|
Bildirim
|
aynı ürünü ben kullanıyorum. Kablolu rev24.
1 - Evet manuel olarak kullanabilirsiniz ben öyle kullanıyorum.Devamlı konfor modunda duruyor. ısıyı istediğiniz değere ayarlayın 7 / 24 aynı değerde çalışmakta. 2 - Derece hassasiyeti 0.5 ve 0.2 olarak arayüzden ayar seçeneği ile tercih yapılabiliyor. Ayrıca arka kısımdaki 4 ve 5 nolu pinleri açarak reset butonuna birkez bastıktan sonra öğrenme modu aktif hale geçiyor ve ürün 0.1 derece hassasiyette çalışıyor. Öğrenme modu devrede seçili iken oda ısısında tam konfor sağlıyor. 22 ye ayarlandığında 21.9 de devreye giriyor ve bir kaç zamanlık kullanım sonrası evin ısınma sürelerini hesaplayarak henüz 22.0 a gelmeden kombiyi kapatıyor. Tesisattaki sıcak su ile oda ısısı zaten 22.0 ı yakalıyor. bu öğrenme modu aktif edildikten sonraki birkaç gün içinde tam konforu yakalıyor. bende 22.0 ye ayarlı çalıştığında ve öğrenme modu aktif halde iken oda ısısı 21.9 ile 22.0 arasında sürekli olarak. 22.0 ı geçtiğini görmedim. öğrenme modu ayrıca kısa süreli soğumalarda kombinin hemen devreye girmesini önleyerek de tasarruf yapıyor. örneğin evi havalandırmak için 5 - 10 dakikalığına kapı ve pencereleri açtığınızda ya da balkon kapısı kısa süreli açıldığında oda ısıssında 0.1 derecelik bir düşüş kısa sürede olacağı için kombiyi hemen devreye sokmuyor. dur bakalım diyor kombiye bu ev bu kadar kısa sürede soğumaması lazım bekle biraz diyor bu da gereksiz dur kalkları önlemek için alnmış bir önlemdir diye düşünüyorum. şu ana kadar 4 farklı marka ve özellikte oda termostatı kullandım, kullandıklarımın içinde en konforlu ve hassas çalışan şu ana kadar rev24 oldu. kesinlikle tereddütsüz tavsiye ederim. |
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|