|
Siemens REV 24 RF Kablosuz, Dijital, Progralanabilir Oda Termostatı hakkında yorumlarınız!!! (18. sayfa)
-
-
Evde/odada başka hassas termometre kullanıyorsanız ve bunla digi oda termostatı aynı ısıyı göstersin iterseniz kalibrasyon modunda ayar yapmak suretiyle aynı ısıyı ölçeceksiniz. Başka termometre yoksa veya ikisi aynı ısıyı göstermesi umurumda değil derseniz kalibrasyonla işiniz yok demektir. -
Ben cosa kullanıyorum kalibrasyon da yaptım.dediginizi tam anlamis degilim.baska arkadasami yazdiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu termostatta pil gücü azaldığında uyarı gösteriyor mu arkadaşlar?
Konuyu hortlatayım 2. El satan varmı bu termosttan
2016 dan beri mutlu mesut yasıyoruz kendisiyle :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benjamin_09 -- 25 Aralık 2022; 18:58:56 > -
Çok gzl alacağım ama fiyatı çok yüksekmiş 2.el bakayım dedim ama güvenemedim t3r yada CMT 727 bakçam ,bu üründe wifi özelliği varmı biri wifi ile bağlantı özelliği var diyorda.
rev 24 kablolu yada rf modeli ikisinde de wifi özelliği mevcut değil. smart özellik yok. bu bildiğin gelişmiş bir on-off termostat sadece. öğrenme modu ve hassasiyet artıları var
-
bosch tr21rf ile aynısı mıdır ? 2016 almıştım, öğrenme modu vs gibi ayarlar için bir video var mı acaba kullanım klavuzuda yok
-
evdekiler oynamış arkasındaki pin yuvalarını, olması gereken pinlerin yeeri nedir acaba ? 4-5 pin yukarıda öğrenme modu oluyor lakin diğerleri ? teşekkürler.
-
Arkadaşlar merhaba siemens rev 24 rf kablosuz oda termostatını yeni kurdum fakat dikkatimi çeken birşey var sinyal gücü 9 olmasına ramen alıcı modüldeki birinci led yeşilden kırmızıya dönüyor daha sonra kendisi düzeliyor yine yeşi yanıyor test tuşuna basınca veya oda sıcaklığının üzerinde bir derece ayarlarsamda sönüyor ve yeşile dönüyor kombiyide ateşliyor fakat neden aradabir kırmızı yanar klavuzda metal yanına monte etmeyin diyor sonradan fark ettim benim alıcı çelik daire kapısının yanında ondan yaparmı bu konuda tecrübe edinen arkadaşlar bu sorunu nasıl çözebilirim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba bende yakın zamanda bu termostatı kurdum benim termostatta sizin söylediğiniz gibi bir süre sonra 1.led yeşilden kırmızıya dönüyor siz bu sorunu çözdünüzmü neden kaynaklanıyormuş kombiyi kışın kullanırken sorun yaşadınızmı deneyimleriniz nelerdir teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar merhaba siemens rev24 rf kablosuz modelini yeni kurdum fakat dikkatimi çeken birşey var alıcı modüldeki 1.led normalde yeşil yanıyor fakat ara ara elektrik kesilmese dahi kırmızı yanıyor sonra kendisi düzeliyor ve yeşil yanıyor yada ben rev24 cihazdan test tuşuna basarak düzeltiyorum sinyal gücü 9.kademedeyani full görünüyor kombi şuan yazlık modda fakat oda ısısının üstünde bir dereceye ayarlayınca test amaçlı kombiyi devreye alıyor fakat sinyal gücü 9.kademede olmasına ramen aradabir 1.led kırmızıya dönüyor bunu neden yapar bu bir sorunmudur böylebir durumla karşılaşan arkadaşlar varsa çözümü nedir deneyimlerinizi paylaşırmısınız teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X