bir aralar burda çok anlatılıyordu fw 15 e tema olayı ve benzeri şeyleri işte bu firmware ile bunlarla uğraşmadan direk tema ve diğer özellikleri kullanabiliyorsunuz...
servis yüklemezmi bunu?
@cengova , modifiyeli oldugu icin yüklemez ancak officical olmalı yüklemesi için
ulwi abi ben verdiğn siteden indirdim o olur mu ya
ya peki .sis ne işe yarıyoki arkadaşlar
hani şu neededfiles.sis dosyası ....
dikkat!!!
ya benim siemensin sitesinden indirdiğim 25 mb peki bu neden 19 mb
ben siemens-mobile.org dan indirdim..
birisi aradaki farkı biliyosa sölesin arkadaşlar..
işte bende onu anlamdım bide sis tema olyı var galiba 6600 daki gibi galiba
tamam tamam sorun yok.. sadece zipli olduğu için bize öle gelmiş bi farkı yok yani..
tamam da 6600gibi sis teması atabiliyozmu
abiler yardım 6600 daki gibi .sis tema gönderebiliyoruzmu
bu modifiyeli versiyonun benzerini siemens kendisi çıkarırmı yakın zamanda?yani official olanını?
yav yardım edin tema olayı nasıl oluyor 6600 daki gibimi yoksa daha değişik şekildemi
sen herşeyi yapıyorsun 6600 daki gibi degil
nasıl yapıyorsun bizi bilgilendirsen
TEMA İÇİN DEĞİŞTİRİLEBİLEN PACTHLENMİŞ DOSYALAR VE TELEFONDAKİ YERLERİ: (fw15 patchlenip yüklendikten sonra)
AvkonEx.mbm: e:\system\data\ SINYAL GÖSTERGESİ,
Avkon.mbm: e:\system\data\ PIL GOSTERGESI VE MENULERDE BULUNAN SEKMELER AYRICA BIRÇOK GRAFİK İÇEREN DOSYA
menu_folders.mbm: e:\system\data\ MENUDE BULUNAN DIZINLERIN (CAMERA,SETUP vs:) IKON DOSYASI.
Eidpic.mbm: e:\system\data\ WALLPAPER ALANININ USTUNDE BULANA VE SAATIN,TARIHIN YERALDIĞI,OPERATORUN ISMININ YAZILDIĞI BOLUMUN ARKAFON DOSYASI.
Callstatus.mbm: e:\system\data\ BUNLARLA BIR ARAMA GELDIĞINDE EKRANDA ÇIKAN ANIMASYONU DEĞİŞTİREBİLİYORUZ.
bmimage.mbm: e:\system\data\ BUNLARLA BIR ARAMA GELDIĞINDE EKRANDA ÇIKAN ANIMASYONU DEĞİŞTİREBİLİYORUZ.
Eikctl.rsc,clock.mbm,clockmasks.mbm : e:\system\data\ ANALOG SAAT SKINLERI IÇIN
Aplications.dat: e:\system\data\ MENUDE BULUNAN IKONLARIN YERLERININ KAYDEDILDIĞI DOSYA
mono_ring_long.MID: e:\nokia\sounds\digital TELEFON ALARM SESİ (her nekadar dosya uzantısı .mid de olsa siz değiştirmek istediğiniz sesi biligisayarda wav olarak kaydedip bu orjinal isme rename ederek telefona gönderin.aksi halde orijinal ismi kullanmazsanız defaul bir ses çalıcaktır)
poly_ring_deep.MID: e:\nokia\sounds\digital TAKVIM ALARM SESİ (her nekadar dosya uzantısı .mid de olsa siz değiştirmek istediğiniz sesi biligisayarda wav olarak kaydedip bu orjinal isme rename ederek telefona gönderin.aksi halde orijinal ismi kullanmazsanız defaul bir ses çalıcaktır) ***************************************************************** ***************************************************************** SX1 GORUNUŞ
sx1 full arkaplanı toplam toplam 176*220 pixeldir. ve aşağıdaki şekilde dağılmaktadır.tema yaparken bizim müdahale edebildiğimiz alan 176*200 pixeldir.(eidpic.mbm+background.mbm)
I 176*12 PIXEL I BATARYA,SINYAL VE IKAZLAR BOLUMU(eidpic.mbm)
I 176*56 PIXEL I SAAT OPERATOR LOGO TARIH BOLUMU (eidpic.mbm)
I 176*132 PIXEL I ARKAFON WALLPAPER BOLUMU (backgroundimage.mbm)
NOT: VERILEN TEMALARDAKI SCREENSHOTLARI ELDE EDEMIYORSANIZ,
1-tema kurulmadan önce mutlaka bir wallpaper seçmiş olmanız gerekmekte. 2-telefonda sırasıyla kurulum-ayarlar-telefon-ekran-renk paleti den bluesky seçili olması lazım ayrıca bir kez daha bluesky ı seçmenızde fayda var. 3-backgroundimage.mbm dosyası nı hem c:\system\data\ altına hemde e:\system\datanın altına kopyalayın ve teli açıp kapatın.ne yazıkki anlayamadığım bir sebepten bazı telefonlar patchlenirken arkafon resmini yani backgrounimage.mbm in e:\system\data nın altında saklanma olayı gerçekleşmiyor.bu yüzden iki dizine kopyalamakta fayda var.Sorun hala devam ediyorsa foruma yazın çözüm bulmaya çalışalım. 4-bu işlemleri yaptıktan sonta teli kapatıp açın.
1-A:\SYSTEM\APPS\MP3PLAYER DIZININI FILE MANAGER KULLANARAK E:\SYSTEM\APPS\ ALTINA KOPYALAYIN.
2-INDIRDIĞINIZ VE YAPTIĞINIZ SKINLERI(UZANTILARI .PNG VE .TXT OLAN IKI ADTE DOSYA DAN İBARET) TELEFONA GONDERIP E:\SYSTEM\APPS\MP3PLAYER\SKINS IN ALTINA ONCE BU DIZIN İÇİNDEKİ ESKİ DOSYALARI SİLEREK KOPYALAYIN.
3-SADECE BİR SKİN OLABİLİYOR AYNI ANDA.ESKİSİNİ SİLİP YENİSİNİ KOPYALAMAK SURETIYLE DEĞİŞTİREBİLİRSİNİZ.
1-TELEFONUN DILI VE YAZMA DILI INGILIZCEYE AYARLANMAK ZORUNDA AKSİ HALDE SX1 BOOT ETMEYECEK VE HARD REST ATMAK DURUMUNDA KALICAKSINIZ. HER İHTİMALE KARŞI TUM BİLGİLERİNİZİ YEDEKLEYİN.