11 milyar dolar yıllık ciro !!?? Yuh bea , sokakta sorsak BENQ adını duymuş kaç kişi çıkar acaba? Türkiye'de bu kadar cirosu olan kaç şirket var merak ettim. Bir de BENQ bu ciroyu sadece GSM ile mi elde ediyor.
şimdi kim kimi alıyo bi karar verin yaw
şimdi bu olay siemens için iyimi kötümü onu söleyin
quote:
Orjinalden alıntı: tugay16
şimdi kim kimi alıyo bi karar verin yaw
şimdi bu olay siemens için iyimi kötümü onu söleyin
buna biz karar veremeyiz ama gerçek olan şu....benq siemens mobieyi alıyor.kaynak..www.cepbul.com
sx1 mi olmas olsun bana usak olsun allaha yakın
eeeeeeeeee noldum değil ne olucam demek lazım.
quote:
Orjinalden alıntı: NoVaRiX
BENQ siemens'i mi aliomus... Buna gülünür iste...
Gülebilirsiniz o zaman ..
Çünkü Benq siemensi alıyor.
yaw BenQ sadece tel üretmiyor ki başta monitör olmak üzere bir sürü elektronik eşya üreten bir firma... siemens'in de adını kullanarak telefon piyasasına girmeye hazırlanıyor adamlar... aynen zamanında sony'nin ericcsson'u satın aldığı gibi...
The BenQ Group, formerly known as Acer Communications & Multimedia Group, is a global operation, employing over 14,760 people worldwide and with an annual turnover (2003) of US$ 3.6 billion. Its expertise encompasses: Communications, Imaging, Display technology, Digital media and Electro-optics products.
ESKİ ACER FİRMASI...sadece telefon degil, monitor,pc,optik urunler vs. ureten dev bir tayvanlı firma (14,760 calısan ve yıllık 3,6 milyar dolar) az mı?
Eski Acer başından beri BenQ ya mı aitmiş yoksa sonrdan (Siemens GSM gibi) BenQ grubuna mı satılmış?
quote:
Orjinalden alıntı: i386
Eski Acer başından beri BenQ ya mı aitmiş yoksa sonrdan (Siemens GSM gibi) BenQ grubuna mı satılmış?
acer adını bi ara benq yapmıslar (nedendir bilinmez) ..o kadar..
Benimde Siemens gibi her gün 1 milyon euro dan fazla zarar eden firmam olsa bende onu elimden cikarmaya bakardim.BenQ nun Siemensi almasi iyi oldu ama siemens calisanlari icin pek de iyi olmadi tabiki.Böylece BenQ dünyada 4. büyük firma cepte ve pazarin 9.5 ini elinde tutuyor.Bu sayede Siemens isimini kullanarak Avrupa pazarina giris yapacaklar.Bence Siemens markasi adina büyük gelismeler yasanabilir.Ayrica eski Siemens marka telefonu olanlarda haliyle dogal olarak BenQ garantisi altinda devam edecektir garantisi.
Yani Siemens Cep Telefonu almamak icin bir neden degil el degistirme.
Selamlar
siemensler benq in fırından çıkacak. yani bizim millet siemensleri benq yapıyor diye dahada satın almaz nede olsa burda markacılık ön planda benq markasıda türkiyede tanınmadığına göre benq kalitesiz diye kimse almaz
oha eğer siemens birgünde 1milyon euro zarar ediyosa bırak siemens'i intel bile kepenkleri indirir sen naptın hoca yaw.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme