Şimdi Ara

siemens c60 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu gün aldım. Telefon güzel siemensin kalitesini yansıtıyor kamerasıyla birlikte yaklaşık olarak 400 yakın bir maliyet tuttu ama kamerasını daha kullanamadım ekranı iyi daha kullandığım c55 vardı onun data kablosu c60 ile uyumlu c60 ile nete girmek için ayrı yetten bir modem programı yok c55 kullanıcıları daha önce kullandıkları modem asistans programını bu cepte de kullanabilirler. O program model için değil genel olarak kullanılıyor PC'den ayarlar yapıldıktan sonra nete girebilirsiniz. Şuan bu telefon ile internete bağlanmaktayım. Almak isteyenlere tavsiye ederim.Saygılarımla...

[simage]morphsonur.kolayweb.com/ozturkler.com3.jpg[/simage]
  • Sanırım bende alıyorum...
  • nasıl yani tam olarak kullanışlımı sarj olayı nasıl
    gprs nasıl
    kamerası işe yararmı
    ?????????????????????????????
  • Arkadaşlar siemensin kamerasından elimde bir tane satılık var. daha 1 aylık. hiçbir sorunu yok.nası diye sormayın bilmiyorm,arkadaşın. tlfondaki resimleri gordum fena değillerdi. ama şu bi gerçekki flashı var.bu da diğer kameralerdan ii çekim yapmasını sağlar.satma nedeni arkadaşın paraya ihtiyacı olması
    ilgilenenler pm ile ulaşabilir.
  • fiyatına göre süper bir telefon c60 ama birde m55 diye bir tlf. çıkardı o daha da iyimiş her yönüyle de çok farklı bir tlf. [rockbnd]
  • m55,m55 diye tutturan arkadaşların allah gözünü doyursun.kimilerinde erikson 628 war hiç seslerini çıkarıyolarmı?!?!?!?!?!?!
  • modem driveri yok. diğer model telefonların modem assistant yazılımlarıda bir işe yaramıyor.
  • C60 modem kurulumunda önce ben de sorun yaşamıştım ama işi çözünce o kadar da zor değilmiş. USB data kablosu ile aşağıdaki adımları takip ederek C60 GPRS modeminizi kurabilirsiniz.

1) USB kablonuzu bilgisayarınıza bağlayıp, kablo ile birlikte gelen yazılımdan (Ben DCA-510 kablosunu kullanıyorum) kablo driverini kurun ve telefonu kabloya takın.
    2)my-siemens.com dan indirdiğiniz modem assistent programını(gördüğüm kadarıyla bütün telefonlar için aynı program var) bir klasör içine açtıktan sonra "mdmsie9x.in_" dosyasinin uzantısını ".inf"e dönüştürün (Modem assistent programını kurmanıza gerek yok) Bu dosya GPRS modemin WIN95 tabanlı sistemler için driver dosyası. Diğer işletim sistemleri için hangi dosyada bu işlemi yapacağınızı dosya isimlerinden anlayabilirsiniz.
    3) Denetim masasından (control panel) donanım ekleme sihirbazıyla modem ekleyin ve modem modelini sorduğunda Disketi Var (Have disk) seçerek 2. maddede hazırladığınız "mdmsie9x.inf" dosyasını gösterin ve modeminizi seçerek kurun.
    4) Bundan sonra kurmuş olduğunuz modemi kullanarak GSM operatörünüzün ayarlarına kullanarak yeni bağlantı yaratabilirsiniz.

Bu kadar bilgi verdikten sonra bir soru da ben sorayım. C60 telefonda kayıtlı telefon numaralarını bilgisayara-bilgisayardan telefona aktarabileceğim bir program var mı acaba?

• Bak arkadaşım cep telefonu modeline göre yazılım yazmadılar. modem asistans programını kurucaksın.

Diğer bir soruyu cevaplıyım ama daha kullanmadım C6 altında bir program cep telefonuna resim,midi yani erişebilme hakkı veriyor. ama o program eksik yazıldı. M55 altındaki program C60 ile uyumlu onu kullanabilirsiniz.
  • Ben de cep telefonu modeline göre yazılım olduğunu iddia etmiyorum zaten. Modem assistent ben kurmadım, modemi tanıtmak için onu kurmaya gerek yok. Bilgisayarlarını biraz daha şişirmek isteyenler kurabilirler tabii.

Bilgi için teşekkürler. Zaten ben resim, melodi vs. alışverişi için siemens data suite kullanıyorum. Benim istediğim telefondaki kayıtlı numaraları bilgisayara-bilgisayardan telefona aktarmak için bir program. Henüz C60'da bu işi yapacak çalışan bir program bulamadım.
  • Bende Motorola c336 vardı Onun driverini kurarken com 3 e yani evrensel seri yol denetleyicisine yani usb nin olduğu yere kuruyordu birde modem altına kuruyordu.5 Ay önce aldığım c336'yı (aldığım yere verip aldığım fatura değeriyle) verip bir c60 aldım ve bir de usb cablo.kablo ile gelen cd nin içinde bir yazılım vardı 3320 diye bir şey(rakkamı yanlış hatırlıyor olabilirim) onu kurdum. yalnız modemide tanıtmam gerekiyordu.denetim masasından modeme tıkladım ve modemi kendisi algılayıp com2 ye ve modem altına kurdu.Kurdu ama standart modem olarak yani kendi modemi değil.Buna rağmen nete bağlanıyorum ama data alışverişi bayağı yavaş ve arada data gelmiyor 5 saniye 10 saniye falan böyle sayfaları açabiliyor.Yalnız orjinal modem driveri lazım ondan mı kaynaklanıyor acaba data alış verişindeki sorun? Yoksa telsimden mi kaynaklanıyor?Coder arkadaşın dediğini deniyeceğim bakalım performan artacakmı.
  • gprs yi hızlı mı zannediyodun ?
  • Sizdeki C60 ın şarjı ne kadar gidiyor?
  • gprs de 4 saat gitmesi lazım yenisinin
  • C60 ın usb kablosu şarj özelliği bozuk diye aldığım yere götürdüm, O tür kablodan ellerinde olmadığı için bende irda aldım.Sagem MyX-3d için irdayı aldım birazda tereddüt ederek.Tereddütüm nette iken aynı anda şarj edebilimiyim diyeydi.Şarjda iken veri alış verişinin durduğunu duymuştum ama öyle olmadı.Hem telefonu şarj ediyorum hemde aynı anda netteyim.Şu an onu kullanıyorum bağlantı gayet iyi telefon alacaklara yada değiştireceklere sagemi tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.