Bildirim
SIEMENS SPEEDSTREAM 4 portlu + kablosuz bağlantılı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
türkiyede olup 512hız tam alan birini göster ben ülkeyi terk etcem
ethernet daha iidir nette güvenli+geniş bağlantı
modemden kurtulmak istiyorsan
usr 9107al yada airties rt210al kablosuz
http://www.airties.com/index.php?cid=45
ürün özelliklerine burdan bak
kurduğum adsl modemler içinde en çok beğendiğim 2ci modem bu
1cisi usr 9108
-
o zaman sen birader ufak ufak basla terketmeye :) Arkadasımın Laptop u usb kablosuyla 512 lik bağlantının yalan olmasın ya 512 tam yada 452 bu 2 secenekden biri ile bağlanıyordu kendim de baktım.benım bu modem yen ve ayarsız sanırım.cd kurulumu yapmıyorr -
quote:
Orjinalden alıntı: TRCELL
o zaman sen birader ufak ufak basla terketmeye :) Arkadasımın Laptop u usb kablosuyla 512 lik bağlantının yalan olmasın ya 512 tam yada 452 bu 2 secenekden biri ile bağlanıyordu kendim de baktım.benım bu modem yen ve ayarsız sanırım.cd kurulumu yapmıyorr
cd kurulumunu gittiği yere kadar yap. daha sonra cd takıp aygıt yöneticisinden tamamını tanıt ( soru işaretli olan modem alakalı yerleri ) bendede var siemens speedstream 6000 var. kusura bakma ama ben bundan iyi modem görmedim piyasada. bir buçuk yıl olacak nerde ise modemi aldığımdan beri. ne yılın 365 günü 3 port kullanıyoruz elektirk kesilmesi dışında fişten çıkarmıyorum ne ısında ne takıldı daha birşey yaşamadım. arkadaşlarımın şiketleri var 3danimasyon işi yapıyorlar onlardada zoom vardı ozamanlar onlarda gördümben zoom uda ama siemensin eline su dökemez. arkadaşlarda benim modemi gördü nasıl çalıştığını zözelliklerini falan hakikaten çok iyi imiş dediler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X