Şimdi Ara

SIEMENS KG57NP72NE Modelini Nasıl Bilirsiniz ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
2
Favori
23.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2011de aldim catirti sesleri konusuna katılıyorum beni bu durum pek rahatsız etmedı önemli olan sağlam çalışması idi. Malesef üst kısım soğutma yapmamaya başladı servis geldi defroz kısmı değişecek vs dedi 600tl. Fişi çekin 2 gün sonra takın 1 hafta içinde duzelmezse arayın degıselım kart termostat vs dedi. 35 tl aldı gitti. Kesinlikle siemens almayın. Ama diğerleride aynısını yapmaz demiyorum. Annemlerde hiç sevmediğim arçelik var 16. Yılı tıka basa dolu bir kez arıza yapmadı. İnsan böyle bir malı satmaya utanır 2500 lira paranın Her kurusu fabrıkanız kapanana kadar haram. Garantisi 7 yıldan aşağı olan buzdolabı almayın özellikle defroz arızası için bunu talep edin. Satıcıların Boş lafları ve çok para veriyorum iyidir sozune inanmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 48 saat beklettikten sonra duzelmistir. No frost deyip kulaginizi tikamayin her yıl 48 saat dinlendirin. Saticilarin sadece satmaya odaklanmasi doğru bir davranis değil.

• Bugün tekrar buzlanma yaptı ve alarm otmeye başladı. Bu demek oluyor ki beş para etmez bir dolap almisiz.. yerli Mali daha mantıklı olacaktır almak isteyenlere bu dolabi tavsiye etmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: gurtek61

Gösterişine aldanıp SAKIN BU BUZDOLABINI ALMAYIN. 20 liralık bir sensör arızalandı ve dolapta 1100 TL lik bir arızaya yol açtı . Siemensin başka modellerine bakın. Türkiye üretimi olan bu model rezil ötesidir. Sebzeler denildiği gibi taze kalmaz tam aksine 1 haftada çürür. Sessiz çalışıyor diyenler sessiz dolap görmemişler. Meşhur buz kırma sesi bu dolapta aşmış vaziyettedir. Ayrıca dondurucu bölümde çekmecelerin çalışmasından dolayı dolabın içi parçalanıyor. Alt kapak içindeki buz aküleri saklama kısmı çok güzel düşünülmüş ama hemen kırıldı. Ben gösterişine aldanıp aldım. Bu kadar kötü olacağını düşünememiştim. Siemense yakışan bir dolap değildir.

Noktası virgülüne katılıyorum.
    Çok doğru tespitler. Ben bunlara ek olarak üst kapının menteşesinin kırılması sorununu yaşadım.Az önce servis geldi ve ağır koymuşsunuzdur kırılmıştır dedi.
    Ağır hiçbirşey koymadığımı bunun da garantiden karşılanması gerektiğini ilettim.
    Elbette kabul etmeyip müşteri hizmetlerini arayın dedi.
    Elimden ne gelirse yapacağım. Bu dolabı aldığım güne lanet olsun.
    Kesinlikle aklınızdan geçirmeyin bile...

• shopsiemens S kullanıcısına yanıt
    Uyarınız üzere internet ortamında da şikayetimi yapacağım.Sağolun.
  • Selamlar,

Bu ürünü 2010 yılında 5 yıl garantili olarak aldım, yaklaşık 10 gün öncesine kadar görevini yapması konusunda hiç sorun yaşamadım.

Ürünün sesi var ancak abartılacak yükseklikte değil, ancak sadece mutfağın ayrı olduğu dairelerde kullanılabilir. Buzdolabınız oturma odanızda olacaksa zaten farklı bir ürün seçilmeli düşüncesindeyim... Soğutmuyor gibi bir şikayetimiz hiç olmadı... Sebzelikte bulunan yiyecekler ile ilgili hiç bir sorun olmadı... Buz kırma sesi 8 saatte bir gibi bir şey 6 yıl içerisinde hiç farketmedik, zaman zaman duyduğumu biliyorum ki bu ses olduğunda diğer odadan da duyulabiliyordu... Teknik olarak bilemiyorum ama muhtemelen buzdolabının bulunduğu yer ile ilgili bir şey olsa gerek... Ayrıca kapı kolu ile ilgili de bir sıkıntı yaşamadık...

Ancak bütün bunların yanında 10 gün kadar önce Alarm vermeye başladı, çalışmasında sıkıntılar oldu ve sonunda üst kısım soğutmamaya başladı. Internette gördüğüm kadarıyla boşaltın, kapıları açın ve 48 saat bekleyin bütün kanallar açılsın deniyor... Şu anda birinci gün bitti, bekliyoruz... Anneye sorduğumda hava kanallarının önünün kapanmış olabileceğini öğrendim... Şimdi beklemedeyiz, haftasonu herşey belli olacak, inşallah çalışacaktır... Umarım bir kaç hafta sonra tekrar aynı sorunu yapmaz

Çalıştıktan sonra tek dikkat edeceğimiz şey hava kanallarının olduğu noktalara yoğunlukla bir şey konulmaması olacak

Not: Bu çözüm dışında bildiğiniz bir şey varsa paylaşmanızı rica ediyorum

Teşekkürler

• Bende 2 tane almış bulunmaktayım.Bu ay sonunda kullanmaya başlıcam.Umarım çok sesli değildir ki satıcıya özellikle açık mutfakta kullanılacak 2 side dedim.Siemens in amiral gemisi olduğu ve sorunsuz kullanıldığından bahsetti.Her dolaptan atıyorum 20 tane satılıyorsa bundan 100 tane satıyoruz demişti.Hayırlısı bundan sonra
  • Açık mutfaksa bana bu bir hata olabilir gibi geliyor, umarım çok şey hissettirmez, sonuçta onlarca ürün var, satıcılar bunların ayrıntısını bilemez sadece satarlar, hayırlısı diyelim
  • Merhaba,

Şuan bu modele verilecek paranın üzerine 120 tl gibi bir rakam eklerseniz aşağıdaki modeli alabiliyorsunuz daha mantıklı olur

KG56NAI30N

İlgilenen arkadaşlara yardımcı olabilirim.

• Arkadaşlar dolabın kırma işlemini yapmaması, soğutmayı verimli yapmaması ve yaklaşık bir hafta içerisinde alarm vermesi ile ilgili buradan okuduklarımla servise gitmedim... Kenar mahalle buzdolapçısına gittim, geldi bir sensör değiştirdi, iki sensör olduğunu söyledi, birincisi ile olmadı, ikincisini de değiştirdi... Sorun düzeldi bilginize, artık buz kırma işlemini yapıyor, sağlam soğutuyor ve alarm vermiyor, 150 TL sıkışmış oldu, servis daha mı ucuz olurdu daha mı pahalı bilemedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salyangoz -- 15 Eylül 2016; 23:15:14 >
  • Salyangoz kullanıcısına yanıt
    Selamlar, ben cevap vereyim: servis daha pahalı oluyor, hem de 3-4 katı kadar... Benim aynı model dolapta da sizinkiyle aynı sorunlar oldu (buzluk ile soğutucu arasındaki bölüm kar yapıyordu ayrıca), servis çağırma hatasında bulundum. Uzun lafın kısası 550 lira ödedim. 1800 liraya aldığım makineye 550 lira tamir parası ödemek çok acıttığı için Müşteri Hizmetlerini arayıp indirim talep ettim, 1 haftadır bekliyorum! Bir de şikayetvar'a yazıp şansımı deneyeceğim, bakalım oradan cevap veriyorlar mı?

Bu buzdolabını almış ya da alacak arkadaşlara uyarı: dolabınız bundan tam 6 yıl sonra bozulacak :)
  • Arkadaşlar artık şu seçeneği mutlaka değerlendirin.

KG56NAI30N
    KG76NAI30N

Kesinlikle çok daha mantıklı bir seçim olacaktır.

• Bir malın iyi olup olmadığını anlamak için kesinlikle kullanmak gerek. KGN57NP72NE seri numaralı buzdolabının allah belasını versin. Sürekli buz tutuyor soğutmuyor, geceleri alarm veriyor. En son anakartı bozuldu. Kısaca almayın. Parçaları da çok pahalı. 6o senelik AEG var babanemde hala kullanıyor. Övenler boşa konuşuyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.