Bugün sx1'in fiatını sormak için girdiğim bayide satış elemanı SX1'in sorunlu olduğunu, devamlı kitlenme yaptığını, fiatının da bu yüzden bu kadar düşük olduğunu söyledi.Ayrıca Sx1'in üretimini de durdurulmuş. Bu konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim.
dogru soylemiş.
peki madem oyleyse Nokia 6600 neden bu kadar dusurdu fiyatini?? Demek o da cok sorunluymus
Agzı olan konusuo işte...!!
sx1 i olanlar kizmasin bende cok duydum inaniyorumda diyebilirim, hatta ve hatta inaniyorum.. evet...
Bu siteye girip SX1 ve diğer telefonlarla ilgili yorumlara ulaşabilirsiniz...Bu arada agresif mesaj atan arkadaşları hala anlamış değilim...Sonuçta 400-500 YTL para verip telefon alacağım ve en iyisini almak istiyorum...Bu yüzden bilgi sahibi olan arkadaşlardan yardım istiyorum...Bunda kızacak, alınacak ne var anlamadım...Sanki telefonu adamın babası yaptı...Hayret bi şey...Profesyonel yardım lazım böylelerine...
quote:
Orjinalden alıntı: pharmaklas
Bugün sx1'in fiatını sormak için girdiğim bayide satış elemanı SX1'in sorunlu olduğunu, devamlı kitlenme yaptığını, fiatının da bu yüzden bu kadar düşük olduğunu söyledi.Ayrıca Sx1'in üretimini de durdurulmuş. Bu konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim.
Eğer gittiğin satıcıda SX1 yoksa tabiki o modeli kötüleyecek!! Çünkü sana elindeki olan telefonlardan birini satmak istiyor.!!1 Bu çok Kullanılan PAzarlama yöntemidir!!! SX1 de kitlenme Bütün elektronik cihazlardaki kadar. Abartacak bişey de yok!! Ayrıca kullanıcının uyumsuz uygulamaları atması sonucu da böyle hatalar oluşur. Bu durumda hangi cihazda kitlenme olmaz??? Ben 1 yıllık kullanıcıyım oldukça memnunum.
kullanmasını bilirsen sorun çıkmaz
ama kul yapımı herşeyde sorun çıkar
mercedes'te sorun yok mu?
ben sx1imi yeni aldım ve burdansx1i kötüleyenleri lanetliyorum süper tel arkadaşım taaa ilk çıktığı zamanlarda aldı hala taş gibi kullanıyomuş
kesinlikle sorunlu..bi arkadas 2 ay once aldi cikan sorunlardan tlf kullanamadi ve gecen haftada satti ve kurtuldu.siemensden uzakdur arkadasim
ben şuan kullanıyorum takılma meselesi nokiada da var kendinden geçiyor 20 saniye içinde resetliyor kendine geliyor ben tuş takımından nefret ediiyorum alışamadım sms yazamıyorum isteyen varsa satıyoruım kutusunda 1 aylık
Kedi ulaşamadığı ciğeri kötülüyor işte boşverin
her tel sorun cıkarır siemenste ise takılma sorunu varmı evet var ama duzgun kullanılmadıgı icin asırı yukleme ve programlardan no tusu yerine geri tusuyla cıkılması bunun baslıca nedenidir uretimide durdurulmadı
özür geri tusu yerine no tusu ile cıkılması olacak
bu saatten sonra, -bu konu hakkında yüzlerce yorum varken- bu konu tartışılmaz artık..
Ya ben şu sx1 kilitleniyor olayına genel bir cevap vermek istiyoum. Diğer kısımlara da yazacağım. sx1 aldım ve iki aydır da kullanıyorum. Elimden düşürmememe rağmen günde sadece bir kez kitleniyor o da standart dışı uygulamalar kullanırken. Bunun gibi bir sorunun da sx1 aleyhine eksi bir puan olarak eklenebileceğini hiiiç sanmıyoum.. Symbian kullanan istisnasız her telefon kitlenir zaten. Hatasız işletim sistemi olmaz. Olucak olsa her hafta XP'ye yama indirmezdik değil mi?
ilginiz için saolun...
bende bu kılıtlenme olayını çok duydum işin açıkcası bu yüzden sx1 almak için biraz yaygınlaşmasını beklıyorum
sx1 sorunlu filan degil bende 2 gun once sx1 aldım... ama telefonu 3 aydır takip ediyorum telefonda asırı hiçbir sorun yok.hatta sorun yok su ana kadar telefona yapmadıgım sey kalmadı ama bir kez bile kitlenmedi... bende telefonculara sordum ustelik kvk cı armutlara sordum bana sorarsan kimse birsey bilmiyor.. sx1 ilk cıktıgında kullanmayı beceremeyen biri ortaya sx1 sorunlu diye laf atmıs millette birbirinin agzıyla hareket ediyor... objektif dusunun biraz ben 6600 la 7610 la karsılastırdım ama bu hosuma gittiği için bunu aldım telefonda sorun yok emin olun haa varsada bu zaten symbian ın sorunu... su uretimi durdurulmus lafı banada geldi ama olay oole degil... telefonu gumrukten ithalatcı firmalar bir ara cekemediler telefonu almak için bir aydır o yuzden bekliyorum zaten (mecburen) ondan sonra telefon piyasada olmayınca telefonun uretimi durdu diyolar... ki zaten uretimi dursa bile gayet normal telefon ilk piyasaya cıktıgından beri nerdeyse 1 yıl gecti yani..... objektif dusunmenizi tavsıye ediyorum eger birebir telefonları kıyaslama imkanınız varsa lutfen bunu yapın ondan sonra telefon alın...