Şimdi Ara

siemens soft data link

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • siemens'in telefonla pc arasinda irtibat kurmak icin softdatalink (3.0 ve 5.0 Sürümleri olan) diye bir yazılımı var bildiğim kadarıyla buna ulusamadim bunu bilen veya kullanan bir arakadas varsa yardımcı olursanız sevinirim. aria ile gprs'e bağlandim ama telsimle bağlanamadım bizim bölgede bir sorun varmış.

• Arkadaşlar ilginiz için teşekkur ederim. Göstediğiniz programı kurdum ama telefonu diğer porta kurduğumda veya kablosunu çektiğimde iki maddeli şu uyarı geliyor; telefon bağli değil veya bu yazılım yalnizca hafizası (MultiMediaCard, FlexMemory) olan siemens cep telefonu ile çalışır.
    telefonun kablosunu taktığımda ise; Bağlantı yok. Cep telefonunu yeniden başlatın ve bir daha deneyin. diyor, defalarca denedim ama olmadı. Yani pc teli bişekilde görüyor ama çalişmıyor.
    Bende iki telefon var Siemens m35 ve m50. ikisiyle de denedim. İlgilenirseniz minnettar olurum çünkü daha once HandsetManageri de denedim olmuyor...
  • Ben c60 ile o uyarıyı alsamda bazen uğraşıp telefonu görebiliyorum.M50 bunlara uyumlu olmayabiir.
  • lutfen daha fazla yardım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.