Şimdi Ara

siemens c60

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kullananlar memnunmu

• kullanan yokmu bu telefonu
  • yeni çıktı kullanan yoktur sanırım.Bence yabancı forumları incele
  • www.my-siemens.com a gir gerekli bilgiyi bulursun
  • hıç kullanan gormedim ama fiyatı cok ucuz diye ılgımı cektı. 279 milyon. renkli ekranlar arasındaki en ucuz telefon
  • Usta belki renkli ekran toplum içinde ilgi çekebilir ama
    bu forumda insanlar ekranın rengine takılmıyor,telefonun işlevselliğinin on plana cıktıgı telefonlara yoneliyorlar...Bir telefon en az 5 işe yaramalı mesela :)))
    Bir telefon yeri geldimi cep bilgisayarı,yeri geldimi internet cafe,yeri geldimi camera,yeri geldimi uzaktan kumanda gibin :Pppp
    Saygılar :))) (sanırım standartları zorluyoruz :))
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by gorkem_adakoglu</i>
    <br />kullanan yokmu bu telefonu
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    slm,
    bugün aldım. 1-2 gözlem aktarayım.

* kullanışı çok rahat menüsü güzel.(T300 gibi bir menüsü var)
    * özelliklerini tek tek saymayayım ulaşabilirsiniz sitesinden.
    * ekran çok güzel, hafif, pil ömrünü deneyemedim henüz, sanırım 1.87 mb hafızası var.
    * gprs, mms, titreşim, renkli ekran, alarm, kronometre, saat..vb
    * kablo ve fotoğraf makinasını (IQP-500) alamadığım için bunlar hakkında yorum yapamayacağım.
    * fiyatı uygun.

c55 e göre eksiklikleri de var tabii (yada ben daha keşfedemedim)
    * ses kaydedip onu melodi yapabiliyor mu bilmiyorum.
    * alarmı her gün ayarlaman gerekiyor (c55 de haftanın günlerinden seçebiliyordun)
    * bazı sesler zayıf çıkıyor.

1 saat inceleyebildim o yüzden şimdilik bu kadar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Siemens kg57naw24n buzdolabı
    10 yıl önce açıldı
    Satılık Siemens CX70 Trabzon...
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• 260 milyona degecek bir telefon herhalde bende almayı düşünüyorum
    pil olayı nasıl
    gprs nasıl
  • Bende almayı düşünüyorum ama modem yazıımı yokmuş c55 in data kablosu uyumluymuş doğrumu.Bu gprs ile pc bağlantısı yapılabiiniyormu
  • Ayrıca siemensin sitesinde C60 için bir program var onu deneyen varmı c55in yazılımıyla çalışmasın bu mutlaka bir çözüm yolu vardır,yazılım vardır . Yoksa çok kötü
  • Ayrıca siemensin sitesinde C60 için bir program var onu deneyen varmı c55in yazılımıyla çalışmasın bu mutlaka bir çözüm yolu vardır,yazılım vardır . Yoksa çok kötü
  • ya arkadaşlar ben yarın bu telefonu almayı düşünüyorum data kablosu acaba c55 ile aynımı deneyen kullananlar allah rızası için bilgi versin sakata gelmeyelim
  • bilmiyorum nasıl telefon inşallah iyi cıkar
  • Philipsin de var renkli ekran, 240 milyon, dün gazetede gördüm, gprs falan da var, bluetooth, kullanan var mı
  • özellikleri çok iyide acaba gprs nasl c55 gibi ise işe yaramaz ama geliştirmişlerse 2004 e damgasını vuracak bir telefon [phne]
  • kullananlar dan alınacak bir telefonmu bu c60
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by xoge</i>
    <br />özellikleri çok iyide acaba gprs nasl c55 gibi ise işe yaramaz ama geliştirmişlerse 2004 e damgasını vuracak bir telefon [phne]
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

c55 işe yaramz bi telefon mu yani?
  • Bende yorumlarınızı bekliyorum telefonu araştırdım ama hala almakta tereddütteyim.. Ayrıca kürşat arkadaşada bir not philips in bahsedilen modelinde yazıldığı gibi bluetooth özelliği yok
  • kimse bu telefon hakkında izlenimde bulunmayacakmı
    arkadaşlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.