Şimdi Ara

SIEMENS C75 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende ME75 modeli var.. Bu telefon c75 ile ile butun ozellikeri ayni 147ytlye aldim 10 gun once... Pil fazla dayanmiyordu. Ekran korucuyu enerji tasarrufuna getirdim. Ayrica ekran parlakligini da %20 ye dusurdum. Pil sorunu halloldu.. kamera, infrared, gprs modem, vb ozellikleri ile c75 bu fiyata kacmaz..Ustelik cok hafif, joystik ve tuslar oldukca fonsiyonel..tavsiye ederim
  • Bu fiyata gerçekten uygun...
  • Yorumlara bakıp ben de Hepsiburada.com a sipariÅŸ verdim. Şarj problemi için pil alayım dedim hiçbiryerde bulamadım. Pil nerede satılır bilen var mı?
  • hem hepsiburada'daki hem burdaki yorumlardan hareketle, ideefixe'den sipariş ettim c75'i. bekliyorum bakalım. gelince yorumlarım.
  • ben hepsiburada.com dan aldım.Ürün bozuk çıktı daha doğrusu çalıştıramadım.Ürünü yarın iade edeceğim.Gerçi telefon gelene kadar inanılmaz hızlı davrandılar ama telefondan sonra bütün iştahım kaçtı.
    Bakalım ilerleyen günlerde nasıl hareket edecekler.Parasını veripte telefonu kullanamamak ilk defa başıma geldi.Şansmı yoksa Başka bir şeymi bilinmez ama netice olarak mağduriyet sözkonusu.Umarım değişiklik de de hızlı davranırlar.
  • internet ten alışveriş yapmanın böyle iştah kaçıran sonuçlarıda oluyor bazen...
    umarım hepsiburada iade hususunda sorun çıkartmaz....
  • İnşallah.Bu arada telefon konusuna gelirsek malzeme kalitesi iyi değil.Tuşlar sanki ileriki zamanlarda yere düşecekmiş gibi duruyor.Özellikle joystik tuşu sanki kırılacak gibi.Arka kapak çmak için bayan olmak lazım yada uzun tırnak sahibi Rewiew lardan incelediğim kadarıyla telefon iyi deniliyor ama dıştan bakıp biraz incelediğinizde inanın içide bunun gibimidir diye düşünüyorum.İade edip etmemekte kararsız kaldım ama değiştireceğim herhalde öyle gözüküyor
  • başka bir topictede yazmıştım... kapak ve joystick çok kalitesiz fakat herhangi bir sorun çıkartmıyor...

evde yaklaşık bir senedir kullanılıyor oradan biliyorum......
  • peki joystick veya tuş takımı sorun çıkarsa değiştirebiliyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk223 -- 17 Aralık 2006; 18:09:08 >
  • herhangi bir darbe yada başka bir etken olmadıkça sorun çıkmaz... çıkarsa servis yada herhangi bir telefoncu değiştirebilir......

verdiği his kadar dayanıksız değiller, aksine oldukça sağlamlar....
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.