ulan bi card reader almak şart oldu şerefsizim.. yoksa fw yüklemekle geçiyo hayatımız..
saol hazar denicem ama nedense pek umudum yok hala olmicak gibi gfeliyo .. şassız bi adamım ben çünkü..
ya yardımcı olduysam ne mutlu bana ama olmadı galiba sizinkiler
siemens-mobil sayfası nihayet açıldı oradan yeni needed files dosyasıyla akşam(şarj edince) bidaha deneyim o 510kb bence onda bi hata vardı çünkü açılış ekranı geliyor sonra telefon kapanıyordu muhtemelen dosya isminde veya rootunda bi problem vardı
kafam acayip karıştı şu fade in için herşeyi yaparım ama ya tel açılmazsaaa
ben daha denemedim sx1 im şarj oluyo..
şimdi oradaki 510 kb ama ordakinde millet arama yapamıyo aslında ordaki düzeltildi ama düzeltilmiş halinda arama yapmaya çalışınca sx1 restart atıyomuş... valla hazar çok şanslı bence..
ama bu düzeltilmeden önce yükledim ben .. o zaman açılmıyo ekranın köşelerinde birbirine doru çarpı işareti çıkıyodu..
evet ya işler tam yoluna koyulsun ondan sonra yaparız.
quote:
Orjinalden alıntı: ERENs
kafam acayip karıştı şu fade in için herşeyi yaparım ama ya tel açılmazsaaa
quote:
Orjinalden alıntı: hanci
bende deneyim dedim açılış resminde "lost fw resmi" çıkıyor sonra açılmıyor telefon.... sonra tekrar SW15_Greece_Turkey_Service_15_0001 yükledim telefon açıldı. anlaşılan kurtardık telefonu...
denenmeden yüklemeyin bence bende bekliyecegim
aynen bende bu şekilde yaptım aynı sorun bendede oluştu
ya peki herkesde sorun oldu bende niye olmadı ya çok acayip be
dur daha ben denicem ..
ilk önce senin neededfiles ile sonra sitedeki neededfiles ile..
*****bişi sorcam arama yaptığında telefon restart atıyomu bi baksana bu çok önemli yabancı siemens forumdakiler yükledim oldu ama bu sefer arama yaptıım zaman sx1 restart atıyo falan diyolar..
@hazar,
arama yaptığında telefon restart atıyomu bi baksana
çabuk söle beklyorum.. çok önemli çünkü bu..
yok atmıyo herşey normaal
peki o zaman ben yeni fw 15 kurma girişimine başliyim zipin içerindeki neededfiles.sis i kurucam bakalım nolcak..
haydi bismillah ...
hazar kardeş peki bu menu deki arka plan beyaz ya o rası değişiyormu acaba birde bu renk paleti nasıl yeni 256 lık mmc vardı ama cay döküldü gene alacam 128lık bana bir yardımcı ol abicim hatta resimlerini koyarsan cok mutlu oluruz ben iyi bilyorum olmayacağını ama oluyor palete toll diye z ye patch yapan ve beyaz fonu siyah vs yapablyioruz yani ama ben yapamdım çünkü svp olmuyunca olmadı tel acılmadı bana bir yardım helpp
suan fv 7 v2 by serkan var bende
alın size screen shotlar
ya bişi sorcaum bundan sonra wallpapaerlar tam ekranmı olmak zorunda....
yani eski 174*132 wallpapaerları kullanamazmıyız.. tabi üst taraf kabak gibi görünmemesi lazım
ama beyazlık gitmemiş ki neye yaradıki yani bu v2
yapabildinmi darkchild
quote:
Orjinalden alıntı: Darkchild
ya bişi sorcaum bundan sonra wallpapaerlar tam ekranmı olmak zorunda....
yani eski 174*132 wallpapaerları kullanamazmıyız.. tabi üst taraf kabak gibi görünmemesi lazım
olmadı olmadı olmadı....
zipin içerindeki 507kb lik neededfiles.sis dosyasını fw 13 varken kurdum...
sonra yeni fw 15i kurdum ama yine olmadı............
LOST fw resmi ekrana geliyo sonra ekran beyaaz oluyo ve tel kapanıyo...