Şimdi Ara

Siemens Sx1 Moded Firmware 15 v2 Türkçe ve Fw 16 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
317
Cevap
0
Favori
14.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ****YENİ fw 15 TR V.2 MOD'daki DEĞİŞİKLİKLER****

1.artık mmc ye temaları kuracbileceğiz (ama *.sis oluyomu bilmiyorum)

2.Alarm tonunu değiştirebiliyoruz (bunu e-profiles prog.da yapıyo)
    3.şebeke sinyal resmini değiştirebiliyoruz..
    4.yeni ikonlar.. kamera,musik,oyunlar,extralar,kurulum
    5.batteri göstergesi değişebiliyo..
    6.farklı başlangıç animasyonu
    7.mavi göz resmi yerine LoST FW resmi çıkıyo (hoş bişi)
    8.farklı renk paletleri (bunu tam nedir bilemiuyorum)
    9.analog saati değiştirebiliyomuşuz?? :o
    10.takvim tonunu değiştirebiliyoruz..
    11.dosyalar mmc yre kurulabiliyo artık.. (msj hafızasıda dahilmi bilmiyorum)
    12.resim çektiiğinizde gelen "çıkırt" sesi artık gelmicek (bence bu kötü olmuş biraz)
    13.arama tonunu değiştirebiliyoruz
    14.artık zil azalarak artmicak .. normal ses seviyesi ile başlicak.. yani fade-in olayı yok artık
    15.joystikle navigasyon daha hızlı hale getirilmiş (bunu anlamadım,yani sanki az dokununca hemen tepki veriyo olayı gibi bişi :O )
    16.arama sırasında göülen görüntüyü (callstatus.mbm) değiştirebiliyosunuz.. MMC'den
    17.BMImages.mbm yi de mmcden değiştirebiliyomuşuz (bu ne bilmiyorum)

arkadaşlar dediğim gibi kurup denicem kimse denemesin bence (deneyimli olanlar hariç) sorun yaşarlarsa bide onlarla uraşmayalım :D zaten bişi olunca fw 13 ten kurmaya başlamak zorunda kalıyoruz..

BENDEN BAŞKA KURAN OLURSA LÜTFEN BURAYA HERŞEYİ YAZSIN...

İŞTE LİNK..

http://www.siemens-mobiles.org/index.php?option=com_smf&Itemid=28&expv=0&topic=2658.0

ama üye olmadan sayfa görünüyomu bilmiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 28 Mayıs 2005, 14:11:44 >

• arkadaşlare ben yükledim çalışıyo bi arkadaşta o dosyayı nere yükleyeceğini sormuş ama zaten nereye yükleyeceğini sormuyo sds direk hafıza kartına yüklüyo
  • hazar kardeş izlenimmlerini yazsana buraya sorun varsa hemen söyle yüklemeyelim.. siemens mobile sitesindeki herifler çok uyuz adam gibi cvp yazan yok.. ve adam gşibi açıklama da yok haarbi mal herifler..

bu arada hazar kardeş haklısın bende ilk önce çalışmayınca (ki hala denemedim denicem)

yani neededfiles.sis dosyasını kurmadan fw yi kurdum çalışmadı sonra nereye kurmam gerektiği aklıam geldi ama dedğin gibi sormuyo evet..
  • bende deneyim dedim
    açılış resminde "lost fw resmi" çıkıyor sonra açılmıyor telefon....
    sonra tekrar SW15_Greece_Turkey_Service_15_0001 yükledim telefon açıldı. anlaşılan kurtardık telefonu...

denenmeden yüklemeyin bence bende bekliyecegim
  • @hazar,

bide bişi sorcam fw 13 ün üzerine yeklesem sence çalışırmı.. yani fw13 varken o sis dosyasını yüklesem sonrada yeni fw 15 V.2 yi kursam olur dimi??
  • yok bende hiç öyle hata vermedi telefonda yavşlama felanda yok ama telefonu ilk açtığın zamandaki siemens mobile yazısı dışındaki her şey değişik isterseniz bi iki screen shoot koyim
  • @haci,

sen neededfiles.sis dosyasını yükledinmi peki yüklediysen bu sonradan eklenen yani dültilen düzeltilip upload edilen *.sis dosyasımı ???

yani FİXED diye yazıyo orda sonra eklenen yabancı forumdakini bahsediyorum.. ordaki msj değiştiriltikten sonra yüklemedin heralde..
  • olur tabi canım bişi değişmezki zaten bu hackleme işi fw 13 üstünede oluyo bende bu tema işi fw13 varkende kullanıyodum
    quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

@hazar,

bide bişi sorcam fw 13 ün üzerine yeklesem sence çalışırmı.. yani fw13 varken o sis dosyasını yüklesem sonrada yeni fw 15 V.2 yi kursam olur dimi??
  • hazar kardeş
    telefonunda bu yazılı yüklemeden önce hangi yazılım yüklü idi
    SW15_Greece_Turkey_Service_15_0001 üzerine önce needed files'ı yükledim sonrada SMOFW15_uk-el-tr yazlımını ama açılmadı telefon açılış ekranı gelip sonra kapanıyor
    hangi aşamalarla nasıl yükledin bi anlatsana

ben bu formun ilk msg'daki yazılım ve needed files ı yükledim
    siemens-mobil açılmıyor bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanci -- 28 Mayıs 2005, 14:16:45 >
  • yabancı forumda yazan şey..

quote:

Ok. Finally after adding the callstatus.mbm last night my phone did boot. But when i try to make a phonecall my phone restarts... Does anyone have a soultion to the problem..
    thanks in advance

callstatus.mbm dosyasını yüklemiş yani bu dosya neededfiles.sis dosyasının düzeltilmiş halinde var..

herif diyoki... bu dosyayı attıktan sonra telefonla arama yapmaya çalıştıığımda telefon restart atıyo diyo..

hazar kardeş bi arama yapmayı denesene bi zahmet yani çaldırmayı falan..
  • bende ilk öce Fw15 yüklüydü sonra v2 dosyası içindeki needed files i yükledim ve normal firmware update i yapıyo gibi update ettim o kadar şimdide hiç bi problem yok
  • @hazar ,

evet nasıl yaptığını şu yeni fw15 in nasıl kurulduğunu baştan anlatırsan güzel olur

hatta senin kullandıığın neededfiles.sis dosyasını foruma upload edebilirsen et bence..
  • ya o neededfiles dediğiniz şey zaten v2 .rar dosyasının içinde var bende onu yükledim farklı bi yerden bulup yüklemedim yani sizde bu işlemleri yapınca çalışmadımı
  • abi tam nasıl yükleniyor anlatsan need files onlar nedir ben daha normal fw nasıl yükleniyo bilmiyom yardım edin sizce bunu yükleyelim mi ve nasıl yükleyelim dark child abi bir yardım ersen iyi olur
  • to install it, you need first to make sure that you have a non-patched Firmware

burada patch yapılmamış yazılım üstüne yükleyin diyor benimkinde ses patch yüklü idi
    ondan olabilir
  • @hazar

1.neededfiles.sis dosyasının üzerine tıklayıp bana tam olarak boyutunu söylermisin..

2.yabancı forumdan indirdiğim FİXED hali 510 kb

ama zipin içinden çıkan 507 kb

3.bide sen bu senin yüklediğin needededfiles.sis dosyasını nerden buldun..

bi fark var ama arada ne..
  • sırayla yazıyorum aradaşlar
    1-)işte bu v2 dosyaysını indirin
    2-)dosyayı extract edin
    3-)içindeki neededfiles.sis dosyasını tel.e kurun(tel otomatik olarak hafıza kartına kuruyor)
    4-)tel.i kapatın
    5-)joystick tuşuna basarak tel.i açın
    6-)indirdiğimiz v2 firmware update yazılımını tele kurun ve tel.i açın

hepsi bu kadar yalnız ilk açılışta biraz açılması uzun sürebiliyo telefonu hafıza kartsız çalıştırmaya uğraşmayın çalıştırmazsınız
  • hayır hancı bence onla alkası yoktur çünkü benimkindede tema patchi yüklüydü ve needed files dosyası 508 kb darkchild ve indirdiğimiz firmware dosyasının içinde
    quote:

Orjinalden alıntı: hanci

to install it, you need first to make sure that you have a non-patched Firmware

burada patch yapılmamış yazılım üstüne yükleyin diyor benimkinde ses patch yüklü idi
    ondan olabilir
  • aynısını yaptım olmadı be hazar
  • Allah allah nasıl olmaz ya isterseniz msn adresimi yaziyim size bende ki neededfiles.sis dosyasını size gönderiyim hazar20012001@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhüngör -- 28 Mayıs 2005, 14:32:18 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.