Şimdi Ara

SIEMENS KD56NAW32N A++ BUZDOLABI yorumlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar SIEMENS KD56NAW32N A++ BUZDOLABInı yaklaşık 2 ay önce aldım ağustosda düğünüm var sapsız modeli bana 1900-200TL civarına geldi bayiideki eleman abi zam gelecek bence al bir üst modeli gelirse ücret almadan değiştiririz dedi, çok inceleyemedim bosch indirime girdi aynı dolap sanırım aynı fiyatlara satılıyor. ürürün artı ve eksilerini bilen var mı? bana iyi gibi geldi estetikte sadece dopap ın içindeki plastik raflar çok ince gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by.ulke -- 6 Nisan 2014; 21:29:07 >

• by.ulke kullanıcısına yanıt
    ayrıca
    siemens A+ 5 prog SN25E230 BULAŞIK MAKİNESİ
    siemens A+++ 8kg 1000devir WM10K210 ÇAMAŞIR MAKİNESİ
    3ü 4000TL ye geldi fiyat ve ürünler nasıl sizce??
    Merhaba arkadaşım, bende aynı senin gibi Ağustos ayında evleniyorum. Aynı buzdolabını bende aldım, fakat aksilik üstüne aksilik yaşadım. Öncelikle dolabı sana Siemens getirmiyor. Ceva Lojistik diye bir firma getiriyor ve tamamen Allah'a emanet bir durumda. Ben evimi tadilat yaptırdım ve kullanmaya başladığım için ürünlerimin de gelmesini istedim. Dolabım geldiğinde sağından ve solundan hasarlı idi. Teknik servis ile tutulan tutanakta dolabın değişmesi istendi. Onlarca telefon görüşmesinden sonra dolabım 14 gün sonra yenisi ile değiştirildi. Bu sefer kazasız belasız çıkarıldı ama dolapta fabrika üretim hatası çıktı. En sonunda paramı geri ödemekle çare buldular. Şimdi bende kendime yeni dolap bakıyorum. Fiyat uygunluğu olarak hepsini iyi almışsın gibi görünüyor. Ama sana tek tavsiyem ürünü getiren Ceva Lojistik açıyor her tarafını incele en ufak bir kusur olduğunda kabul etmiyorum de ve yenisini göndersinler.

• quote:

Orijinalden alıntı: pembeaslan

Merhaba arkadaşım, bende aynı senin gibi Ağustos ayında evleniyorum. Aynı buzdolabını bende aldım, fakat aksilik üstüne aksilik yaşadım. Öncelikle dolabı sana Siemens getirmiyor. Ceva Lojistik diye bir firma getiriyor ve tamamen Allah'a emanet bir durumda. Ben evimi tadilat yaptırdım ve kullanmaya başladığım için ürünlerimin de gelmesini istedim. Dolabım geldiğinde sağından ve solundan hasarlı idi. Teknik servis ile tutulan tutanakta dolabın değişmesi istendi. Onlarca telefon görüşmesinden sonra dolabım 14 gün sonra yenisi ile değiştirildi. Bu sefer kazasız belasız çıkarıldı ama dolapta fabrika üretim hatası çıktı. En sonunda paramı geri ödemekle çare buldular. Şimdi bende kendime yeni dolap bakıyorum. Fiyat uygunluğu olarak hepsini iyi almışsın gibi görünüyor. Ama sana tek tavsiyem ürünü getiren Ceva Lojistik açıyor her tarafını incele en ufak bir kusur olduğunda kabul etmiyorum de ve yenisini göndersinler.

seninki biraz şanssızlık omuş, ben internetten almadım buradaki siemens bayiinden aldım dolabım adamların dükkanında evi tuttuğumda getirmelerini isteyeceğim umarım bir sorun yaşamam

Sanırım yanlış anladın, bende internetten almadım. Evime en yakın Siemens bayisinden aldım. Ama Siemens ürünlerini Siemens yetkili servisleri getirmiyor. Anlaşmış olduğu lojistik firması getiriyor. Bilgisini satın almış olduğun yerden alabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.