Şimdi Ara

SİEMENS CX75 HAKKINDAKİ ÖNERİ VE ŞİKAYETLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lütfen yardımcı olursanız sewinirim cx75 kullnıcıları ! bu sıralar cx75 almayı düşünüyorumda

• up!
  • up up up koskoca forumda bi tane siemens cx75 kullanıcısı yok mu yav hayret bişiy
  • ben kullanıyorum ama pek tavsiye etmem ben dizaynını(tipini) sevdiğim için kullanıyorum ama üç kere servise gittim ve performansından memnun değilim yani o paraya bilmiyorum ben memnun olmasamda başkada telde alamıyorum ama fiyatı uygun biraz daha
    eğer istersen karşılaştığım oolayları daha ayrıntılı anlatırım eğer karar vermediysen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mackali6116 -- 26 Ekim 2006; 16:34:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mackali6116

ben kullanıyorum ama pek tavsiye etmem ben dizaynını(tipini) sevdiğim için kullanıyorum ama üç kere servise gittim ve performansından memnun değilim yani o paraya bilmiyorum ben memnun olmasamda başkada telde alamıyorum ama fiyatı uygun biraz daha
    eğer istersen karşılaştığım oolayları daha ayrıntılı anlatırım eğer karar vermediysen

anlatırsan sewinirim daha karar vermedim
  • gıt s75 al daha ıı bende cx75 kullanıyorum ama keske s 75 alsaydım dıyorum sımdı
  • w700 varken cx75 e para verilmez ekran kötü,radyo yok,çok hızlı kullanmaya gelmiyo ayrıca.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Buzdolabı marka ve öneri
    10 ay önce açıldı
    Siemens Ürünler ve Çözümler
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: cx75

gıt s75 al daha ıı bende cx75 kullanıyorum ama keske s 75 alsaydım dıyorum sımdı

ama s75 te hafııza kartı yok diyolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: safala1903

quote:

Orjinalden alıntı: cx75

gıt s75 al daha ıı bende cx75 kullanıyorum ama keske s 75 alsaydım dıyorum sımdı

ama s75 te hafııza kartı yok diyolar

S75'te hafıza kartı var.
    Özellik olarak Cx75'ten geri bir yanı yok,
    + olarak kamerasında flaş, tam ekran video oynatma, videoda ileri geri sarma, biraz daha iyi video kalitesi, 50 saat fazla bekleme süresi, 3d java oyunlarda biraz daha iyi performans.. falan var.

Detaylı olarak buradan bakabilirsin özelliklerine;
    http://www.gsmarena.com/siemens_cx75-1099.php
    http://www.gsmarena.com/siemens_s75-1212.php

• w700 çok iyi bir seçenek....... ama siemens alıcam diyorsan s75 cx75 ten çok üstündür.... yukarıda yazılmış bende birşey ekleyeyim cx75 maximum 104 mhz de çalışırken s75 200 mhz nin üzerinde çalışabiliyor.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adigehalil -- 30 Ekim 2006; 18:32:21 >
  • bence vazgeç cx75 sevdasından. 2 hafta önce telimi kaybettim. cx75 ti bi sene boyunca kullandım tamam siemens ve çok dayanıklı fakat o paraya değmez derim ve bugün gittim EL71 imi aldım. taş gibi telefon. aman diyim cx75 alma hele piyasada bunca çok seçenek varken parana yazık. zamanında güzel telefondu ama modası çoktan geçti ve kullanışlı değil artık... benden söylemesi genede it's your choice tabi
  • üç dört kere servise gitttim joistiğin silikon parçası durmadan düşüyor servis yapıyor yine düşüyor.
    tuşalar basıyor ama işlemiyor du servis te yaptırdım üç ay sonra yine tekrarladı
    kamera performansı rakiplerine göre iyi değil dışarı sesi ince veriyor kulaklıkta ses iyi

şarj süresi pek iyi değil

yani kolay bozuluyor istediğin kadar nazik davran
  • arkadaşım bendede cx75 var ama hiç memnun değilim. Nedenleri tel bi kere düştü hala kendini toparlayamadı. Şahsım adına kouşim bidaha siemens almam. Gerisi sana kalmış tabi
  • yaw w700 gibi fiyat - performans canavarı varken cx75 niye.fiyatları birbine yakındır.cx75 alırsan pişman olursun haberin olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.