Şimdi Ara

Siemens Sx1 Moded Firmware 15 v2 Türkçe ve Fw 16

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
317
Cevap
0
Favori
14.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://209.152.174.18/~maxiwap/other/SX1_FW_16_maxicep_.rar

Buda Fw 16

adresten türkçe siemens sx1 firmware 15 versiyon 2 indirebilirsiniz yanlız rar dosyası içindeki needed_files.sis i yüklemeyin aşağıdaki adresdeki needed files final ı yükleyin sorun olmaz

http://rapidshare.de/files/2012709/SiemensSx1fw15v2mod.rar.html
    http://rapidshare.de/files/2032000/needed_files_final.rar.html

Şimdi gerekli materyallerimiz tamam, önce Siemens Data Suite'i kullanarak telefonun yedeğini alın ki bilgileriniz kaybolmasın.
    Sonra adım adım:
    1- "needed_files_FINAL.sis" dosyasını telefona gönderiyor ve telefonda normal bir program kurarmış kuruyoruz.
    2- "needed_files_FINAL.sis" dosyasının içinde sırasıyla "System" ve onun içindeki "Data" klasörlerine giriyor ve burdaki "BMImages.mbm" adlı dosyayı, mmc kartın içindeki sırasıyla "System" ve onun içindeki "Data" klasörünün içine atıyoruz.
    3- Telefonu kapatıyoruz, joystick'e basılı tutarak açıyoruz, ve ekranda Update Mod Yazısı çıkınca bırakıyoruz.
    4- "SMOFW15_uk-el-tr.exe" dosyasını açıyoruz, "Serial Config" tıklıyoruz, "USB Only"yi seçiyoruz, OK diyoruz ve Start diyoruz. yaklaşık 15-20 dk'lık bir yükleme işleminden sonra telefon kapanıyor, ve programın arkaplanı yeşil renk alıyor.
    5- Telefonu normal açıyoruz, update işlemi bitti, bu kadar, yapmanız gerekenler.
    Yalnız unutmamanız gereken birşey, telefon açıkken MMC'yi çıkartırsanız, telefon hep system hatası verir, telefonu kapatıp yeniden açmanız gerekir. Bu yüzden telefonu kapatıp öyle çıkartın MMC'yi.

Bu arada Alarm fonksiyonu normal bir biçimde çalışıyor, hem açıkken hem de kapalıyken denedim, bir sorun yok.
    Ses olarak bir fark göremedim, ama biraz daha yükselmiş gibi.
    Bloklu(yani seçili) harfin gözükmemesi evet bir eksi olarak görülebilir. Ama renk paletini değiştirince sorun düzeliyor; Beach ve Magenta'da sorun yok çok güzel gözüküyor, City'de çok açık renk ama yine de belli oluyor, fakat Blue Sky'da tamamen beyaz, hiç harf gözükmüyor.

Ben yükleyip denemenizi tavsiye ederim, bir değişiklik olur, hoş olur.

Fix arkadaşımızdan alıntıdır teşekkürler fix

****YENİ fw 15 TR V.2 MOD'daki DEĞİŞİKLİKLER****

1.artık mmc ye temaları kuracbileceğiz (ama *.sis oluyomu bilmiyorum)

2.Alarm tonunu değiştirebiliyoruz (bunu e-profiles prog.da yapıyo)
    3.şebeke sinyal resmini değiştirebiliyoruz..
    4.yeni ikonlar.. kamera,musik,oyunlar,extralar,kurulum
    5.batteri göstergesi değişebiliyo..
    6.farklı başlangıç animasyonu
    7.mavi göz resmi yerine LoST FW resmi çıkıyo (hoş bişi)
    8.farklı renk paletleri (bunu tam nedir bilemiuyorum)
    9.analog saati değiştirebiliyomuşuz?? :o
    10.takvim tonunu değiştirebiliyoruz..
    11.dosyalar mmc yre kurulabiliyo artık.. (msj hafızasıda dahilmi bilmiyorum)
    12.resim çektiiğinizde gelen "çıkırt" sesi artık gelmicek (bence bu kötü olmuş biraz)
    13.arama tonunu değiştirebiliyoruz
    14.artık zil azalarak artmicak .. normal ses seviyesi ile başlicak.. yani fade-in olayı yok artık
    15.joystikle navigasyon daha hızlı hale getirilmiş (bunu anlamadım,yani sanki az dokununca hemen tepki veriyo olayı gibi bişi :O )
    16.arama sırasında göülen görüntüyü (callstatus.mbm) değiştirebiliyosunuz.. MMC'den
    17.BMImages.mbm yi de mmcden değiştirebiliyomuşuz (bu ne bilmiyorum)

@Darkchild , arkadaşımız ingilizce firmware özellikleri yazısını türkçeye çevirmiştir onun yazısından alıntı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulwi -- 1 Haziran 2005, 20:26:22 >

• ne işe yarıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: firazor007

ne işe yarıyor
    1. enable themes to be stored on Disk E mesela bu artık themelerin var olabılece
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nick_Otin

1. enable themes to be stored on Disk E mesela bu artık themelerin var olabılece

Alıntıları Göster
    başka ne özellikleri var,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nick_Otin

Alıntıları Göster
    modifiyeli bir sx1 firmware i iyi olmasa yollamazdım ;) ben denedim hoşuma gitti sizede haber veriyim dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulwi

modifiyeli bir sx1 firmware i iyi olmasa yollamazdım ;) ben denedim hoşuma gitti sizede haber veriyim dedim

Alıntıları Göster
    tema olayı varmı ve daha ne yenilikler var ingilizce yazıyo anlamadım
  • quote:

Alıntıları Göster
    biraz açarsan özellikleri
    ingilizce bilmeyen arkadaşlar mevcutta

ayrıca en basit nasıl update ederiz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FLaş 3.06 C6 Fw + s^3 sadeliği
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: umitaydin

Alıntıları Göster
    yav kayıt yapmalıyız

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: umitaydin

SORU GEÇERLİ + YAW BUNU NASIL DOWNLOAD EDECEZZZZ

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    arkadaşlar rapidshare e atıyorum firmware i beklerseniz yollayacam ama beklemek istemeyenler foruma üye olabilir

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    ben ediyom registere bas kayıt ol mailine mesaj gelir aktifleştir sonra yükle bu kadar kolay

• quote:

ben ediyom registere bas kayıt ol mailine mesaj gelir aktifleştir sonra yükle bu kadar kolay

Alıntıları Göster
    yav abi özeliklerini saysan güzel olur şimdi fw15 le değiştirmeyelim
  • quote:

yav abi özeliklerini saysan güzel olur şimdi fw15 le değiştirmeyelim

Alıntıları Göster
    kısaca söyle diyim hem hızlandırıyor , hem telefondaki bütün resimleri degistirebiliyorsunuz yani tema yapabiliyorsunuz , hemde çalan bütün sesleri değiştirebiliyorsunuz...
  • quote:

kısaca söyle diyim hem hızlandırıyor , hem telefondaki bütün resimleri degistirebiliyorsunuz yani tema yapabiliyorsunuz , hemde çalan bütün sesleri değiştirebiliyorsunuz...

Alıntıları Göster
    bbeyler ben garanti gitmesin diye bunu serviste yükleticem
    pekii servisinde elinde bu sonb sürümler vardı fw15 cvarmıs mesela ama bu yoktur heralde
    benim mi götürmem lazım bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: MANiN

pekii servisinde elinde bu sonb sürümler vardı fw15 cvarmıs mesela ama bu yoktur heralde

Alıntıları Göster
    bu offical değil galiba
    quote:

Orjinalden alıntı: MANiN

• quote:

Alıntıları Göster
    burdan indirebilirsiniz ,

@manin , servis illegal fw yüklemez bu modifiyeli oldugu icin bunu kendin yüklemelisin...

• quote:

burdan indirebilirsiniz ,

@manin , servis illegal fw yüklemez bu modifiyeli oldugu icin bunu kendin yüklemelisin...

Alıntıları Göster
    bunu normal firmware yükler gibi yükleyeceğiz değilmi.yani + bir şey gerekiyormu

• quote:

Orijinalden alıntı: Fetih

bunu normal firmware yükler gibi yükleyeceğiz değilmi.yani + bir şey gerekiyormu

Alıntıları Göster
    ya ben garantisi gitsin istemiorum o yüzden official yüklettiriym saol yine de..
  • quote:

ya ben garantisi gitsin istemiorum o yüzden official yüklettiriym saol yine de..

Alıntıları Göster
    peki arkadaşlar pach leri aptık dielim ve sorun çıktı haliyle garanti kapsamından çıktı ya, peki ben bu pachleri silip eski verisyona dönemiyomuyum? yane bu pachleri ortadan kaldırmak format atmak ne bileyim silmek gibi di olanağım yokmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: prehistoric

peki arkadaşlar pach leri aptık dielim ve sorun çıktı haliyle garanti kapsamından çıktı ya, peki ben bu pachleri silip eski verisyona dönemiyomuyum? yane bu pachleri ortadan kaldırmak format atmak ne bileyim silmek gibi di olanağım yokmu?

Alıntıları Göster
    yükleyip değişikliklerden memnun olan ve olmayanların yorumlarını bekliyorum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.