Şimdi Ara

Siemens LU17122 Aspiratör Aldım, MADE IN GERMANY - Çift Motorlu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzuuun uğraşlar sonucu bu ürünü alabildim.

Öncelikle Siemens Müşteri Hizmetleri dahil (444-66-88) bu ürünün ÇİFT motorlu olduğu bilgisini veremedi.

Kadına soruyorum bu ürün tek motor mu çift motor mu bu bilgi yok elimizde diyor.

Dedim bu ürünü teşhirde görmek istiyorum bana siemens dükkanı telefonu verin. Birkaç telefon verdi, aradım;

Ürün teşhirde yok sadece sipariş ile getiriliyor dedi görevli.

--

Taksim Saturn'e gittim davlumbaz fırınlardan sorumlu elemana sordum, BİLMİYORUM dedi. Dedim Siemens'i aradım bayan yardımcı olamadı, abi o olamadıysa ben hiç olamam dedi.

Peki dedim tüm Bosch ve Siemens aspiratörler Almanyada mı üretiliyor , HAYIR HEPSİ TÜRKİYEDE üretiliyor dedi.

--

Taksim Darty'e gittim, abi benim Siemens teknik serviste arkadaşım var direkt cepten sorucam dedi ve model numarasını söyledi TEK MOTORLU bu dedi.

--

Eminönü AKTÜRK Beyaz eşyayı aradım, 8 tane dükkanları var yıllardır bu işteler, adamla 15 dk konuştum ama Siemens TEK motor çalışır, çift koymaz dedi.

--

Eve kuruluma gelen Siemens teknik servis elemanı ile sohbet koyulaştı; o bile dedi ki abi buraya gelip paketi açana kadar bende ÇİFT MOTORLU olduğunu bilmiyordum.

--

Google görsellerde TEK BİR fotoğraf yok kapağı açık şekilde motor sayısını görmek için.

Bosch'ta bu ürünün muadili YOK.

Yukarıda ki nedenlerden dolayı şuanda yazacaklarım ve paylaşacağım fotoğraflar bu ürünü alacaklar için

ÇOK DEĞERLİ KIYMETİNİ BİLİN, HİÇBİR YER BANA BU BİLGİLERİ VEREMEDİ !

--------------

Diyeceksiniz ki neye dayanarak siparişni verdin ?

Kullanma klavuzunda bir görsel vardı çift motorlu gözüküyordu ama TEKNİK BİLGİ kısmında çift motorludur yazmıyor temisili fotoğraf yani.
    Tüm yetkililerin dediklerinin TERSİNE çift motorlu olduğuna inandım ve sipariş verdim.

Ürünü hepsiburada.com'dan aldım. İthal olduğu için 6 günde geldi. Para benim için önemli değildi en iyi ürünü almak istiyordum.
    Aspiratör MADE IN GERMANY yani Alman yapımı ve çift motorlu. Aspiratör kapağını açtığınızda alman kalitesi ortada.
    Ürünün gücünü anlamak için elinizi baca çıkış borusuna koyun ve çıkan hava miktarına şaşıracaksınız.
    Davlumbaz gibi çalışıyor. Kesinlikle pişman olmayacaksınız aldığınız için.

-----

----

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 8 Ağustos 2013; 13:13:30 >

• güzel alet hayırlı olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.