Şimdi Ara

Siemens SE25M557EU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu forumda beyaz eşyalarla ilgibi birçok bilgiye ulaştım. Öncelikle emeği geçen herkese teşekkür ederim.
    Bulaşık makinası için kriterlerim olabildiğince sorunsuz olması, gri renk, az su tüketimi, düşük enerji harcaması. Netice olarak Siemens Se25M557Eu bulaşık makinası almaya karar verdim. Fakat bu aletin ithal olup olmadığı konusunda yardıma ihtiyacım var. Birkaç mağazada makinayı gördüm. Kapağı açıldığında ürünün menşei ile ilgili hiçbirşey yazmıyor. Bir satıcı abi bu türkiyede montaj ediliyor derken diğer bir satıcı aynı makina için abi bu alman yapımı diyor. Fakat ben makinada "made in germany" yazısını göremedim. Aletin
    Almanyada montajı yapılan ve Türkiye'ye gelen serisi var mı? Bu makina Türkiye'de montajlansa bile alınabilir mi?
    Saygılarımla.

• Evet bu ürün Alman malıdır, ayrıca bulaşık makinesinde Siemens 1 numaradır.
    Bahsettiğiniz model gümüş rengi olanların içinde en özelliklisi ve en iyisi onu alabilirsiniz içiniz rahat olsun
    iyi akşamlar
  • Hayır afacan,o Türk montajlı.Özellikleri de çok iyi,bana sorarsanız alınabilir.En iyi özelliği de variospeed tuşu ile temizlikten ödün vermeden programların süresini %50ye kadar kısaltabiliyor.Normal programların da 120-150 dakika civarı sürdüğünü düşünürseniz bence gerekli bir özellik.Ayrıca auto3in1 deterjan algılama,suyun bulanıklığını ölçerek ne kadar su alacağına ve ne kadar durulama yapacağına karar veren aquasensor gibi ekstra özellikleri de var.Bir de auto55-65 programıyla bulaşığın kirine göre 55 veya 65 dereceyi kendisi seçerek elektrik tasarrufu yapıyor.
    Türk montajlı olması da bana göre problem değil.Almanya'dan ithal olanlarda made in germany yazar mutlaka.Yazmıyorsa Polonya,İspanya veya Türk malıdır.17lt su tüketen polinox tabanlı cihazların da hepsi Türk montajlı.Bana göre bu fiyattaki inox bulaşık makineleri arasında en iyisi.
    Ama illa Alman malı istiyorum derseniz bu modeli öneririm.Ama bunda variospeed,auto55-65 programı ve aquasensor yok ama ek olarak antifingerprint parmak izi oluşturmayan dış yüzey ve çelik iç taban var.
    http://www.siemensevaletleri.com/?5=SE25E850EU&28=7%3d1%269%3d26%253d2320_22%253d1%2629%3d1%26page%3d3%2628%3d26%253d2320
    Tercih size kalmış,ikisi de alınabilir.Ama ben olsam se25M557eu modelini alırdım.Çünkü dış tasarım daha hoş ve variospeed var.

• Yanlış bilgilendirme yaptığım için özür diliyorum o zaman
    Ben 4 program ve üstü Siemens bulaşık makinelerini Alman malı diye biliyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thr_Y -- 27 Temmuz 2007; 10:25:47 >
  • artık bütün ayrıntıları incelemekten canım çıktı ama artık madem bu kadar uğraştım son sorularımı soruyor olurum inşallah :)) bulaşık makinesi olarak da SE25E850EU ile SE25M557EU arasında kaldım. SE25M557EU siemensin solo fiyat katalogunda ve internet sitesinde arama kısmında anti fingerprint olduğu yazıyor, ancak ayrıntılara girdiğimde antifingerprint yazmıyor. acaba kataloga yazacak kadar büyük bir hata yapmış olmaları mümkün mü? ne dersiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.