yeni kod ama sistem hatası : MMEEUCEN8XSTX |
Siemens EQ300-EQ500 Otomatik Kahve ve Espresso Makinesi (7. sayfa)
-
-
Son eklediğim kodu deneyebilir misin? denediğim de çalışıyordu
MMEE749UXNSTX
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sacrific3 -- 12 Mayıs 2023; 17:40:49 > -
evet hocam bu çalışıyor teşekkürler
-
abime alacaktım vazgeçmiş. kodu kullanmak isteyen varsa hemen denesin.
-
aldığım tüm kodlar sisteme ulaşılamıyor diye hata veriyor. yapacakları işe...
-
Kodlar çalışmayınca, mediamark desteği ile görüşmüştüm, siemens dahil, bir çok kategoride kodun geçmediğini söylemişti, ara ara deneyince söylediklerinin gerçek olmadığını anladım.
-
Eq300 sütü manuel ısıttığı için sıcaklık sorunu yaşamazsınız. Eq500 de tekrar sütü ısıtma imkanı olmadığı için makıne ne kadar sıcaklıkta veriyorsa kabullenmeniz lazım. Ben olsam eq300 alırım. Çünkü tüm kahvelerin özü espresso, su katarsan americano süt koyarsan cappucino ve latte oluyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ek olarak bir kaç denemeyle, fonksiyonlu makinaların yaptığını manuel de yapabilirsiniz.
-
-
Türkçe kullanım kılavuzu çıktı mi eq 500 kutusundan sizlerde bir gerçekten iade etmeyi düşünüyorum kahve soğuk süt dışarı da olsa yine soguk
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çıktı hatta 2 tane koymuşlar:)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bence bu damak tadımızdan kaynaklanıyor,
mesela ben öyle bir sıcak çay içebiliyorum ki, kimse yanıma yaklaşamıyor bu konuda :D
O yüzden burada 1 kişi bile bana sütlü kahveyi ılık ya da soğuk yapıyor derse benim için kesin soğuktur :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bado6100 -- 13 Mayıs 2023; 9:5:45 > -
Arkadaşlar siemens eq300 ile 500 ün tam farkı nedir yani eq500 almazsam ne dezavantajı olur alırsam ne avantajı olur yardımcı olurmusunuz.amatör kullanıcıyım
selam arkadaşlar. piyasadaki tüm bu makineler sütlü kahveyi ılık yapıyor çünkü olması gereken standardı bu şekilde.
sütü 70 derecenin üzerine çıkardığınızda doğru düzgün köpürmez, köpüğü kalıcı olmaz hem de sütün lezzetini veren kendi şeker molekülleri parçalanarak lezzetsiz hale gelir.
Lezzetli ve güzel köpüklü sütlü kahve içmek istiyorsanız ılık içeceksiniz yapacak birşey yok malesef.
Ayrıca sütsüz kahve de ılıklaştıkça içindeki notalar daha belirgin hale gelir ve daha lezzetli olur. bence ılık kahve içmeye kendinizi alıştırın çok daha lezzetli oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tequilla1984 -- 13 Mayıs 2023; 10:40:59 > -
eq3 bardağa sütü kendiniz koymanız lazım eq5'te sütü otomatik çekiyor.
eq3 toz kahve çekmecesi yok 5'te var
3'te ekran yok 5'te var
3'ün su haznesi ve kahve haznesi 5'e göre daha küçük
-
beko türkiyeEM 2192 O | Espresso Makinesi | Küçük Ev Aletleri | Beko Türkiyehttps://www.beko.com.tr/espresso-makinesi/em-2192-o-icecek-hazirlama
eq3 u bununla kıyaslarsak hangisi arkadaslar ,aynı işleri goruyormu ?
-
Verdiğin cevaplar için çok teşekkür ederim Kafamdaki Soru işaretlerini aydınlattın
Herkes soguk demis kahveye ama bir Allahin kulu ölçüp nicel bir kavramla es hale getirmemis açıklamalarını 😕
Eq500 kullanıyorum 5 aydır, sütü dolaptan çıkarıp ılıtınca makinenin en sıcak modunda kullanıyorum gayet yeterli oluyor.
Dolaptan alınan süt = 48 Derece
Oda sıcaklığında olan süt (dışarıdan) = 59 Derece
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X