-----SIEMENS SL75---------- Arkadaşlar teni telefon aldığım için çok memnun kaldığım emektar telimi satmak istiyorum. Bu teli daha önce yine forumdan almıştım. Şimdiyse tekrar ihtiyacı olan bir arkadaşa satmak istiyorum.
Telefonun Özelliklerini tek tek saymıyacağım isteyen googledan aratıp geniş bir bilgiye sahip olabilir. Başlıca göze çarpan özellikleri ise;
1.3MP kamerası (Flaşı var) Video da çekebiliyor Bluetooth Ufak boyutları Mp3 falan herşeyi çalıyo mübarek.
Telefon sorunsuz çalışıyor ancak ve ancak telefonun dış kapağı zamanla çizilmiş durumda. Tuş takımlarının yarısına yakınında ise silinme mevcut. Eğer yan sanayi yada orjinal kendi tercihinize kalmış; kapak ve tuş takımı alırsanız telefon zaten pırıl pırıl olur. Bunun dışında söylenicek bişey yok. Telin yanında yedfek batarya vardı bulabilirsem vericem. Orjinal şarj cihazı var. Kulaklığı duruyormu emin değilim onada bakmam lazım. Ama duruyorsa onuda yollarım.
İstenilen fiyat: 100 ytl. bu özellikteki bir tel için oldukça uygun bir fiyat. Pazarlık içerikli pm atılmazsa sevinirim.