Şimdi Ara

siege of orgrimmar heroic kapışması (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
3.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RFyo

ben de senin gibi liseye gitseydim "bende sizi 4. bossta görücem zzaa xdxd" derdim :)

Adam pro

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ben de senin gibi liseye gitseydim "bende sizi 4. bossta görücem zzaa xdxd" derdim :)

de ayrı yazılır zaaaxdxd

• edebiyat hocan kimdi lisede kaosbriid
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToughGui

quote:

de ayrı yazılır zaaaxdxd

Yoo bence tam yazılması gerektiği gibi yazılmış o mesaj. Kendi bağlacını ayırmış cümlenin başında, ama laf soktuğu kişiden yaptığı hayali alıntının bağlacını birleşik bırakmış. Bilerek yaptıysa taktir edilecek bir hareket olmuş :) .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saphrenia -- 21 Eylül 2013; 8:09:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saphrenia

quote:

Orijinalden alıntı: ToughGui

quote:

de ayrı yazılır zaaaxdxd

Yoo bence tam yazılması gerektiği gibi yazılmış o mesaj. Kendi bağlacını ayırmış cümlenin başında, ama laf soktuğu kişiden yaptığı hayali alıntının bağlacını birleşik bırakmış. Bilerek yaptıysa taktir edilecek bir hareket olmuş :) .

Taktir

• Forum yine gramer nazisi dolmuş
  • acark kullanıcısına yanıt
    This.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acark

Forum yine gramer nazisi dolmuş

"akshama qeseriz bhiz bu bosslari qhanqa" falan yazan insanlarla dolsa daha mi iyi?

:)
  • laiyaaa kullanıcısına yanıt
    Rfyo bu kadar acımasızca eleştirilecek bir gramer kullanmadı bence
  • quote:

edebiyat hocan kimdi lisede kaosbriid

Senin edebiyat hocandı RFyo

Konu dağılmış , LEYLAAA ABBBLAAAA nasılsın iyimisin
  • quote:

Rfyo bu kadar acımasızca eleştirilecek bir gramer kullanmadı bence

yok onu elestirmedim ki zaten?
    biri o sekil gramer kullandigindan degil, hani kullansalardi daha mi iyiydi dedim. gramer nazisi demisler de.
    yeni nesilin o tarz konusmasina acayip ayar oluyorum da ben. anlamiyorum zaten bir kismini :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senātus

Konu dağılmış , LEYLAAA ABBBLAAAA nasılsın iyimisin

iyiyim yavrum sen nasilsin? :) ozlemedin mi bizi yav :D
    Benim katlanamadığım durum;Sizinle yüz yüze konulurken söyleyemeyeceği ve yahut takınamıyacağı tavrı klavye arkasına saklanarak yapanlar şerefsizler.Dün gece bir örneği vardı burda muhtemelen banlandı herhalde.
    Olumlu eleştiri yapmayı bilmek bir erdemdir bence.Diğer tür insanlar hayatı katlanılmaz kılıyorlar.
  • Enis git lan dağıtma konuyu.
  • quote:

Benim katlanamadığım durum;Sizinle yüz yüze konulurken söyleyemeyeceği ve yahut takınamıyacağı tavrı klavye arkasına saklanarak yapanlar şerefsizler.Dün gece bir örneği vardı burda muhtemelen banlandı herhalde.
    Olumlu eleştiri yapmayı bilmek bir erdemdir bence.Diğer tür insanlar hayatı katlanılmaz kılıyorlar.

yok yok ben ordaki grameri olumlu ya da olumsuz elestirmedim, sadece sen gramer nazisi dolmus deyince bir sikintimi dile getirdim arada. yani o sekilde konusan genclerle dolu olacagina gramer nazileri olsun bence sikinti yok bu sekilde yeni nesil daha duzgun yazmayi ogrenir. yani gercekten ayar oluyorum o tarz yazimlara. :)
    İnanıyorum ki o tarz gençlerin arkası kesilirse bu dediklerim bize kulp bulmaya başlar hayatı bize dar etmeye başlarlar.Çünkü iki tarafta kutup.
  • Başlık SoO heroic başlıgı, burada da birbirine takılıp laf atanlar aynı serverda hatta aynı guildde oynuyor ve SoO heroic yapıyorlar. De ayrı yazılır diyen toughgui benim 10 yıllık arkadaşım 3-4 yıldır aynı guildde oynuyoruz.

Konuyu daha da fazla gereksiz yere götürmeyin diye yazdım. Boşa konuşuyorsunuz yani.

Konuya dönersek, evet ilk bosslar kolay, 6 7 8 orta seviye. 9 10 11 zor. Gerisi de tahminen kol gibi. Bilek gibi gear, kusursuz taktik ve bunun yanında bazı fightlar RNG'de istiyor. Tadında olmuş bence.
  • quote:

İnanıyorum ki o tarz gençlerin arkası kesilirse bu dediklerim bize kulp bulmaya başlar hayatı bize dar etmeye başlarlar.Çünkü iki tarafta kutup.

Ulan iyi güldüm sana

Birader altı üstü yapılan bi yazım yanlışı düzeltilmiş, tutup konuyu nereye çekiyosun. Konuşma tarzından anladığım kadarıyla çok da ciddi bi muhabbet dönmemiş orda. Ben de bi yazım yanlışı düzelttim ama oraya sonra geleyim

Kaldı ki ben Türkçe'nin mümkün olduğunca düzgün kullanılmasından yanayım. Türkçe'de soru eki, bağlaçlar felan ayrı yazılır. Bazı kelimelerin İnternet'te farklı kullanımı oluyor gerçi(bi dakka vs.)

Hadi bunu geçtim, bu ne abi?

quote:

Bunu açıkla bana. Sen burda kime şerefsiz diyosun, bu forumdan birine mi? Şerefsiz lafını öyle ortaya atıp da kenara çekilmek olmaz. Kime şerefsiz diyosun sen? Bu forumdan birine şerefsiz diyosan bunu da cevapla, sen bu şerefsiz lafını klavyeden söylemeyi biliyosun, çıkıp adamın yüzüne karşı şak diye söyleyebilecek misin de kalkıp millete bunun hakkında ders veriyosun?

Ayrıca kimsenin genelde milletin hayatını dar etmek gibi bi derdi olmaz. Herkes Türkçe'yi düzgün kullansın, bu sefer kıllık yapan olursa ben de yanında dururum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nefarius -- 23 Eylül 2013; 16:24:35 >

• Korkarım ki türkçeyi o istediğin kadar düzgün kullanabilmek için beyin implantı gerekiyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.