ben kullanıyorum ve net bi şekilde diyebilirimki nokia tercih et
quote:
Orjinalden alıntı: surfer
dogru soylemiş.
quote:
Orjinalden alıntı: medcezir51
sx1 i olanlar kizmasin bende cok duydum inaniyorumda diyebilirim, hatta ve hatta inaniyorum.. evet...
quote:
Orjinalden alıntı: blacklegend
kesinlikle sorunlu..bi arkadas 2 ay once aldi cikan sorunlardan tlf kullanamadi ve gecen haftada satti ve kurtuldu.siemensden uzakdur arkadasim
quote:
Orjinalden alıntı: Hyena
ben kullanıyorum ve net bi şekilde diyebilirimki nokia tercih et
sx1 i tercih etmemenizin sebebini açıklarmısınız arakdaslar böyle nasıl kitlenio diyip bi telefonu kötüliyebiliorsunuz.Madem kötü telefon kesin bi açıklama yapın da bizdediyelim demek o kusur var o telefonun ve sizin fikirlerinize sayggı duyalım eğer öyle kulaktan duyma bilgilerle yorum yapacaksanız hiç yapmayın
fiyatının ucuzlamasının 2 sebebi var 1. vga kameralı telefonlar artık demode olmaya başlaması 2.fiyat ucuzlatarak nokia nın 6600 la elde ettiği pazar payını ele geçirmek...telefonun 't' sinden anlamayan telefonculara bişey sormayın
ben alalı daha bir kaç hafta oldu ama daha önce niye almadım diyorum. harika bir telefon (özellikle şu anki fiyatı ile) kilitlenme bu tür telefonların hepsinde olabilecek bişey kullanmasını beceremezsen bence tek eksik yanı batarya ömrü ( ya da benim aldığımın bataryasında bir sorun var) henüz bataryasının ömrü konusunda deneme yapamadım ama 1.5-2 içinde şarj istiyor. Bilmiyorum diğer kullananlar varsa onlarınkiside bu kadarmı. ama bence çok güzel bir telefon tavsiye ederim...
1.5 - 2 gun sx1 için gayet normal telefon kocaman bir tft ekranı besliyor... ve uygulamalarda kaliteli oldugu için cok yiyor benim sx1 i yeni aldım normal kullanımla 2 gun cok rahat gidiyor... 6600 kullanan bir tanıdıgım var adam hiç birsey yapmıyor telefonla cantanın içinde yatıyor tel. ama hergun duzenli olarak sarz istiyor...
quote:
Orjinalden alıntı: pharmaklas
Bugün sx1'in fiatını sormak için girdiğim bayide satış elemanı SX1'in sorunlu olduğunu, devamlı kitlenme yaptığını, fiatının da bu yüzden bu kadar düşük olduğunu söyledi.Ayrıca Sx1'in üretimini de durdurulmuş. Bu konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim.
Bende geçen gittim telefoncuya aynısını söyledi ama SX1 Siyah'ta öyle bir sorun herhalde dedi çünkü o telefonu eski SX1 hatalarını kapatmak üretmişler bende ondan aldım dün akşam internettenwww.hepsiburada.com burdan aldım bilemiyorum arkadaşım
telefon u kötüleyen arkadaşlara bir sorum var siz hiç sx1 kullandınız mı?yoksa sadece internette bazı ürünleri pompalamak için yapılan sx1 i kötüleyen yazıları mı? okudunuz.En az 6600 ve 7610 kadar kaliteli bir tel. hem ucuz.gerçekten bu teller arasında çok ucuz kalıyor.Lütfen yiğidi öldürün ama hakkını verin arkadaşlar
quote:
Orjinalden alıntı: mitmete
sx1 sorunlu filan degil bende 2 gun once sx1 aldım... ama telefonu 3 aydır takip ediyorum telefonda asırı hiçbir sorun yok.hatta sorun yok su ana kadar telefona yapmadıgım sey kalmadı ama bir kez bile kitlenmedi... bende telefonculara sordum ustelik kvk cı armutlara sordum bana sorarsan kimse birsey bilmiyor.. sx1 ilk cıktıgında kullanmayı beceremeyen biri ortaya sx1 sorunlu diye laf atmıs millette birbirinin agzıyla hareket ediyor... objektif dusunun biraz ben 6600 la 7610 la karsılastırdım ama bu hosuma gittiği için bunu aldım telefonda sorun yok emin olun haa varsada bu zaten symbian ın sorunu... su uretimi durdurulmus lafı banada geldi ama olay oole degil... telefonu gumrukten ithalatcı firmalar bir ara cekemediler telefonu almak için bir aydır o yuzden bekliyorum zaten (mecburen) ondan sonra telefon piyasada olmayınca telefonun uretimi durdu diyolar... ki zaten uretimi dursa bile gayet normal telefon ilk piyasaya cıktıgından beri nerdeyse 1 yıl gecti yani..... objektif dusunmenizi tavsıye ediyorum eger birebir telefonları kıyaslama imkanınız varsa lutfen bunu yapın ondan sonra telefon alın...
aynen dogru... bu forumun cevabi bu...
bende uzun süredir sx1 kullanıyorum sık değil ama hafta da bir kitleniyor.ama kendini resetliyor 20 sn de kendine geliyor. şarjıda 2-3 gün gidiyor devamli program yükledigim çaliştırdiğim halde... bide sx1 e uygun proramlarıwww.sxone.tr.cx sitesinden indirebilirsiniz. ayrıca sx1 le 6600 ı karşilaştırmak gerekirse sx1 in foto kalitesi,şarj ömrü,mp3 kalitesi kat kat daha iyi.... herkese şiddetl-e tavsiye ederim bilen kullanan konuşsun arkadaslar...
MARKALARIN BAĞIMLISI OLMAK SAÇMA BENCE ARKADASLAR. BU FİYATA BU ÖZELLİKLERDE -BU KALİTEDE- BASKA TELEFON ÖNERİN BİZDE SÖYLEDİKLERİNİZ DİKKATE ALALIM
O KADAR
quote:
Orjinalden alıntı: KeanuReeves
quote:
Orjinalden alıntı: mitmete
sx1 sorunlu filan degil bende 2 gun once sx1 aldım... ama telefonu 3 aydır takip ediyorum telefonda asırı hiçbir sorun yok.hatta sorun yok su ana kadar telefona yapmadıgım sey kalmadı ama bir kez bile kitlenmedi... bende telefonculara sordum ustelik kvk cı armutlara sordum bana sorarsan kimse birsey bilmiyor.. sx1 ilk cıktıgında kullanmayı beceremeyen biri ortaya sx1 sorunlu diye laf atmıs millette birbirinin agzıyla hareket ediyor... objektif dusunun biraz ben 6600 la 7610 la karsılastırdım ama bu hosuma gittiği için bunu aldım telefonda sorun yok emin olun haa varsada bu zaten symbian ın sorunu... su uretimi durdurulmus lafı banada geldi ama olay oole degil... telefonu gumrukten ithalatcı firmalar bir ara cekemediler telefonu almak için bir aydır o yuzden bekliyorum zaten (mecburen) ondan sonra telefon piyasada olmayınca telefonun uretimi durdu diyolar... ki zaten uretimi dursa bile gayet normal telefon ilk piyasaya cıktıgından beri nerdeyse 1 yıl gecti yani..... objektif dusunmenizi tavsıye ediyorum eger birebir telefonları kıyaslama imkanınız varsa lutfen bunu yapın ondan sonra telefon alın...
aynen dogru... bu forumun cevabi bu...
+1
sx1'in sorunu kullanmayı bilmemektir.. donan kitlenen açılmayan sx1 konularının çokluğu kullanıcı hataları ve genel olarak symbian sisteminin bir çok programı bir arada çalıştırma özelliğinden kaynaklanır. siz bilgisayarınızda nfs açıp, generals açıp, fifa açıp daha sonra internete girmiyo, bilgisayarım dondu kitlendi diye şikayet ediyorsanız sx1den uzak durun. 3310 alırsanız hiç sorun yaşamayacaksınız garanti ederim..
cok haklısın tamamen katılıyorum...
dostum tebrikler olayı daha kısa ve oz acıklayamazdın
quote:
Orjinalden alıntı: bekocan
sx1'in sorunu kullanmayı bilmemektir.. donan kitlenen açılmayan sx1 konularının çokluğu kullanıcı hataları ve genel olarak symbian sisteminin bir çok programı bir arada çalıştırma özelliğinden kaynaklanır. siz bilgisayarınızda nfs açıp, generals açıp, fifa açıp daha sonra internete girmiyo, bilgisayarım dondu kitlendi diye şikayet ediyorsanız sx1den uzak durun. 3310 alırsanız hiç sorun yaşamayacaksınız garanti ederim..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme