2005 ocak ayında almış oldugum siemens s65 marka telefonumu 3 yıldır sorunsuz kullanıyordum taki dün nette gezerken siemens X65 modelleri icin tema yapma programı buldum. Ve programı kullanarak temalar yaptım ve telefonda calıstırdım sorunsuz calıstı tek sorun temaları yarım yamalak yapmam. yani bekleme animasyonlarını falan ayarlamadan temayı kurdum. telefon normaldi gece kapattım sabah kalktım telefon actıgımda pin kodunu gelince kitlenme meydana geliyordu. yani telefon a yükledigim yeni tema pin bölümünde bir hata oluşturdu. bende başka sim kart takıp denedim hepsinde kitleniyordu. siemens müşteri hattını aradım durumu anlattım bana *#9999# yes tuşuna basıp telefonu formatlamı söylediler fakat sim kart takılı iken kitleniyor sim kartsız ise o kod işe yarasmadı ve müşteri temsilcisi bana cihazın servise gitmesi gerektiğini söyledi. bende tmm dedim aradan 5 dk geçti ve aklım başıma geldi. Ve şunu uyguladım başka bir telefona sim kartımı taktım ve pin sorulmasını etkisizleştirdim. sim kartımı tekrar kendi telime taktım ve rahatlıkla AÇTIM. peki bundan sonra ne oldu telefon dış görünümlerini değiştirmem ragmen pin kodu girerken yine kitleniyordu. onunda çözümü telefonun dış görünümü değiştirmek değil temalar bölümünden başka bir tema değiştirilerek pin bölümündeki hata gideriliyor. Telefonumda şu an sorun yok.
LAFIN KISASI: Yeni bir tema yüklediginizde telefon kapatıp actıgınzda pin girerken kitleniyorsa pin sorgulamaya başka bir telefondan iptal edip telefonun açılmasını sağlayabilirsiniz. ve düzeltmek için dış görünümü değiştirmeniz yeterli olmayacaktır bu yüzden telefonun orjinal temalarından birinikullanmanızı tavisye ederim. Bir temanın bana ne gibi zorluklar yaşattıgı size de yaşatabilir panige kapılmayın mantıklı olun ve hemen servise göndermeyin.
BİRDE: Siemenes marka cep telefonlarını kötüleyen arkadaşlar şunu bilsinlerki siemens nokia ya göre daha dayanıklı bir telefon. ben üç yıldır kullanıyorum çevremdeki bir cok kişi telefonunu benden 3-4 kat değşştirdi ama ben hala şarjı ilk gün kü gibi kullanıyorum. nokia larda bataryalar 1.5 yılda ölüyor. ericssonların jostikleri bozuluyor samsunglar konuşurken ısınıyor bi gün kulagınızda patlar falan haberiniz olsun.
Bir telefonum olsun bana uzun süre dayansın derseniz siemens marka cep telefonunu önerebilirm.
buraya bu konuyu yazmamdaki sebep başkalarına yardım etmektir ihtiyacı olmayan lütfen ilgilenmesin kendinize ii bakın.
Eger biri su videodaki programı bulursa bana da haber versin. lütfen bu programa ihtiyacım var s65 im mp3 çalsın. http://www.youtube.com/watch?v=tX5iRMis148 yapay zekadaki mavi periyi bulmaya gidecem yadeyse. bulan varsa es geçmesin bizimle paylaşsın mp3 çalsa benim telefonum dünyada ne değişir.
selam comrad, bugün tesadüfen nette gezerken yazını gördüm link: http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?p=359673 ya da arama motoruna S65v58_D4X_TnG_v3_Windows_Vista_Aero_Final yaz bunu 2-3 ay önce indirdiğim için hangisinden bulduğumu hatırlamıyorum. Eğer bi şekilde yüklemeyi başarırsan bana özellikle pm atmanı rica ediyorum bu telefona yüklemediğim şey kalmadı ek yapamadığım şey yazıım güncellemesi:) telefonumu da çok sevdiğim için gidip bi mp3 çalar aldım tel malum max 256 mb mmc destekliyor ama ben 512 takmıştım ve görmüştü yanlış hatırlamıyosam(2 sene önce) Bunu başarabilen Türkiyede biri yok bildiğim kadarıyla sitede de ecnebice yazılmış ama olursa efsane olur direk mp3 çalarımı satarım sana kolay gelsin bol şans...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme