Şimdi Ara

Siemens Sx1 Moded Firmware 15 v2 Türkçe ve Fw 16 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
317
Cevap
0
Favori
14.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: serkan1216

ama beyazlık gitmemiş ki neye yaradıki yani bu v2

beyler bu soruyada cevap verin ya kısakndaım valla
  • bencede beyazlık gitmemiş ne işe yarıyor o zaman
  • quote:

yapabildinmi darkchild

artık neyi nasıl denicem bilmiyorum... kombinasyon yaptım mınakoym yaaaaaaa!!!!

tavsiyesi olan varmı şunu şöle yap böle yap gibisinden ..
  • arkadaşlar topluca sx1 leri çöpe atalım olsun bitsin 3310 alalım bir er tane olsun bitsin
  • belki ayarı vardırda ben yapamamış olabilirim arkadaşlar ona bişi diyemem
  • yav o beyazlık hiç gitmeyecek mi
  • ne ayarı yaaaa...

valla 8910 bulsam alacam haa.... doydum ben aslında sx1 i de geçtim en kral tel olsa umrumda değil.. ama sx1 imi bırakmam tabi ... edge medge 1.3 mp foto moto şeyime kadar..
  • bide şöyle dene hack siz bi fw15 yükle sonra bu v2 yi yüklemeyi dene belki olur
    quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

quote:

yapabildinmi darkchild

artık neyi nasıl denicem bilmiyorum... kombinasyon yaptım mınakoym yaaaaaaa!!!!

tavsiyesi olan varmı şunu şöle yap böle yap gibisinden ..
  • o beyazlık içinde bir dosya vardı ama aradım bulamadım bu arada hazar senin yüklediğin benim yolladıgım öyle değil mi bende yükledim sorun olmadı ama hafıza kartını çıkarmayı aklınıza getirmeyin telefonda unutun gitsin
  • onun yapmışlar galiba link vereyim adamlar süper bir siyah tema yapmışlar bir bakın bizde bilgilendirin
    link bu bir bakın arkadaşlar ben yapamadımhttp://www.siemens-mobiles.org/index.php?option=com_smf&Itemid=62&expv=0&topic=2107.0

yorularınızı bekliyorum ??
  • e nasıl beyazlık gidecek
  • quote:

yapabildinmi darkchild

bu sefer siemensmobile sitesindeki neededfiles ı denicem ..

ulan ders çalışamadım bu yüzden yaa.. pzartesi sınav varr!!!

şuan hacksiz düz fw 15 greece turkey yüklüyorum.. ondan sonra yine zip içindeki neededfiles.sis i yükleyip bide denicem aslında card reader olsa işim çok daha kolay olacak ama..

ya hazar kardeş sen bizimle kafa bulmuyon dimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 28 Mayıs 2005, 15:33:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: firazor007

e nasıl beyazlık gidecek

dostum lnkten bak ya orada anlatmışalr ama bende ing az var anlıaymadım anlarsan bizede anlat
  • darkchild senin olmadımı .olursa nasıl olduğunu bize söyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkan1216

onun yapmışlar galiba link vereyim adamlar süper bir siyah tema yapmışlar bir bakın bizde bilgilendirin
    link bu bir bakın arkadaşlar ben yapamadımhttp://www.siemens-mobiles.org/index.php?option=com_smf&Itemid=62&expv=0&topic=2107.0

yorularınızı bekliyorum ??

ingilizce var ama bende onunla uğraşıcak zamanım yok ordaki leri okudum biraz hepsi rahat anlaşılıyo...

ama ilk önce şu fw 15 V.2 yi yüklemem lazım

• beyleer bakıpta anlıyabilen varmı acaba? yaw ben anladım vbiraz ama galiba ama dosys uazantısı olmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: firazor007

darkchild senin olmadımı .olursa nasıl olduğunu bize söyle

bi yapsam bide şu finaller bitse (10 haziranda bitiyo) dalıcam herşeyi anltaıcam.. hatta ayrıntılarla da uraşıcam ama
  • inş yaparız su temayı 6600 gibi de rahat ederiz yaw
  • iyi abi sen finalleri bitir sen sonra halledersin
  • yaya ben anladım o dosyanın nasıl modifiye edileceğini ama o dosya sonra tel.de hangi dosyaya atılacak bilmiyorum
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.