yeni çıktı kullanan yoktur sanırım.Bence yabancı forumları incele
www.my-siemens.com a gir gerekli bilgiyi bulursun
hıç kullanan gormedim ama fiyatı cok ucuz diye ılgımı cektı. 279 milyon. renkli ekranlar arasındaki en ucuz telefon
Usta belki renkli ekran toplum içinde ilgi çekebilir ama bu forumda insanlar ekranın rengine takılmıyor,telefonun işlevselliğinin on plana cıktıgı telefonlara yoneliyorlar...Bir telefon en az 5 işe yaramalı mesela :))) Bir telefon yeri geldimi cep bilgisayarı,yeri geldimi internet cafe,yeri geldimi camera,yeri geldimi uzaktan kumanda gibin :Pppp Saygılar :))) (sanırım standartları zorluyoruz :))
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by gorkem_adakoglu</i> <br />kullanan yokmu bu telefonu <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> slm, bugün aldım. 1-2 gözlem aktarayım.
* kullanışı çok rahat menüsü güzel.(T300 gibi bir menüsü var) * özelliklerini tek tek saymayayım ulaşabilirsiniz sitesinden. * ekran çok güzel, hafif, pil ömrünü deneyemedim henüz, sanırım 1.87 mb hafızası var. * gprs, mms, titreşim, renkli ekran, alarm, kronometre, saat..vb * kablo ve fotoğraf makinasını (IQP-500) alamadığım için bunlar hakkında yorum yapamayacağım. * fiyatı uygun.
c55 e göre eksiklikleri de var tabii (yada ben daha keşfedemedim) * ses kaydedip onu melodi yapabiliyor mu bilmiyorum. * alarmı her gün ayarlaman gerekiyor (c55 de haftanın günlerinden seçebiliyordun) * bazı sesler zayıf çıkıyor.
260 milyona degecek bir telefon herhalde bende almayı düşünüyorum pil olayı nasıl gprs nasıl
Bende almayı düşünüyorum ama modem yazıımı yokmuş c55 in data kablosu uyumluymuş doğrumu.Bu gprs ile pc bağlantısı yapılabiiniyormu
Ayrıca siemensin sitesinde C60 için bir program var onu deneyen varmı c55in yazılımıyla çalışmasın bu mutlaka bir çözüm yolu vardır,yazılım vardır . Yoksa çok kötü
Ayrıca siemensin sitesinde C60 için bir program var onu deneyen varmı c55in yazılımıyla çalışmasın bu mutlaka bir çözüm yolu vardır,yazılım vardır . Yoksa çok kötü
ya arkadaşlar ben yarın bu telefonu almayı düşünüyorum data kablosu acaba c55 ile aynımı deneyen kullananlar allah rızası için bilgi versin sakata gelmeyelim
bilmiyorum nasıl telefon inşallah iyi cıkar
Philipsin de var renkli ekran, 240 milyon, dün gazetede gördüm, gprs falan da var, bluetooth, kullanan var mı
özellikleri çok iyide acaba gprs nasl c55 gibi ise işe yaramaz ama geliştirmişlerse 2004 e damgasını vuracak bir telefon [phne]
kullananlar dan alınacak bir telefonmu bu c60
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by xoge</i> <br />özellikleri çok iyide acaba gprs nasl c55 gibi ise işe yaramaz ama geliştirmişlerse 2004 e damgasını vuracak bir telefon [phne] <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
c55 işe yaramz bi telefon mu yani?
Bende yorumlarınızı bekliyorum telefonu araştırdım ama hala almakta tereddütteyim.. Ayrıca kürşat arkadaşada bir not philips in bahsedilen modelinde yazıldığı gibi bluetooth özelliği yok
kimse bu telefon hakkında izlenimde bulunmayacakmı arkadaşlar