Şimdi Ara

Siemens Sx1 Moded Firmware 15 v2 Türkçe ve Fw 16 (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
317
Cevap
0
Favori
14.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: SaMeoNe

quote:

Orjinalden alıntı: umitaydin

quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

http://209.152.174.18/~maxiwap/other/SX1_FW_16_maxicep_.rar

arkadaşım bu link olmuyomu ???

denedim çalışıyor... flashget gibi download hızlandırıcı kullanma o zaman adam gibi iniyo ve boyutu da doğru......

DOWNLOAD ETTİM DOSTUM
    AMA BURDA 5 TANE RARLI DOSYA VAR

1 - NASIL KURACAĞIZ
    2 - HANGİ DOSYADAN NASIL BAŞLAYACAĞIZ
    3 - ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLERRRRRRRRRRR

Arkadaşım o zipli doyanın içinde 4 tane zipli dosya daha var onların 4 ünüde masa üstüne at sonra yk1.zipi aç içindeki SX1_NURANI-TURKEY-RETAIL-uk-el-tr_15_0001.exe dosyasını masa üstüne sürükle sana bi mesaj verecek tamam de 3 parça olan exe dosyasını birleştiriceksin

OFFFFFFFFFF
    OLMUYOR YADA BENİM ŞAPŞALLIĞIM ÜSTÜMDE

YAPTIĞIM İŞLEMLER ŞÖYLE

SX_FW=16 DOSYASINI MASAÜSTÜNE DOWNLOAD ETTİM
    WİNRARLA DOSYAYI AÇTIM
    YK1.RAR DOSYASINI AÇTIM
    EXE DOSYASINI MASAÜSTÜNE SÜRÜKLEDİM
    AÇARKEN ŞÖYLEBİR HATA VERDİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umitaydin -- 6 Haziran 2005, 17:05:25 >

• arkadaşlar daha önce hiç yüklemediğim için
    bu konuda bilgim yok

artık kusuruma bakmayın
    idare edin şu kardeşinizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umitaydin -- 6 Haziran 2005, 17:30:30 >
  • Dostum ilk önce winrarda 4 parça dosya var dimi yk1.zp yk2.zip...... böle bu ziplerin hepsini ilk önce masa üstüne at sürükle yani sonra yk1.zip i aç ve yükle o hata gelicek tamamde sonra asıl firmare dosyası masa üstüne gelicek SX1_NURANI-TURKEY-RETAIL-uk-el-tr_15_0001.exe dosyası 25.2 Mb.
  • arkadaslar ziple falan ne ugrasıyorsunuz yaw girin teknomag e indirin ama uye olmak gerekiyor sanırım
  • millet simbian sitesinin yükleme sayfasının adresi lazım bilenler parmak kaldırsın :)
  • arkadaşlar ben fw yi yükledim ses bayağı yüksek cıkıyor ama usher.waw tel caldım 2-4sn sonra ses gitti hiç bir şekilde ses cıkmadı ve sonra tel format attım tekrar yükledim yine o müzği açtığımda 2 veya4 sn sonra yine gitti ve şimdihiç çalışmıyor acaba hoporlor mü patladı veya ses dosyalarımı bozuldu acilen yardım edin ben sessiz tel istemiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: umitaydin

arkadaşlar daha önce hiç yüklemediğim için
    bu konuda bilgim yok

artık kusuruma bakmayın
    idare edin şu kardeşinizi

bütün dosyaları tek bir klasöre topla.(yk1,yk2,yk3,yk4) sonra yk1 in üzerine gel sağ tuşa bas menüden buraya çıkart de.gerekli dosyaların hepsi klasörün içine açılacaktır.hata falan da vermez
  • ya arkadaslar bu ses patch i bence cok gereksiz sonra hoparlorleriniz patlıyor bence bu ses patch siz daha iyi hersey bir de ben nuraninin yazılımını yukledim ve ses yukselmis gibi gelmedi hic
  • bencede ama aramada karşıdan gelen sesin artırılması iyioldu.
    quote:

Orjinalden alıntı: marvell

ya arkadaslar bu ses patch i bence cok gereksiz sonra hoparlorleriniz patlıyor bence bu ses patch siz daha iyi hersey bir de ben nuraninin yazılımını yukledim ve ses yukselmis gibi gelmedi hic
  • transcend mmc kart bu hakkında bilginiz varmı alınırmı yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: Diversoo

transcend mmc kart bu hakkında bilginiz varmı alınırmı yani

Ben 512MBlığını kullanıyorum. Bu sitede sx1 ile çalışan kartların listesi var trancendin tüm kartları(64-128-256-512-1GB) hepsi uyumlu. bende memnunum.
  • bendede 512var twinmos gayet güzel..
  • yaa millet ben offical fw e nasıl donebilirim ben de nurani 15 yuklu tel geldiğinde sorun veriyor zil sesi sapıtıyor bazen telle konusurken hoparlor susuyor handsfree ye gecince duzeliyor.yuklemede hata yaptım sanırım garantiden cıktı telim un offical fw yukledim diye yeniden ooffical fw nasıl yukleyecegim link verebilirseniz sevinirim herkese sevgiler,saygılar...
  • arkadaslar bana nurani fw sini nası yuklicemi adım adım ve ayrıntılı biçimde anlatıcak warmı.isterseniz mail adresimi veriyim yardımsever bi arkadasımız oraya ayrıntılı bi biçimde yazabilir.ben ilk defa versiyon yukluom da acemiyim.yardımlarınızı bekliom.

e-mail:dorukhangoksar@hotmail.com
  • valla arkadas anlatıırm anlatmasına ama bu aralar ısım cok fazla yani 1-2 gun boyunca olmaz ama sonra sana yarıntılı bir bicimde anlatırım istersen msn gkazanci@hotmail.com
  • eyvallah valla yaaa.süper olcak.deneyelim bi
  • sx1 firmware lazım

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.