Şimdi Ara

siemens cx75? samsung X700? benq siemens E61? yardım!!!...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar merhaba.. yeni bi telefon almayı düşünüyorum, hem mp3 caları hem de kamerası olsun istiyorum, hafızasının arttırılabilir olması da önemli tabii ki. ama bütcem fazla degil.. en fazla 400-450ye kadar cıkabilirim. bikac secenek var ama durum şöyle.. samsung X700 ü begenmiştm, hatta forumfan da takip ettim, fiyatı bi ara 469a kadar inmiş ama su sıralardaki doviz artışları yuzunden fiyatı fırlamış.. ayrıca benq siemensin şu yeni telefonu var E61,fiyatına gore fena degil ozellikleri ama yeni model diye kullanan pek yok sanırım, bu yuzden gercekte nasıl bi tel olduguna dair bi fikir de edinemedim. bir de siemens cx75 var, bu tel için de hepsiburada.com'da kimisi iyi demiş kimisi berbat.. sizce ne yapmalıyım,X700ün fiyatının düşmesini mi bekliyim, yoksa diger tel'ler de idare eder mi? ya da tavsiye edebileceginiz başka bir telefon var mı? görüş ve önerilerinizi bekliyorum.. şimdiden teşekkür ederim...

• bir siemensci olarak cx75 i tavsiye etmem...e61 in tasarımı güzel ama diğer öz.leri sana yeterlimi?
    bulursan bir sx1 al.... yada s75.. x700 hakkında yorum yapamıyorum.
  • haliladige yorumun için çok sagol..cx75 i tamamen unutuyorum o halde.. sx1in tuşlarına alışabileceğimi pek sanmıyorum ama s75 cok daha güzel geldi ozellikleri acısından da diğerine gore.. ya X700 ya da s75 diyorum o halde.. hangisini daha uygun bi fiyata bulabilirsem artık.. tekrar tesekkrler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.