Şimdi Ara

Siemens HB76P570 Fırın Aldım iyimi yaptım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Siemens HB76P570 paslanmaz çelik ankastre fırın aldım

Media markt'da gördüm zaten fırın alacaktım,fiyatındaki çok büyük indirim almamda etkili oldu

4379 TL den 497 Tl ye indiğini görünce gittim baktım,tabiiki teşhir ürünü zaten belirtiliyordu,ancak fırında teşhir bir sıkıntı yaratmayacağını düşündüm yani açmıyorlar bile fırını

kapağıda yok asansörlü fırın

duvar askı aparatı alacaksısınız dedi satan görevlilier onada 100 tl verirsiniz ama yinede çok büyük indirimden alıyorsunuz değer dediler

birde tepsi alın dediler,yada borcamlada pişirebiliyorsunuz zaten almakta şart değil dediler

iyimi ettim kötümü ettim bilemedim,iade hakkımızda yokmuş teşhir ürünlerinde

ancak bozuk çıkarsa servisten kağıt alıp götürürsek paramızı geri veriyorlarmış

• hayırlı olsun, niye bozuk çıksın ki, güle güle kullanın
  • ürünleri elden çıkartmak için teşhir olarak satarlar yani bu size satılanının bozuk olacak diye bi kuralı yok bu tarz fırınları çok fonksiyonel bulmuyorum ben ama tasarımı yinede hoş ama zaten asansörünü kaç defa açıp kapamışlardırki sorun çıkarsa asansör mekanizmasında çıkabilir
  • teşekkürler zebetosu

geçen gün çağrı merkezini aradık çağırdık ,kurulum için.askı aparatı almamız gerekiyor dedik oda bize index no su varmış onu sordu kapağın içinde dedi,ancak fırın asansörlü olduğundan yani sadece aşağı doğru açıldığından
    açılamadığını zor anlattım sanki ilk defa böyle bir ürünü duyuyormuş gibi davrandı

asansörlü olduğundan aşağı doğru açılması için duvara monte edilip açılması lazım

neyse, bir kaç gün sonra ben yokken gelmiş iki kişi,eşim evdeymiş,gelenlerden birisi teknik servisin müdürü gibiymiş eşimin dediğine göre takım elbiseyle falan gelmiş

adam bu fırını sadece fuarda gördüğünden falan bahsetmiş

tamirindende istanbulda bir iki kişi anlar demiş.inşallah bozulmazda başımıza dert almayız

askı aparatı öyle okadar pahalı değilmiş 65 tl gibi dediler.siparişi verdik bekliyoruz öyle kullanmadan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan99 -- 18 Mart 2013; 2:58:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: serkan99

Siemens HB76P570 paslanmaz çelik ankastre fırın aldım

Media markt'da gördüm zaten fırın alacaktım,fiyatındaki çok büyük indirim almamda etkili oldu

4379 TL den 497 Tl ye indiğini görünce gittim baktım,tabiiki teşhir ürünü zaten belirtiliyordu,ancak fırında teşhir bir sıkıntı yaratmayacağını düşündüm yani açmıyorlar bile fırını

kapağıda yok asansörlü fırın

duvar askı aparatı alacaksısınız dedi satan görevlilier onada 100 tl verirsiniz ama yinede çok büyük indirimden alıyorsunuz değer dediler

birde tepsi alın dediler,yada borcamlada pişirebiliyorsunuz zaten almakta şart değil dediler

iyimi ettim kötümü ettim bilemedim,iade hakkımızda yokmuş teşhir ürünlerinde

ancak bozuk çıkarsa servisten kağıt alıp götürürsek paramızı geri veriyorlarmış

Fiyatı yanlış yazdınız galiba?

• yoo doğru yazdım

497 tl ye aldım

ama tabi içinden hiçbir tepsi ızgara askı aksesuarı falan çıkmadı

onlarada toplam 375 tl verdim.yani 872 ye geldi toplamda.ama eksiksiz olarak kullanabileceğim

şuan aynı modelin 2012 modeli yani en son çıkanı 4749 tl miş

tek korkum bozulması.herşey dokunmatik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan99

yoo doğru yazdım

497 tl ye aldım

ama tabi içinden hiçbir tepsi ızgara askı aksesuarı falan çıkmadı

onlarada toplam 375 tl verdim.yani 872 ye geldi toplamda.ama eksiksiz olarak kullanabileceğim

şuan aynı modelin 2012 modeli yani en son çıkanı 4749 tl miş

tek korkum bozulması.herşey dokunmatik.

Hayırlı olsun,midi fırın fiyatına almışsınız,çok çok iyi bir fiyat.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkür ederim
  • Hangi Mediamarktan aldınız acaba ?
  • Hocam merhaba. Ben de sizin fırından aldım. (mart.2013'te: 5000/BEŞBiN Liraya) Şimdi kurdurmak istiyorum. Sizinle acilen iletişime geçmek istiyorum umarım beni kırmaz yardımcı olursunuz. SAYGILARIMLA.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.