Şimdi Ara

SIEMENS SXG75+1GB SD+BENQ CM3000 ALL IN ONE YAZICI 449YTL TEKNOSADA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
3.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: face1tr

peki kartuş bittiğinde temin edebileceğimiz bi yer var mı ? mesela ben ankaradayım. orjinal yada fason hiç farketmez kartuş bulabilecekmiyim ?

benim aldığımda koyuncu elektronik garanti belgesi çıktı aradım kartuş varmış onlarda siyah 23$+kdv dedi. sitelerindede var zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: kutlay1

arkadaşlar 1 saatir soruyorum 12 ile 22 arasında fark varmı açıklayabilecek kimse varmı?

ana başlık burası;http://forum.donanimhaber.com/m_6561523/tm.htm
  • beyler telle ilgili ilk zilenimlerim...
    multimedya özellikleri beklemediğim kadar kötü. versiyon 1.4.33 sanırım benimki...
    telefon sadece mp3 çalıyo mesela, ekolayzır yok, bi arkadaş söylemişti zaten,
    sonra arayüz kötü ve basit, çalma listesi olayı var, ama mp3 çalarken çalma listesine erişemedim, ya tek tek ilerliyeceksin, yada kapatıp, listeye gireceksin...
    ses kalitesi iyi ama k750i ile değil 6630la denk diyebilirim,
    radyosunun otomatik araması pek hoşuma gitmedi,
    otomatik kanal ara diyosun, ilk 10 kanalı bulup bırakıyo, kanal hafızası dolduğu için...
    resim olayında hatalar var...
    bi kere kamera sesini hiç bi türlü kapatamadım, kapatma özelliği yok.
    1600-1200 resmin detaylarına girdiğinde sana 320-240, yani izleme çözünürlüğünde gösteriyo, bu bi hata.
    yüklenen bazı resimlere zoom yapmıyo, bazılarını kafasına göre bi çözünürlükte açıyo, bişey yapamıyosun.
    neye göre yapıyo çözemedim, vaktim olmadı...
    tumbnail oları olmadığı gibi, bi resmi açtığında sağ yada sola basaraktan diğer resme geçme de yok.
    176-144 mü oluyo nokialar gibi 3gp kaydediyo, fps 15 yda 7 olarak ayarlayabiliyosunuz,
    ama tam ekran izleyemiyosunuz,
    telefonun 320-240 özelliğiana ekran kullanımı haricinde, neredeyse hiç faydanılmıyo.
    forumlarda 1.3 mp den interpolasyonla 2.0 olduğunu okudum, olabilir, çünkü kamerası gerçekten bi 2.0mp gibi çekmiyo,
    ama lensin kalitesi yada vizörün ışığı iyi almamasından olabilir...
    3 kere şarzoldu hepsinde de 4-6 arası şarzettim ilk şarzları diye, 1 günü geçiyo ama 2 günü görmedi.
    bekliyorum bakalım...

içinde hazır gelen bazı programlar var, hepsini denemedim ama word dosyalarını açmada başarılı, exel dosyalarında sorun çıkabiliyo, normal gösteremiyo, pdf okuması yavaş geldi. ve tele attığım txt uzantılı text dosyalarını gördüremedim...

walla bilmiyorum, nokianın symbianlı telefonlarında kullananlar, aldıklarında hiç memnun olmayabilirler...
    yazıcıyı test etmedim, direk abime verdim.
    telefonun birden fazla uygulama açması ve geçiş yapması işlevsel,
    ortalama symbianlı telefonlar ayarında sistem performansına sahip diyebilirim.
    gps i kullanamdım, bi koddan bahsediyodu, cdyi kurup anlayamadım vaktim olmadığından...

kvkya gittim bugün bakırköye, ama 3 gün sürer dediler yazılım yükleme için bile, hatta uzayabilir dediler ana merkeze giderse,
    ana merkez kozyatağıymış, zaten kadıköyde oturuyorum, oraya götürcem...

yazılımını güncelledikten sonra da bu yazdıklarımın çoğu aynı kalırsa, bu telefon bi takozdur kanaatimce, çünkü çıkalı bir seneye yakın oluyo bildiğim kadarıyla ve 1 sene yazılım eksikliklerini düzeltmek için uzun bi zaman, yada siemens mühendisleri takozdur kanaatine varacam. görecez...

yinede telefona küsmüş değilim, çünkü daha tam net kurcalayamadım ve kullanamadım,
    ve herkeste se ve nokia var, farklı olması da iyi bişey...

bu telefonun paylaşım forumlarını da tam okuyamadığımdan şu anlık bu kadar benden, 4. sayfadayım, çok sayfa var

• quote:

Orjinalden alıntı: zurrani

beyler telle ilgili ilk zilenimlerim...
    multimedya özellikleri beklemediğim kadar kötü. versiyon 1.4.33 sanırım benimki...
    telefon sadece mp3 çalıyo mesela, ekolayzır yok, bi arkadaş söylemişti zaten,
    sonra arayüz kötü ve basit, çalma listesi olayı var, ama mp3 çalarken çalma listesine erişemedim, ya tek tek ilerliyeceksin, yada kapatıp, listeye gireceksin...
    ses kalitesi iyi ama k750i ile değil 6630la denk diyebilirim,
    radyosunun otomatik araması pek hoşuma gitmedi,
    otomatik kanal ara diyosun, ilk 10 kanalı bulup bırakıyo, kanal hafızası dolduğu için...
    resim olayında hatalar var...
    bi kere kamera sesini hiç bi türlü kapatamadım, kapatma özelliği yok.
    1600-1200 resmin detaylarına girdiğinde sana 320-240, yani izleme çözünürlüğünde gösteriyo, bu bi hata.
    yüklenen bazı resimlere zoom yapmıyo, bazılarını kafasına göre bi çözünürlükte açıyo, bişey yapamıyosun.
    neye göre yapıyo çözemedim, vaktim olmadı...
    tumbnail oları olmadığı gibi, bi resmi açtığında sağ yada sola basaraktan diğer resme geçme de yok.
    176-144 mü oluyo nokialar gibi 3gp kaydediyo, fps 15 yda 7 olarak ayarlayabiliyosunuz,
    ama tam ekran izleyemiyosunuz,
    telefonun 320-240 özelliğiana ekran kullanımı haricinde, neredeyse hiç faydanılmıyo.
    forumlarda 1.3 mp den interpolasyonla 2.0 olduğunu okudum, olabilir, çünkü kamerası gerçekten bi 2.0mp gibi çekmiyo,
    ama lensin kalitesi yada vizörün ışığı iyi almamasından olabilir...
    3 kere şarzoldu hepsinde de 4-6 arası şarzettim ilk şarzları diye, 1 günü geçiyo ama 2 günü görmedi.
    bekliyorum bakalım...

içinde hazır gelen bazı programlar var, hepsini denemedim ama word dosyalarını açmada başarılı, exel dosyalarında sorun çıkabiliyo, normal gösteremiyo, pdf okuması yavaş geldi. ve tele attığım txt uzantılı text dosyalarını gördüremedim...

walla bilmiyorum, nokianın symbianlı telefonlarında kullananlar, aldıklarında hiç memnun olmayabilirler...
    yazıcıyı test etmedim, direk abime verdim.
    telefonun birden fazla uygulama açması ve geçiş yapması işlevsel,
    ortalama symbianlı telefonlar ayarında sistem performansına sahip diyebilirim.
    gps i kullanamdım, bi koddan bahsediyodu, cdyi kurup anlayamadım vaktim olmadığından...

kvkya gittim bugün bakırköye, ama 3 gün sürer dediler yazılım yükleme için bile, hatta uzayabilir dediler ana merkeze giderse,
    ana merkez kozyatağıymış, zaten kadıköyde oturuyorum, oraya götürcem...

yazılımını güncelledikten sonra da bu yazdıklarımın çoğu aynı kalırsa, bu telefon bi takozdur kanaatimce, çünkü çıkalı bir seneye yakın oluyo bildiğim kadarıyla ve 1 sene yazılım eksikliklerini düzeltmek için uzun bi zaman, yada siemens mühendisleri takozdur kanaatine varacam. görecez...

yinede telefona küsmüş değilim, çünkü daha tam net kurcalayamadım ve kullanamadım,
    ve herkeste se ve nokia var, farklı olması da iyi bişey...

bu telefonun paylaşım forumlarını da tam okuyamadığımdan şu anlık bu kadar benden, 4. sayfadayım, çok sayfa var

Dostum yazdığın sorunların %90 ı firmware update yapıldığı zaman gidecek emin ol aynı cihazdan kullandım ve hala kullanıyorum (bu 2.kullandığım sxg75 ).Ayrıca 1.4.33 diye bir firmware yok sendeki büğük ihtimalle firmware 12 dir.Bunu 22 yaptığın zaman (kendin yapabilirsin yada başarıda yaptırabilirsin tavsiyem başarıdır diğerlerini boş geç.başarıda servis sürümü 22 yi yükleteceksin) orada yazdığın sorunların dediğim gibi %90 ı kalmıyor.Gündüz kamera çekimleri oldukça başarılı (gecede extra takılan flash ile yine çoğu telden daha başarılı foto çekiyor) ve ses kalitesi kesinlikle k750-w800-6630-6680-n70 vs vs den çok çok daha iyi.Ben word-excel ve pdf de açarken kesinlikle sorun yaşamadım yaşamıyorum her hangi bir yavaşlamada söz konusu değil.Ekran konusunu açmıyom çünkü çoğu telden çok iyi.GPS ise tam anlamı ile mükemmel çalışıyor ve oldukça zevkli,eğlenceli.

Son söz:bu fiyata bu özelliklerde fiyat/performansı veren bir cihaz yok şu anda kesinlikle TAVSİYE EDERİM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LunarGuardian -- 13 Aralık 2006; 20:45:56 >

• Dün (13.12.2006) Ankara Balgat-Teknosa'dan aldım. Satış temsilcisinin haberi yoktu, stanttaki fiyatı 875 YTL idi. Israrla arayınca bulduk kampanyayı. Aleti ve printer'ı getirmeye gitten sonra dönmesi biraz uzayınca tırstım valla, vaz mı geçtiler, yoksa vermeyecekler mi, aman allahım felan derken eleman çıka geldi koca bi printer ve telefonla. telefon + 1 gb kart + printer/scanner/fotokopi geldi, üstüne bi tane avea hattı (kontörlü) hediye ettiler, bi de çekiliş numarası verdiler. az daha kalsam üste para vereceklerdi. 15 ytlye dca 540 kablosu sipariş ettim, bugün de Ankara Mithatpaşa'daki teleservice'den update ettirdim (yarım saatte veririz dediler de işim olduğundan 2 saat sonra aldım)

bugün gps'ini kullanma fırsatı buldum. GPS'i harika, inanılmaz. Bi de melik gökçek amca ankaraya köstebek yuvası gibi kazmasaydı (GPS alternatif yola sapınca otomatik hesaplıyor yeni rotayı) şimdi eksik olan şey araba tutacağı. zira dashboarda koyunca bi oraya bi buraya savruluyor telefon.

şimdilik oldukça memnunum. yukarıdaki yazılan eksikliklerin bir kısmı yeni yazılımda da devam ediyor (misal radyonun elle ayarlanaması, istediğin frekansı tık tık gfitmek sinir bozucu) ancak pek kafayı takmıyorum zira 3-4 adet istasyon dinliyorum.

şimdilik bu kadar.

qm.

• ya arkadaşlar kafayı yiyecem ben.antalyadaki bütün teknosalara sordum adamlar 809 milyon fiyat çekiyorlar,kampanyadan kimsenin haberi yok.müşteri hizmetlerini aradım onlarında hiçbirşeyden haberi yok....
    allahaşkına nasıl olacak bu iş.alamıcakmıyız yani bu fiyattan ş.mdi....
  • çalışanları haberi yok ama söyleyince bilgisayardan kontrol ediyolar kampanya var mı diye eğer böyle bişey diyorlarsa kampanya bitmiş olabilir
  • konyada 3 dene teknosa var. üçüne de sürekli takip ediyorum ama yohtur.
  • yok arkadaşlar 4 günden beri soruyorum,cihaz ellerinde var fakat böyle bir kampanya yok diyorlar.s75 e mum olacaz bu gidişle....
  • bu yazıcı metro markette 90 ytl
  • arkadaşlar muhtemelen duyurulan bir kampanya yok ama telefonun fiyatını çekmişler zira yazıcı hediyesi telefon 800ytl iken de vardı. almayı düşünen arkadaşlar mutlaka bilgisayardan kontrol ettirsinler.
  • 499ytl ye 12 takside aldım printer ve 1gb kartla beraber .ama telefon 1gb kartı desteklemiyor:(
    anca 256 oluyo
  • öncelikle hayırlı olsun;

telefon fw sürümünü serviste fw22 ye yükselttir. problem çözülecektir.
  • her şey ii güzel de
    telefonu pazar akşamı aldım
    dün sadece biraz inceledim ve 1gb kartı destekelemediğini gördüm
    sürümü yükseltmem gerekiyormuş.ayrıca bluetooth özelliği hiç bir işe yaramıyor çünkü dosya transferi yapmıyor bilgisayarla o yüzden data kablosu aldım bugün ve internetten yeni sürümünü buldumA106.fw22
    daha önceden de siemens telefonlarının sürümünü güncellediğim için telefonu bilgisayara bağlayıp sürümü yükseltmek istedim.o zamana kadar telefonu hiç baştan başlatmamıştım.hep açıktı şarj bittikten sonra
    sürümü yüklemek için programa tıkladıktan sonra telefonu tanıyor dedi.sonra da telefonunuzu kapatıp açın ve tekrar bağlayın dedi.telefonu kapattım .bir daha açılmadı :(.şimdi teknik olarak sürümü de yüklemediğimi ve sorunun bu yüzden olmadığını biliyorum.telefon bir daha açılmadı,açılmıyo şuan.şimdi tewknosa ya gidip yarın telefonu değiştirtmeye çalışacağım.Başarıya göndermeye çalışacaklar...offf

• Dostum bu senin kendi hatan telefon

1. si 1 gb değil bildiğim kadarıyla 2 gb ıda destekliyor
    2. si telefona asla kendin fw yüklemeye kalkmayacaktın zaten benq nun sitesindeki bildiğim kadarıyla servis sürümü değil sana en yakın servise vereceksin 1 saatte yüklüyolar zaten. ayrıca eğer blutooth dan pc ye dosya aktarımı yapamadıysan bu sorunu telefonda değil bence pc de yada blutooth aygıtında aramalısın.

tam 7 aydır bu telefonu kullanan biri olarak şimdiye kadar ufak tefek benden kaynaklanan hatalar dışında hiç bir sorun yaşamadım
  • Telefon dehşet arkadaşlar motorolayı almasaydım hemen kapmıştım...
  • Arkadaşlar ben bu kampanya içinde,bahsedilen 499YTL fiyatıyla konya teknosadan aldım..Önümüzdeki haftasonuna doğru da bi işim dolayısıyla ank.a geçeceğim..O zaman da servis te bi fw22 yükletince artık kimse tutamaz tel.imi!!Hala gittikleri teknosadan böyle bir kampanya yok cevabını alanlar varsa lütfen bilgisayardan kontrol etmesini isteyin görevliden!Çünkü birkaç arkadaşın başına gelmiş bu iş ve bilg.e baktıktan sonra özür dilerz v.s. deyip tel.i vermişler ellerine!!
    Herkese kolay gelsin!!
  • sxg75 dün taksim teknosa dan aldım ve yanında verilen 3,1 yazicıdan siyah kartus cıkmıyo ama sorun değil yinede siyah cıktı veriyo tarayıcısı da ii benim bu telefonun almaktaki amacım edge ile nete bağlanmak ama data kablosu kutu icinde yoktu diğer arkadaslarda da yokmus
    data kablosu sx1 in ki ile aynı olduğunu solediler + nerden bulurum +ucuz

telefonun tek eksiği flası yok zannımca okdar ozelliği koyduktan sonra unuttular
    kamerası mukemmel olmasada iyi
    kısaca fiyat/ozellik 10 (on) numara

sunun data kaoblosunu bulup bide nete bağlansan baska bisey istemicem
  • quote:

Orjinalden alıntı: mau

sxg75 dün taksim teknosa dan aldım ve yanında verilen 3,1 yazicıdan siyah kartus cıkmıyo ama sorun değil yinede siyah cıktı veriyo tarayıcısı da ii benim bu telefonun almaktaki amacım edge ile nete bağlanmak ama data kablosu kutu icinde yoktu diğer arkadaslarda da yokmus
    data kablosu sx1 in ki ile aynı olduğunu solediler + nerden bulurum +ucuz

telefonun tek eksiği flası yok zannımca okdar ozelliği koyduktan sonra unuttular
    kamerası mukemmel olmasada iyi
    kısaca fiyat/ozellik 10 (on) numara

sunun data kaoblosunu bulup bide nete bağlansan baska bisey istemicem

hayırlı olsun. teknosaya printer in kartuşunun eksik olduğunu mutlaka iletin. size eksik kartuşunuzu vereceklerdir. üzgünüm ama telefonda edge yok. data kablosuna gelince gitti gidiyordan veya telefonculardan bulabilirsin. unutmaın DCA-540 olacak. tekrar hayırlı olsun.

• Arkadaşlar bu kampanya hala devam ediyor mu teknosa nın sitesinde yokta
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.