Şimdi Ara

Siemens SX1 alınacaktır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Siemens SX1 alınacaktır. Sıfır satan varsa ya da sattığını bildiğiniz yer varsa daha güzel olur. Ama sıfır bulamayacağım için 2. el sorunsuz Siemens SX1 almak istiyorum. İçi açılmamış olursa çok güzel olur ama 7 yıllık telefon... Telefonda hiçbir sorun olmaması gerekmektedir. Telefon kayıtlı ve faturalı olmalıdır. Şarjı iyi durumda olmalıdır. USB kablo, şarj aleti, kulaklık falan istemiyorum. Sadece çalışır durumda bir telefon istiyorum. Camında çizik olması ya da kart giriş yerinin kapağının bozuk olması önemli değil. Eski SX1'imin dış kasasını takıcam. (5 Sene önce SX1 almıştım. Hiç ayrılamıyorduk. O kadar ayrılamıyorduk ki havuza beraber girdik. 8 ay kullanabildim. Malesef boğuldu. Hep içimde ukte kaldı. Nokia 6630 ve Nokia N73 Music Edition kullandım ama o telefonu unutamadım.) Telefonu elden almayı düşünüyorum. Elden imkanı olmayan alışverişlerde kapıda ödeme ile alışveriş yapabilirim. Kimseye güvenmiyorsam kimsede bana güvenmek zorunda değil. :)

Evet arkadaşlar bu kriterlere uyan Siemens SX1 varsa buraya aktarırsanız sevinirim.

Yer: İstanbul/Avrupa yakası/Gaziosmanpaşa/Merkez.
    Msn: armour.dh@hotmail.com
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***@rmour*** -- 22 Şubat 2010; 11:01:12 >

• Teşekkür ederim. Ama İstanbul değil.
  • Önerilen cihaz piyasada bulamayacağın kadar temiz istanbul olmasa ne olur ki dostum?? Adam get açmış zaten. Fiyatı da gayet uygun kaçırma bu kadar hastaysan bence. Laf olsun diye bu ilanı açmadıysan tabi. Veya 30-40 tl ye filan mı arıyorsun?
  • Ben elden alıp, denemek istiyorum. Ayrıca laf olsun diye neden SX1 arayayım arkadaşım? Sanki Ferrari F50 ya da Ferrari Spider arıyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SONY ERICSSON W610İ SATILIK !!!
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.