Şimdi Ara

siege of orgrimmar heroic kapışması (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
3.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Method 13lemis bu hafta biter bu is buyuk ihtimal. Heralde raid bitirme rekoru kiracaklar. Ya gercekten diger raidlere kolay olmus ya da ilk bosslardan itemlendikleri icin diger raidlere gore daha rahat kesiolar. Onceki raidlerde zor bosslarin bazilarini onlerde verir itemsiz kesmek zor olurdu. Simdi sonda ve herkes full itemli nerdeyse. Sadece denemek kalio sanirim onlara da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bari hc'de kısımları hemen acmayalardı aha bitti oyun bile.
  • ben de dikkat etmeye çalışıyorum da bırakın insanlar istediği gibi konuşsun
    anlamıyorsan okumaz geçersin
    ilerde de anne baba olunca kendi çocuğuna doğruyu öğretmeye çalışırsın
    kasmayın kendinizi 3 günlük dünya
    kalıplara sokmaya veya kendinize benzetmeye çalışmayın insanları
    bırakın insanlar birbirinden farklı olsun
    farklı renkler olsun
  • umarım catastrophe en azından ilk 10'a girmeyi başarır. Lei Shen'de takıldığınız kadar takılmazsınız umarım. aslında daha kimse 14/14 yapmadı ilk sizin yapmamanız için bir sebep yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knightley

aslında daha kimse 14/14 yapmadı ilk sizin yapmamanız için bir sebep yok

var, siegecrafter blackfuse
  • siyoç crafter blackfoç
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToughGui

quote:

küçücük goblin :) alete bindi diye adam mı olmuş :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToughGui

quote:

klaxxi siegecrafterdan daha zor diye biliyorum yinede o seviyede heroic olan arkadaşlar gerçekten güzel iş çıkarıyorlar. raid kolay kısmı bence tamamen item levellarla alakalı 540 ile 550 itl arasında çok fazla fark yok dolayısıyla 25 man comp da oynayanlar özellikle çok ama çok rahat ilerliyorlar bis tot gearlarıyla. bir haftada full clear attılar neredeyse komik ya.

• Method bu hafta 1 shot geçmiş Paragons'u. Maşallah diyelim.
  • Method Siegecrafter Blackfuse Heroic videosu:
    http://www.youtube.com/watch?v=jR-ssZSDjjM adamlar hatasız oynuyor.
  • Kill videolarında genelde böyle hatasız kusursuz olur zaten geride kalan 100lerce tryın getirdigi pratik ile. Her boss öncesi zaten taktik belirlenip (varsa video izliyoruz tabi ki ama genelde ptr'dan bildigimiz için taktiklerde bilmedigimiz pek az şey oluyor) fightı kafamızda oynayıp bitiriyoruz. Fakat pratige dökmesi bossun item gereksinimi ve kişisel hatalara bağlı olarak zaman alabilir. Method gibi toppest guildlerde daha kısa zaman alır tabiki. Bu fightta mesela görmediğiniz şey rogueların vanish & cloak and dagger ve cooldown reduce trinketi sayesinde her turda konveyör banda çıkabiliyor olması.
  • Garrosuda indirmiş 10men bir guild

siege of orgrimmar heroic kapışması
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyro

Garrosuda indirmiş 10men bir guild

siege of orgrimmar heroic kapışması

http://www.wowprogress.com/pve/asia burada göstermesi gerekmiyor mu asia serverında birisi kesince? ptr olamaz mı bu screenshot?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knightley -- 30 Eylül 2013; 9:48:43 >

• mmo championda yazıyodu.
  • hee doğru orada yazıyormuş. kesmiş adamlar harbiden. 2 haftada yedi millet contenti. gerçi 573+ item lvl diyor. biraz sapıklığa vurmuş adamlar işi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knightley -- 30 Eylül 2013; 14:15:57 >
  • Asya serverlarinda 25m 10m ilvl farki var diye biliyorum. Buyuk ihtimal 25m itemleri ile 10m kesmislerdir. Bu konuyla ilgili manaflask bisiler yazmisti. Asya serverlari zaten yarisin icinde deil ilvllerin farkindan dolayi takmaya gerek yok. Ama method bu hafta kesecektir diye dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metamania

Asya serverlarinda 25m 10m ilvl farki var diye biliyorum. Buyuk ihtimal 25m itemleri ile 10m kesmislerdir. Bu konuyla ilgili manaflask bisiler yazmisti. Asya serverlari zaten yarisin icinde deil ilvllerin farkindan dolayi takmaya gerek yok. Ama method bu hafta kesecektir diye dusunuyorum.

eski icecrown zamanındaki gibi 25m ve 10m'den düşen itemleveli farklı. 25m heroic yaparak yüksek level item toplayıp, 10m heroic'te garrosh'u kesmişler. gitsinler kumda oynasınlar diyoruz biz onlara.
  • 600 leveli olsada kesemicek bi ton guild var oda bi başarıdır :)
  • sizde kesin 10 man heroic achi achidir
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.