Şimdi Ara

// SİEMENS SXG75 FORUMU VE PAYLAŞIMI // (359. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.280
Cevap
2
Favori
447.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 357358359360361
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kafayı yicem benim emektar yine bozuldu ama bu sefer galıba mort

şimdi telefon hiç açılmıyo beyaz bi ekran ve siemens yazısı çıkıyo üstünde ne bilgisayar teli görüyo nede tel açılıyo pil takılır takılmaz o yazı çıkıyo 15 sanıyede bır reset atar gibi oluyo tekrar siemens yazısı çıkıyo..

telefon siemens ışıklı reklam tabelası görevi görüyo bana yardım edebilecek olanınız varmı daha önce de bu sorunla karşılaşanlar olmuş ama onlar fw yüklemiş düzelmiş ama benim bilg. tel.i görmüyor..

lütfen yardım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalcin_tr

merhaba

kafayı yicem benim emektar yine bozuldu ama bu sefer galıba mort

şimdi telefon hiç açılmıyo beyaz bi ekran ve siemens yazısı çıkıyo üstünde ne bilgisayar teli görüyo nede tel açılıyo pil takılır takılmaz o yazı çıkıyo 15 sanıyede bır reset atar gibi oluyo tekrar siemens yazısı çıkıyo..

telefon siemens ışıklı reklam tabelası görevi görüyo bana yardım edebilecek olanınız varmı daha önce de bu sorunla karşılaşanlar olmuş ama onlar fw yüklemiş düzelmiş ama benim bilg. tel.i görmüyor..

lütfen yardım..

Telefonum göçtü ve açılmıyordu devamlı kendini resetliyordu. seninki gibi siemens yazısı çıkıyordu.

Önce şarj ettim. 3wgsup programını kurdum bilgisayara. Yazılım yüklemeye çalıştım olmadı. Sonra telefonu # ve açma tuşuna basarak recovery modunda açtım. 3wgsup ile yazılımını yükledim. Telefon açıldı ancak sonrasında servis gerekli yazısı çıktı ekranda. Forumlardan qcn dosyasını onarmam gerektiğini öğrendim. Wolf51.qcn dosyasını buldum. Qpst programını kurdum. Önce QPST altındaki software download programı ile eski qcn yi backup ladım 0000000_0.qcn isimli bir dosya backuplandı. Sonra wolf51.qcn yi kullanarak repair ettim qcn dosyasını. Telefon çalıştı hat da buldu.

Ancak bu seferde sms ve bluetooth çalışmadı ve bluetooth adrress is not set uyarsısı verdi. . Qxdm programını kullanarak 447 nv itemini değiştirmeye çalıştım forumda değerleriri 0x01 olarak değiştirmem gerektiği yazıyordu. Beceremedim. Dosya sadece okunabilir uyarısı aldım.

Tekrardan yazılım güncellemesi yaptım sms düzeldi. Ancak bluetooth yine çalışmadı

En son olarak daha önce yedeklediğim 000000_0.qcn dosyasını kullanarak tekrar qcn dosyasını onardım ve sonunda bluetooth da çalıştı.

• toggle hocam yine çok faydalı bilgiler vermişsin. eline sağlık. peki svn 22 mi 26 mı yüklü şu an sende?
  • Arkadaşlar FW 26 ya yükselttim tel.imi ama yükseltince bağlantı ayarlarımın hepsi gitti; Alman şebekelerinin bağlantı ayarları geldi...Gerçi ben sadece AVEA DATA ayarlrını kullanıyordum..Bu ayarları paylaşabilir mi biriniz???Forumda detalı olarak aradım ama bir sonuca varamadım..Eğer bağlanamazsam hiç bir anlamı yok heen FW22 resmi sürüme döneceğim yetkili servislerde yüklenene sırf bu sağlıklı ayarlar içn..!Çünkü AVEA nın sitesindebile yo benim istediğim ayarlar....!
  • bir de fw 26 international var. belki onda vardır ayarlar. fw 26 german değil de international kullanan ya da kullanmış olan yok mu arkadaşlar????
  • Evet arkadaşlar var mı aranızda 26 yükleyip de TR şebekelerinin bağlantı ayarları içinde gelmiş olan..?Varsa link.ini paylaşabilir mi zahmet olmazsa??
  • Fatih kardeş sanırım kimse yok ya da fw26 kullanan foruma uğramıyor. aslında avea sorunsuz kullanan varsa oradaki ayarları sana söylese de olur gibime geliyor. ya da sen fw22 yükle ayarları bir yere yaz sonra geri fw26yükle. ben de bir zamanlar fw26 german yükleöiştim. sırf avea uğruna geri fw22 downgrade yapmıştım. fw22 de ise hafıza kart okuma sorunları oluyor. karttaki klasörleri çift ya da üçer hale getiriyor makina. şimdi fw 26 internationalı denesem mi diye ön araştırma yapıyorum.
  • Orjinalinde gelen hafıza kartı aynen tarif ettiğin sebeplerle bende de bozulmuştu zaten dostum..Sonrasında No name bir kart aldım yine 1 Gb lık; onda öyle bir sorun yaşamadım hiç..Ben de sanırım bu ayar muhabbeti yüzünden 22 ye döneceğim..Zaten şahsi kanaatimi sorarsan 26 nın bazı ek menüler haricinde çok bir farkını da görmedim..Bir de bir ark.ın bahsettiği gibi sanki şarjım 22den daha hızlı tükeniyor 26 da..Belki de piskolojikdir;henüz emin değilim..Sanırım ben de aynı senin dediğin gibi bu ayar olayı yüzünden 22 ye döneceğim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih_Law

Orjinalinde gelen hafıza kartı aynen tarif ettiğin sebeplerle bende de bozulmuştu zaten dostum..Sonrasında No name bir kart aldım yine 1 Gb lık; onda öyle bir sorun yaşamadım hiç..Ben de sanırım bu ayar muhabbeti yüzünden 22 ye döneceğim..Zaten şahsi kanaatimi sorarsan 26 nın bazı ek menüler haricinde çok bir farkını da görmedim..Bir de bir ark.ın bahsettiği gibi sanki şarjım 22den daha hızlı tükeniyor 26 da..Belki de piskolojikdir;henüz emin değilim..Sanırım ben de aynı senin dediğin gibi bu ayar olayı yüzünden 22 ye döneceğim...

Fatih, Vodafone mobil TV'yi tam ekranda çalıştırmanın yolunu bulabildin mi?

• @qw12

hocam benim alette fw22 yüklü. 2 kere göçertmiştim her ikisinde de 22 yi yükledim. Fatih_Law'ın dediği gibi benim hafıza kartı da bozuldu. yerine dual voltajda çalışan bir sandisk mobile aldım. klasörleri 2 leme 3 leme sorunum o zamandan beri yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toggle -- 11 Ekim 2009; 21:13:47 >
  • Benim kingston dan sonra aldığım no name 1 GB lik kart da Dual Voltage ark.lar..Ben de bu sorunu unuttum..

join4free henüz aşamadım bu olayı..Ama çalışacağım..Azmettim!

Bu arada ark.lar bluetooth um çalışmıyor..No adress v.s. tarzında bir uyarı da vermiyor..Arıyor da arıyor cihazı ama bulamıyor!! yukarıda bahsi geçen .qcn dosyalarını da onardım defaatle ama sonuç aynı..Var mı çözüm önerisi olan!???????
  • dostlar dual voltaj olayını biraz ayrıntılı açıklayabilirmisiniz? nasıl anlarım elimdeki kartların dual olup olmadığını? tipinden anlaşılır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih_Law

Benim kingston dan sonra aldığım no name 1 GB lik kart da Dual Voltage ark.lar..Ben de bu sorunu unuttum..

join4free henüz aşamadım bu olayı..Ama çalışacağım..Azmettim!

Bu arada ark.lar bluetooth um çalışmıyor..No adress v.s. tarzında bir uyarı da vermiyor..Arıyor da arıyor cihazı ama bulamıyor!! yukarıda bahsi geçen .qcn dosyalarını da onardım defaatle ama sonuç aynı..Var mı çözüm önerisi olan!???????

Abi bence tekrar fw yükle.
  • http://urun.gittigidiyor.com/SIEMENS-SXG75-CEP-ARIZALI_W0QQidZZ21426326

Benim emektarı 20tl den açık arttırmaya çıkardım a dostlar.

ilanda yeterli açıklama var.

Eyvallah :)
  • siemens m55 ve siemens cx75 kullanmıştım :) hele cx75 cok hosuma gitmişti bundan 5 sene öncesi 500liraya almıştım hiç unutmam hala evde duruyor ama çalıştıramıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnsouLL

siemens m55 ve siemens cx75 kullanmıştım :) hele cx75 cok hosuma gitmişti bundan 5 sene öncesi 500liraya almıştım hiç unutmam hala evde duruyor ama çalıştıramıyorum :)

bende cx75 5 yıl once aynı fiaatn almıstım ...
    garantisinin son günlerinde deiştirip cf61 yollamıslardı..

telefon hiç mi açılmıyor yoqsa beyaz ekran felan cıkıp kapanıyor mu
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih_Law -- 30 Ekim 2009; 20:38:37 >
  • Arkadaşlar artık 2 telefon taşımaktan sıkıldım o yüzden telefonumu satışa çıkardım bilgilerinize. Teşekkür Ederim.
    http://urun.gittigidiyor.com/SIEMENS-SXG75-CEP-TELEFONU_W0QQidZZ22042497
  • merhaba arkadaşlar, sormak istedğim bir konu var yardımlarınızı rica ediyorum. yaklaşık 3 yıl önce aldığım sxg75 telefonumu gayet güzel bir şekilde kullanıyordum, güvenlik kodunu aktif hale getirmiştim şifresini defalarca yanlış girdim hiç bir zaman başka bir sim kart takamadım, numara taşıma başlayıp hattımı değiştirince de haliyle sim kart değişti ve telefonumu çalıştıramadım. data kablomda var elefona format da attım 26. versiyonu yükledim yine kod soruyor ne yapmalıyım ? herkese şimdiden teşekkü-rler
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuatk

merhaba arkadaşlar, sormak istedğim bir konu var yardımlarınızı rica ediyorum. yaklaşık 3 yıl önce aldığım sxg75 telefonumu gayet güzel bir şekilde kullanıyordum, güvenlik kodunu aktif hale getirmiştim şifresini defalarca yanlış girdim hiç bir zaman başka bir sim kart takamadım, numara taşıma başlayıp hattımı değiştirince de haliyle sim kart değişti ve telefonumu çalıştıramadım. data kablomda var elefona format da attım 26. versiyonu yükledim yine kod soruyor ne yapmalıyım ? herkese şimdiden teşekkü-rler

0 216 55 02 367 ara durumu anlat imei numarani isteyecek ver sana kod verecek; o kodlari gir ; tel resetleyecek ve kodun 12345 olacak.. hayirli olsun..
  • 
Sayfa: önceki 357358359360361
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.