Şimdi Ara

SIEMENS SXG75+1GB SD+BENQ CM3000 ALL IN ONE YAZICI 449YTL TEKNOSADA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
3.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu telefonu almak isteyen varsa teknosadaki fırsatı kaçırmasın. Yaklaşık 800YTL'den bu fiyata indi bilginize. Ben bugün aldım. Telefonda yok yok. Düşünen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim. Bu arada ürünün fiyatı 499YTL ama peşin ödemede %10 indirim var. Telefon hakkında ayrıntılı bilgi isteyen arkadaşlar için link :

http://forum.donanimhaber.com/m_6561523/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cell -- 8 Aralık 2006; 10:05:31 >

• Yanlışın var hepsiburada da yazıcıyla beraber 633ytl

o fiyatı değiştir istersen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oligarşi -- 7 Aralık 2006; 18:44:57 >
  • 633 ytl miş. Ama yazıcı düşünülürse yine de çok ucuz bir fiyat. Bence gpsli bir tel. isteyenlerin kaçırmaması gereken bir ürün.
  • ben yazıcıyı istemiyorum 450 ye verse hepsiburada yazıcısız alırım
  • ilginç.... başlıkta teknosa mesajda hepsiburada yazıyor......
  • hayır arkadaşlar teknosada bu fiyat. özelliklerini ve başka sitelerdeki fiyatlarını görmeniz için link vermiştim
  • nasıl kampanya bugün mü başladı ben yarın bakayım fiyat çok iyi hediyelerle birlikte.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: SpyWar

nasıl kampanya bugün mü başladı ben yarın bakayım fiyat çok iyi hediyelerle birlikte.

valla ben bugün aldım çalışanların bile haberi yokmuş. eğer düşünüyorsanız kaçırmayın derim. bu fiyata bu hediyelerle birlikte gerçekten çok iyi.
  • Zaten haberleri olsa el altından eşe dosta satarlardı
    quote:

Orjinalden alıntı: cell

quote:

nasıl kampanya bugün mü başladı ben yarın bakayım fiyat çok iyi hediyelerle birlikte.

valla ben bugün aldım çalışanların bile haberi yokmuş. eğer düşünüyorsanız kaçırmayın derim. bu fiyata bu hediyelerle birlikte gerçekten çok iyi.

• sen nerden aldın yani şehir neresi,heralde tüm teknosada bu kampanya vardır
  • quote:

sen nerden aldın yani şehir neresi,heralde tüm teknosada bu kampanya vardır

ben diyarbakır dan aldım. burda 2 teknosa var. birinde bitmişti. diğerinden buldum. kampanya duyulunca bulmakta sıkıntı yaşayabilirsin.
  • teknosada yazıcı ile mi bu fiyat?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cell

quote:

sen nerden aldın yani şehir neresi,heralde tüm teknosada bu kampanya vardır

ben diyarbakır dan aldım. burda 2 teknosa var. birinde bitmişti. diğerinden buldum. kampanya duyulunca bulmakta sıkıntı yaşayabilirsin.

tamam saol bende ankaradayım bugün başladıysa eğer heralde yarın sabah bulurum burda baya bi mağazası var hatta 21 tane varmış
  • ewt arkadaşım yazıcı + 1gb sd
  • telefonun flash ta hazırlanmış demosu

http://rapid+share.com/files/6574547/SXG75.exe

başta açılan pencereleri cancel ile geçin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cell -- 8 Aralık 2006; 11:56:39 >
  • DOSTLAR BENDE 3 GÜN ÖNCE ALDIM 499/12 artı benq cm 3000 s multifunctional yazıcı ancak bu yazıcı kaç para eder internette aradım ancak fiyat bulamadım yardımcı olursanız sevinirim...
  • sanırım fiyatı 135 ile 200 arası bişey nette bulduklarım bu fiyatlardaydı
  • spywar dostum bende arattım nette ancak fiyat bulamadım link varmı acaba?

• ben çok yakın arkadaşıma 100 liraya sattım...

Tlefonu bugün aldım...

Bana 350ytl ye gelmiş oldu. Ben memnunum arkadaşta 100 liralık yazıcı sahibi oldu hemde scannerlı..Ama tk sorun siyah kartuşu yok...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.