Şimdi Ara

SIEMENS KG57NP72NE Modelini Nasıl Bilirsiniz ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
2
Favori
23.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kryfb

quote:

Orijinalden alıntı: natbolad

aynen makine çok iyi ama tak tuk aynı şikayette yazdığım gibi ses çıkarıyor.
    servisin dediğine göre normalmiş, 8 saatte bir yarım saat rezistans çalıştırıp buz kırarmış, teyzesine bile bundan tavsiye etmiş ama teyzesi de şikayetçiymiş, daha önce çalıştığı başka markalarda daha fazla ses varmış.
    diğerlerini bilmem ses konusunda hassassan bu makineyi alma kardeşim.
    Sessiz ortamda rahatsız ediyor.

Saygılar

öncelikle cevaplar için teşekkür ederim. evim amerikan mutfak ve küçük bir ev bu yüzden dolabın sesi başta salon olmak üzere tüm eve yayılacak. günde 3 kere tak tuk sesi dışında nasıl sesi peki? sessiz dolap var mı ki hepsi sesli napçağımı bilemiyorum :/

abi eğer amerikan mutfaksa, makine evin içinde olacaksa kesinlikle alma diyorum.
    ses dışında çok kaliteli ama ben de senle aynı durumdayım, mutfak odadan çok ayrı bir yerde değil ama çok rahatsızım.
    çok güzel bir kız ama 8 saatte bir geğiriyor gibi düşün daha ne kadar anlatabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natbolad -- 22 Ekim 2012; 0:23:48 >

• Koptum

• Yeni fiyatıyla bence gayet cazip bir ürün, sesi de güzel :P
  • SIEMENS KG57NP72NE almayı düşünüyorum, yalnız mutfağımın kapı genişliği 640 mm, buzdolabının boyutları ise (YxGxD): 185 x 70 x 75 cm (derinlik ölçüsüne kapı kolu dahildir). Kapısını söksem yaklaşık 120 mm fark yaratır mı bana? Mutfağın kapısından geçirebilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onsal

SIEMENS KG57NP72NE almayı düşünüyorum, yalnız mutfağımın kapı genişliği 640 mm, buzdolabının boyutları ise (YxGxD): 185 x 70 x 75 cm (derinlik ölçüsüne kapı kolu dahildir). Kapısını söksem yaklaşık 120 mm fark yaratır mı bana? Mutfağın kapısından geçirebilir miyim?

Buzdolabı kapı kolsuz haliyle 70cm geliyor. Kapı hariç kasa ölçüsünü yarın bakıp yazarım size, tabi unutmazsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 13 Ağustos 2013; 2:32:30 >
  • quote:

SIEMENS KG57NP72NE almayı düşünüyorum, yalnız mutfağımın kapı genişliği 640 mm, buzdolabının boyutları ise (YxGxD): 185 x 70 x 75 cm (derinlik ölçüsüne kapı kolu dahildir). Kapısını söksem yaklaşık 120 mm fark yaratır mı bana? Mutfağın kapısından geçirebilir miyim?

Kapısız kasa derinliği 64,1 cm
    Buzdolabını açma-kapama düğmesinin bulunduğu üst kısımda ise bu ölçü 64,7 cm'ye çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manivela

quote:

Kapısız kasa derinliği 64,1 cm
    Buzdolabını açma-kapama düğmesinin bulunduğu üst kısımda ise bu ölçü 64,7 cm'ye çıkıyor.

teşekkürler bilgiler için
    buzdolabını 2 gün önce aldım. zaten aklımda eğer buzdolabı kapısı sökülmesine rağmen girmez ise mutfağın ahşap kapısını çıkartacağım vardı. öyle de oldu mutfak kapısının ahşap kısmını söktüm ve bu bana 5 cm daha pay verdi. rahatlıkla soktum oradan buzdolabını :)
    Şu orantısız kapı enleri. Marangozluk da yaptırdı bana.

• quote:

teşekkürler bilgiler için
    buzdolabını 2 gün önce aldım. zaten aklımda eğer buzdolabı kapısı sökülmesine rağmen girmez ise mutfağın ahşap kapısını çıkartacağım vardı. öyle de oldu mutfak kapısının ahşap kısmını söktüm ve bu bana 5 cm daha pay verdi. rahatlıkla soktum oradan buzdolabını :)
    Şu orantısız kapı enleri. Marangozluk da yaptırdı bana.

Hayırlı olsun. Biraz zahmetli de olsa sorunsuz yerleştirebilmenize sevindim.
    Buzdolabını yaklaşık 3 yıldır sıkıntısız bir şekilde kullanıyoruz. Dilerim siz de daha uzun yıllar keyifle kullanırsınız.
  • 2000 tl ye nakit
    2049 a bonus + world karta ertelemeli 12 taksit verebildiğimi bilirim :):):)

Mağazalarımızın olduğu bölgelere ücretsiz teslimat
    KG57NP72NE
  • 4 yıldır kullanıyorum...Buz kırma sesi hariç memnunum...O sesede alıştık...6-7 saatte bir tık diye bir ses.Yapmadığı zaman bir sorun mu var diye düşünüyoruz...Ama şunu garanti ederim normal çalışma sesi çok az...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nasrettinhoca -- 23 Ağustos 2013; 10:09:38 >
  • ben de bahsedilen buz kırma sesinden sonra, bu dolabı almaktan vazgeçmiştim. 2011 ağustosunda electrolux enb52810x aldım. Şükür, ne bir ses, ne bir problem. cihazı eleştirebileceğim tek bir husus var. o da aydınlatması. dondurucu bölmesinde aydınlatma yok. soğutucu bölmesinde de eski tip sarı ampul. keşke beyaz led olsaymış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahsnr

ben de bahsedilen buz kırma sesinden sonra, bu dolabı almaktan vazgeçmiştim. 2011 ağustosunda electrolux enb52810x aldım. Şükür, ne bir ses, ne bir problem. cihazı eleştirebileceğim tek bir husus var. o da aydınlatması. dondurucu bölmesinde aydınlatma yok. soğutucu bölmesinde de eski tip sarı ampul. keşke beyaz led olsaymış.

Bende bugun aldım dolabı 2250 ye

Hayırlı olur umarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı ürünü 15 gün önce kliksadan aldım 2100liraya 12 taksit şeklinde. şuan çok memnunuz, buz kırma sesi nedir bilmiyorum ama bizim dolabın ben değişik bir ses çıkardığını duymadım henüz olduğu yerde gayet güzel sessiz çalışıyor tavsiye ederiz. buarada bir üst modeli vardı a++ olan bayide inceledik hiçbir farkı yok o ürününün ve aradaki fiyat farkına değmesi için 10 yıla yakın kullanım gerekiyor haberiniz olsun
  • Merhaba bu dolabı +6, -16 kullanıyorum ancak Dolabın en üst bölümüne pet şişe kola koydum içinin bi kısmını buz yaptı bir anormallik mi var arkadaşlar? Fazla mı soğutuyorr acaba

• samland S kullanıcısına yanıt
    Biliyorsunuz en üst rafın hemen arkasında hava üfleme kanalı var. Dolabın derecesini 6 dereceye ayarlasanız dahi, buradan gelen hava, ayarlı derecenin bir miktar altında olmadığı taktirde dolabın genel sıcaklığını 6 derecede tutmak pek mümkün değil.
    Dolayısıyla eğer pet şişe üst rafın da orta kısmına konulduysa doğrudan üflenen havaya maruz kalan kola, donma yapabilir; normaldir. Bu durum ayrıca dolabın verimini de düşürür. O yüzden dolap içindeki gıda yerleşimini hava kanallarını kapatmayacak şekilde yapmaya çalışınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manivela -- 13 Ekim 2013; 10:23:09 >
  • 2100 tl kredi kartına 12 taksit nasıl fiyat sizce arkadaşlar
  • muratsen87 kullanıcısına yanıt
    bende kliksadan bu buz dolabını, almayı düşünüyorumda kardeşim. nasıl bi site güvenilirmi.garantisi siemens türkiye garantisimi yoksa distribütör garantisimi. kargo hizmeti nasıl eve kadar çıkarıyomu kargo görevlileri bi bilgi verirmisin sana zahmet?
  • Gecen bayide kombi no frostlari inceledim Bosch saticisi üst katta , nemi az yerde oturursaniz buz kurma sesi olmaz dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetozdemir46

bende kliksadan bu buz dolabını, almayı düşünüyorumda kardeşim. nasıl bi site güvenilirmi.garantisi siemens türkiye garantisimi yoksa distribütör garantisimi. kargo hizmeti nasıl eve kadar çıkarıyomu kargo görevlileri bi bilgi verirmisin sana zahmet?

siemens türkiye garantisi var. zaten buzdolabı gelince direk siemensi arıyorsun onlar gelip ücretsiz kurulumu yapıyorlar. ben de hiçbir sorun çıkmadı tavsiye ederim.
  • Herkese merhabalar,
    2011 den bu yana bu dolabi kullaniyoruz, dolaptan memnunuz,buz kirma sesine alistik. Benim aktaracaklarim farkli hususlar, farkli baslik acacaktim ama burada da olmasi gerektigini dusundum, hikayem şöyle;

Dolabi siemens bayiden almistim, eski ve koklu ama kucuk capta bir firma, halen gorusurum o zamanda simdi de sordugum urunlere iyi fiyat veriyorlar... neyse aldik makineyi ceva log. Getirdi, peşine servis geldi,hersey tamam..
    Dolabi koyacagimiz yerden dolayi kapak yonu degismesi gerekiyordu, bir de dolap mevcut yerine fuvar ve tezgahin arasindan gecerek girecekti,ben olculeri tam almistim dolap kapaksiz geciyor girecegi yere, zaten kapak yonu de degisecegi icin servise extra bir zorluk cikmayacakti... neyse koliler acildi sonrasinda diyalog su sekilde gelisti ;
    (U = usta , B = ben)
    U- dolap buraya mi girecek
    B- evet usta, olculeri alarak karar verdim bu dolaba, kapagi cikik sekilde rahat rahat geciyor, zaten kapak yönu degisecek, sen fahat yerde sök kapaklari sonra dolap yerine gectiginde takarsin, sıkıntı yaşamayalim..
    U- yok yok bişry olmaz kapaklari sökmeye gerek yok kapaklarla geçer buradan....
    B- yok usta geçmez x 800 defa soyledim ve mutfagi terkettim
    U- gecer gecer
    ...
    Dondugumde dolap yerinde idi ama ust kapagin inoxu icerdeydi.... ezmis kapagi....
    B- hayirdir usta yecmis olsun, noooldu
    U- yaaa gecerken tezgaha surttu....
    B- eee usta ben dememismiydim.... ne olacak simdi, ,al bu dolabi.... geri gotur....yenisini getir
    U- yaaaaa alt tarafi ufak bi ezik... kapahi degistiririz olur biter... ( birde pişkin pişkin)
    B- yok olmaz dedimse de sonra kapaga razi oldum...
    neyse montaj devam ediyor... yon degisti ve kapaklar takildi...

B- usta dolabi teraziye almayacakmisin, bak bizim zeminler yamuktur, 2 sene sonra kapaklar menteseler yamulur kapanmaz, sıkınti olmadin, su terazisi kullanman gerekmezmi...???
    U- yokyok.... biz on ayaklari dengeye aliuoruz ve montaj bitiyor... bu şekilde kullanin sıkıntı olmaz...
    dedi ve montajı tamamlayip gitti...
    biz 2 yildir mutlu mesut kullaniyoruz dolabi,yaklasik 3 hFta once seste bi artis takildi kulagima, 3 oda icerden kompresor duyuluyo... bir de alt kapak yani buzluk kapagi kapanmiyor... normalde temizdir hep contalar ama extra bir temizlik daha yaptik ama yine ayni kapanmiyor... neyse cagirdim servisi, müş.hizm.'ne dedim ki pazar gelsin servis
    Ben deevde olmak isyiuorum ama kabul etmediler, sadece acil islere bakiyorlarmis...neyse ona da tamam dedik...
    gecen c.tesi geldi usta telefondan bilgi aliyorum, yapilanlara dair,motoru da dinlettim... iş bitiminde ustanin verdigi bilgiler su sekilde oldu:
    - zemin bozuklugundan dolayi alt kapak menteseleri yamulmuş, zemini duzeltmek ya da ayaklara destek yapmak yerine menteseye parca koydum,kapak eskisi gibi calisiyor sorun yok dedi...motorla ilgili de sorun yok dedi ve gitti...
    aksam eve geldim, baktim ki kapakta fark yok, ışık koydum buzluga oyle test ettim ust contanin yarisi kapanmiyor... feryat figan muş. Hizmetlerini aradim,gereken ilgi ve alakayi gosterdim ve birdenbire pazar gunu gelemeyen servis gelir oldu...
    ama bu gelen ustaya muhtemelen benim azarlarimi anlattilar, pamuk gibi bi usta geldi... neyse gerekli kontrolleri yapti ve kapak+mentese grubunun tamamini degistirecegim dedi. Zeminin yamukluk sorununu soyeldim, terazi ile olctu ve sorunu 3.5 mm lik pleksi ile cozduk...
    motorla ilgili de motor tiz calisiyor istersen degisim yazayim dedi. Ama oncesinde kompressor 3kibinin dinlemesinin faydali olacagini tavsiye etti,ben de her ikisini birlikte yap dedim...
    gecen hafta sali gunu kapakla ilgili parcalar degisti kapak ve zaminin yamukluk sorunu giderildi... yarin da kompressor ve ona bagli calisan hersey degisecek.... bakalim onlarda sorun olmaz insallah... onlarla ilgili goruslerimi de paylasirim...

işte yaygin servisi olan bir marka ve ons bagli calisan ustalar... allahtan alternatif sunabiliyorlar..

Uzun yazidan ve imla hatalarindan oturu ozur dilerim, tabletten yaziyorum... iyi anlasılsın diye uzun yazdim...

Siz siz olun beyaz esyalarinizi mutlaka duz zemine koyun ve teraxinile denge yaptirin...

Herkese iyi forumlar

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.