Yama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğiniz gibi korsan temalı oyunlar çok az. Ben de bu eski yapımı türkçe oynayabilir miyiz diye bakıyım dedim ve steam'den indirdim. Dosya kısmında Lang0.FPK, PAK0.FPK gibi dosyalar vardı ve bunlar büyük ihtimalle dil dosyaları diye düşündüm. Bunların uzantıları pak olmadığı için fpk uzantılı dosyaları nasıl açabiliriz diye araştırdım ama nafile. Sonra sid meier's civilization 4 oyununun dil dosyalarını açmak için bir program yapılmış sanırım onu gördüm PakBuild adında. Bunu indirdim ve bizim bu fpk uzantılı dosyaları unpack edebildiğimi gördüm lang.fpk dosyasını unpack edince dil dosyalarının burada olduğunu gördüm ama dil dosyasının formatı str olduğu için açamadım(srt ile karışmasın). Programı açıp yukarıdaki sekmelerdeki PACK sekmesine tıklayıp unpack kısmından dosyayı açabiliyoruz. Çıkan dosyaları ve bu PakBuild programını aşağıda ki linke bırakıcam. Çünkü bu str dosyasını açmayı beceremedim açıp çevirebilecek arkadaşlar için konu açayım dedim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sid Meier's Pirates! Türkçe Yama

"Sid Meier's Pirates!" başlıklı klasik korsan oyununun Türkçe yama olarak da bilinen lokalizasyon dosyasıyla, oyunu kendi dilinizde deneyimleyebilirsiniz. Bu yama, oyunu Türkçe dil desteğiyle donatır ve oyunun arayüzü, diyalogları ve metinlerini Türkçe'ye çevirir.

Türkçe yamayı kurarak oyunun tüm özelliklerini Türkçe olarak kullanabilir, oyunun hikayesini ve görevlerini daha iyi anlayabilir ve oyun deneyiminizden daha fazla keyif alabilirsiniz. Sid Meier's Pirates oyununa Türkçe yama uygulamak, oyunu daha erişilebilir ve sürükleyici hale getirecektir.

Türkçe yamanın kullanımı kolaydır ve oyun dosyalarınıza zarar vermez. Yalnızca yama dosyasını indirip oyun dizininize kopyalayarak kurulumu tamamlayabilirsiniz.

Sid Meier's Pirates! Türkçe yama ile oyunun zengin dünyasını kendi dilinizde keşfedin, korsanlık maceralarınıza Türkçe olarak yelken açın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Korsan temalı oyun ve çevirisi istiyorsanız imzama bakabilirsiniz :) henüz tamamlanmadı tabiki ama korsan teması seviyorsanız Monkey Island bu işin atasıdır.
  • Dostum o oyunu da oynamıştım eline sağlık 2 ve 3'ü de türkçe oynayabileceğiz sayende sanırım ama bu oyunda benim için önemli be :)
  • Oyunun 3630 satır sayısı var ÇçÖöüÜ destekliyor str çıkarttım 5 satır toplasan 3635 k satır var
    Ana menü grafikle kaplı bana göre text çıkmadı.
  • Çıkarttığın dosyayı paylaşabilir misin ve nasıl yaptın?
  • Str dosyası ile ilgili bilgisi olan yazarsa şu oyunu Türkçe'ye çevirelim.

• Shawarpers kullanıcısına yanıt

Bir arkadaş oyun ile ilgili tüm bilgileri derlemiş. Bölge ayarlarını değiştirince oyunun dil dosyalarının değişmeme sorunu da ortadan kalkıyormuş. Gerekli araçları da konuya eklemiş.

https://forum.donanimhaber.com/sid-meier-s-pirates-yama-istek-ve-gerekli-araclar--153243268

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.