Toramanin yaptigi hatalar, hantalca kosuslar nedeniyle Grup maçlarında Toraman'ı oynatmak bence yalnis olur hele ki kiev gibi bize ters gelen bir takima karsi...Oww düşünmesi bile kötü alternatif olarak o bölgede Sidnei oynatılırsa her maçta (ilk 11) daha verimli bir defansa sahip oluruz diye düşünüyorum. En azindan Sivok ile beraber iyi isler yapabilirler.
Sidnei hazirlik maclarinda izledigim kadariyla iyi oyuncu.Sisman ve iri gorunumune ragmen cok cevik ve cabuk.Bu sene banko oynayabilecegini dusunuyorum , ama seneye ? Bildigim kadariyla cok tuzlu bi satin alma opsiyonu var , begenilirse parayi basip alinir ki basarili olacagini dusunuyorum.Zaten yabanci sag bek alinmazsa ortasahada Necip'ten olusan kontenjan boslugu olucaktir.Ama daha onemlisi bu adamin partneri kim olucak ? Egemen-Toraman-Sivok arasinda sureki degisiklik olursa isimiz yine yas.Savunma ikilisinde istikrar cok onemlidir ,bu yuzden Ferguson Vidic sakatlandiginda hem Vidic hemde Ferdinand'i oyundan cikarip Jones'la Evans'i oyuna aliyo.Yinede Carvalhal'a pek guvenmiyorum