Şimdi Ara

Siemens S75

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıktan da anlaşılacağı gibi Siemens S75 kullanmaktayım. 1-2 yılda oluyor alalı telefonu. Yalnız bu süre içerisinde hiçkimse de ama hiç kimsede bu telefondan görmedim. Acaba bu lanet telefonu tek kullanan ben miyim ? Kullanan ya da kullanmış birini gören varsa söyleyin. Bu berbat telefonu kullananan bitek ben olamam dimi ya :)

• merak etme yalnız değilsin

http://forum.donanimhaber.com/m_6477458/mpage_1/key_s75/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmert -- 29 Ağustos 2008; 14:32:54 >
  • Arkadaşım verdiğin linke baktım ve gerçekten benden başkalarının da bu telefonu aldığını gördüm. En çok şaşırdığım şey ise bazı insanların telefondan memnun olması. Böyle birşey nasıl mümkün olur anlayamıyorum açıkçası :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: SecondChance

Arkadaşım verdiğin linke baktım ve gerçekten benden başkalarının da bu telefonu aldığını gördüm. En çok şaşırdığım şey ise bazı insanların telefondan memnun olması. Böyle birşey nasıl mümkün olur anlayamıyorum açıkçası :)

Siemens S75 bende de var arkadasim.. 2.5 sene oldu alali.. su anda bozuldu kenarda bekliyor.. ancak kullandigim sure icinde cok memnundum telden.. her telin kusurlari olur ama ben yine de seviyordum S75 imi.. sen nesini begenmedin telin asil ben onu anlamadim.. aciklar misin?

• bendede vardı s75 şimdi yedek tel olarak duruyo sony ericssona kaydım yamuk yaptım telefona ama şunu belirtiyim telefonun stabil bi yazılımı olsaydı donmalar takılmalar vs vs olmasaydı şuan hala kendinden bahsettrirdi bu arada dostum şunu beliritiym onun dışarı verdiği ses çok kalitelidir haberin olsn en azından (bana göre)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinyldrm86 -- 4 Eylül 2008; 18:01:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolverinesahin

bendede vardı s75 şimdi yedek tel olarak duruyo sony ericssona kaydım yamuk yaptım telefona ama şunu belirtiyim telefonun stabil bi yazılımı olsaydı donmalar takılmalar vs vs olmasaydı şuan hala kendinden bahsettrirdi bu arada dostum şunu beliritiym onun dışarı verdiği ses çok kalitelidir haberin olsn en azından (bana göre)

Evet dostum, ayni duygulari paylasiyorum seninle.. yazilimsal hatalardan dolayi tel su anda evde yatiyor benim de.. Ses kalitesi ise kulaklikta vasat, ancak hoparlorde dedigin gibi en az K750i ve W800i kadar kaliteli ve daha yuksek diyebilirim...

• Yooo bende kullanıyorum :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    siemens c60
    21 yıl önce açıldı
    ^^Sony Ericsson W350^^
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ablamda vardı şu an mefta
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.