Şimdi Ara

// SİEMENS SXG75 FORUMU VE PAYLAŞIMI // (358. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.280
Cevap
2
Favori
447.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 356357358359360
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SpyWar

sorun nedir sertifika işlemlerindde sorun olmasın hatayı belirtirsen

Hangi uygulama yada oyunu açmaya kalksam "Application digital signature failure. (1030)" uyarısı ile çalışmıyor.
  • sxg75 de androiddd çalışıyorrrrrrrrrrr !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

şaka şaka
  • 3G ye 3 dk :D Bakalım çalışcak mı bizim cihazda :)
  • arkadaşlar 3g hayırlı olsun sxg mizin yıllardır kullanamadığımız özelliği artık aktif. bugün turkcell ile ankara bahçelievlerde karşı taraf ile mükemmel şekilde kullandım görüntülü konuşma özelliğini. şebeke işaretinde UMTS yazarsa 3g kapsama alanında olduğunuzu anlarsınız. hepinize hayırlı görüşmeler. Turkcell kayıt olduktan sonra ilk ay 1 saat ücretsiz görüştürüyor. şarjınız bol olsun:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qw12 -- 30 Temmuz 2009; 13:12:54 >
  • mrb yenıden herrkese duyydum kı 3g baslamıs bızım telefondada bu ozellık vardı bır hemn ustumdekı arkadas kullanmıs ve yazmıs ben avea kullanıcısıyım 3g nasıl pahalı bırsey mı uyelık fılan gerekıyor zannedersem degılmı..pragrama gerek varmı
  • Başvuru için de her operatörün berlirlediği birer numara var onlara sms gönderiliyor. tcell için 3G yazıp 2323 e gönderin. avea 3334 ve voda için de 3636 ya aynı şekilde sms atılıyor.Operatörlerin web sayfalarından ücretlendirme ile ilgili bilgi alabilirsiniz. tcell ilk 1 ay 1 saat bedava görüntülü konuşma ve televizyon hakkı veriyor.
  • arkadaşlar 3G hepimize hayırlı olsun :) ben denedim görüntülü konuşma çalışıyor, gerçi daha önce japonyada denemiştim çalışıyordu :D her neyse asıl sorun mobil tv izlememiz için program kurulması gerekiyormuş tele. fakat hiçbir oparatörde sxg75 modeli görünmüyor. bizim tele uyumlu mobiltv programı bulmayı deneyelim. hepinizden yardım bekliyorum . kolay gelsin...
  • Ben de görüntülü konuşmayı denedim, gayet hoş fakat görüntülü aramalara çok geç cevap veriyor. Aramayı yanıtladıktan sonra baya bekliyor bağlantının kurulmasını, telefonun kilitlendiğini düşündürecek kadar. Sizde de aynı mı?
  • ewet ge bağlanıyor ama bi kaç saniye sürüyor. karşı tarafın teline ve operaqtöre de bağlı. ben turkcell kullanıyoorum bikaç saniyede bağlanıyor. bazı tel modelleri sorular soruyor kabul ediyormusun görüntün karşı tarafa gönderilsinmi falan filan.....
  • wayyy harıka bısı guzelmıs artık zekı murende bızı gorecek ufff esprıı kotuydu.ama bır belaymıs bu 3g onu anladım her dk hatun denetlıyor anasını ya kafayı yıyecem kımseyı ayarlayamıyoruk hhehehhe
  • slm arkadaşlar ben su brew işini bir türlü anlayamadım basit olarak anlatacak biri varmı acaba gerekli dosyalırı nasıl indirebilirim nerden 179 sayfanın coğunu ukudum ama karışık biraz anlayamadım yardım eder misiniz lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: toggle

quote:

Orjinalden alıntı: centralorbit

arkadaşlar

qcn dosyasını QPST programı ile onardım. telefonum arttık çalışıyor ve hat buluyor.

ancak bu seferde bluetooth çalışmıyor.

QXDM yi kullanarak NV item 447 (yani bluetooth) daki değerleri 0*01 olarak değiştirmem gerekiyormuş. ama bunu yapamadım. program bu dosyanın sadece okunabilir olduğunu söylüyor. ve değişiklik yapmamam müsaaade etmiyor.

bluetootrh u çalıştırabilmek için bir öenriniz var mı ??

forumda böyle bir yazı var. ve benim telefonda aynısını diyor.
    bu dosya nasıl onarılır. lütfen yardım edin.

hocam bu olay benim başıma birkaç ay önce gelmişti ve nasıl çözdüğümü burda ayrıntılı anlatmıştım ve dosyaları da vermiştim.

kısaca

Telefonum göçtü ve açılmıyordu devamlı kendini resetliyordu.

Önce şarj ettim. 3wgsup programını kurdum bilgisayara. Yazılım yüklemeye çalıştım olmadı. Sonra telefonu # ve açma tuşuna basarak recovery modunda açtım. 3wgsup ile yazılımını yükledim. Telefon açıldı ancak sonrasında servis gerekli yazısı çıktı ekranda. Forumlardan qcn dosyasını onarmam gerektiğini öğrendim. Wolf51.qcn dosyasını buldum. Qpst programını kurdum. Önce QPST altındaki software download programı ile eski qcn yi backup ladım 0000000_0.qcn isimli bir dosya backuplandı. Sonra wolf51.qcn yi kullanarak repair ettim qcn dosyasını. Telefon çalıştı hat da buldu.

Ancak bu seferde sms ve blutooth çalışmadı ve blutooth adrress is not set uyarsısı verdi. . Qxdm programını kullanarak 447 nv itemini değiştirmeye çalıştım forumda değerleriri 0x01 olarak değiştirmem gerektiği yazıyordu. Beceremedim. Dosya sadece okunabilir uyarısı aldım.

Tekrardan yazılım güncellemesi yaptım sms düzeldi. Ancak bluetooth yine çalışmadı

En son olarak daha önce yedeklediğim 000000_0.qcn dosyasını kullanarak tekrar qcn dosyasını onardım ve sonunda bluetooth da çalıştı.

qpst forumda defalarca verişmişti. aratırsan bulursun. qpst bir çok programdan oluşuyor. software download programında seklemelre var yedeklemek için back- up ve onarmak için de restore sekmesini kullanacaksın.

http://rapid+share.com/files/88559092/pc.rar.html linkte hem 000000_0.qcn hemde wolf51.qcn var.

kolay gelsin

arkadaşlar selam,

ben yaklaşık 2.5 yıldır bu telefonu kullanıyorum. bu ikinci sgx em birinciyi çaldırmıştım içimde kaldı gittim ikinciyi aldım. sağolun aldığımdan beri gerek burdan gerek teknomagdaki halil arkadaşın yazılarından çok şey öğrendim telefonda kullanmadığım şey kalmadı gpsiydi haritasıydı temasıydı ikonuydu ıvırıydı zıvırıydı tam ustası olduk derken yukarıdaki konudaki problemle karşılaştım ve malesef çözemiyorum. Ne zamandır takip etmeme rağmen biraz işim düşünce yazmış gibi olacağım ama kusuruma bakmayın kısaca problemim şöyle,

benim son cihaz biraz brew konusunda problemliydi 1-2 ayda bir mutlaka yazılım çöker kafama göre svn22-26 hangisi denk gelirse kurar kullanırdım. yalnız son fw attıgımdan sonra ekranda servis gerekli yazısı çıkmaya başladı. şimdi yukardaki toggle arkadaşın yazdıgını takip edeyim dedim ama basit bi noktada takıldım. qpst telefonu bağlı oldugu portta görmüyor. bütün portları denedim normal offline modda gormuyor fakat telefonu güvenli modda açınca görüyor. ondada qcn dosyasını emergency modda oldugu için backup veya restore yapmıyor. zamanında gösterdigim gibi şimdi qpst neden telefonu normal modda gormuyor anlayamadım belki şunu aşsam düzelecek ama yapamadıgım için makina yatıyor malesef. açıkcası bunun gibi bi telefon alma durumumda yok zamanında durumumuz varken aldık ama şimdi bunun gibi bi telefon almak istesem 300-400liradan aşağı değil. yardımcı olacak arkadaşlara ve bundan öncede yazılarındaki bilgilerinden yararlandığım arkadaşlara çok çok teşekkürler, saygılar..

• arkadaşlar bir yardım lütfen.

bluetooth için sürekli şifre soruyor, hilesi hurdası varmı bu şifre sormayı iptal etmenin?

orange menu aktif etmek gibi bi yöntemi var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeus1907

arkadaşlar bir yardım lütfen.

bluetooth için sürekli şifre soruyor, hilesi hurdası varmı bu şifre sormayı iptal etmenin?

orange menu aktif etmek gibi bi yöntemi var mı?

orange menüyü qxdm le aktif edebilirsin ama pek bi esprisi yok tavsiye etmem, aktif ettikten sonrada tema değiştirirsen problem çıkarabiliyor. yine qxdm ile nvlerde bluetooth şifresini iptal etme belki olabilir ama pek uğraşmadım bakmak lazım
  • Arkadaşlar 3G nin hizmete sunulmasıyla birlikte bir paketine de ben üye oldum Avea nın.. 1saatlik de mobilvizyon izleme hakkım var bu paket kapsamında..Ayarlarını yaptım, hiç sorun yok;net bir görüntü ve iyi bir hızda TV izleyebiliyorum fakat gelin görün ki telefonumuzun media player ı küçücük ekrandan izletiyor sadece kanalları..Tam ekran izleyebileceğim bir program arıyorum fakat yok! PV player diyorlar; onun .jar versiyonu sanırım hiç çıkmamış Symbian versiyonları dolaşıyor hep ortalıkta.. Real one player dediler onun da sadece arapça versiyonunu bizim tel.lerde çalıştırabildim..İngilizce versiyonlarının hangisini bulduysam JMI ile yüklesem de;tel res. yediğinde paket yükleniyor dese de yok; yüklemiyor!!!Çözüm önerisi olan varsa başka bir programla; ya da bizim tel.de çalışan Real One Player link.i bilen varsa paylaşırsa çok sevinirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: xeon83

quote:

Orijinalden alıntı: toggle

quote:

Orjinalden alıntı: centralorbit

arkadaşlar

qcn dosyasını QPST programı ile onardım. telefonum arttık çalışıyor ve hat buluyor.

ancak bu seferde bluetooth çalışmıyor.

QXDM yi kullanarak NV item 447 (yani bluetooth) daki değerleri 0*01 olarak değiştirmem gerekiyormuş. ama bunu yapamadım. program bu dosyanın sadece okunabilir olduğunu söylüyor. ve değişiklik yapmamam müsaaade etmiyor.

bluetootrh u çalıştırabilmek için bir öenriniz var mı ??

forumda böyle bir yazı var. ve benim telefonda aynısını diyor.
    bu dosya nasıl onarılır. lütfen yardım edin.

hocam bu olay benim başıma birkaç ay önce gelmişti ve nasıl çözdüğümü burda ayrıntılı anlatmıştım ve dosyaları da vermiştim.

kısaca

Telefonum göçtü ve açılmıyordu devamlı kendini resetliyordu.

Önce şarj ettim. 3wgsup programını kurdum bilgisayara. Yazılım yüklemeye çalıştım olmadı. Sonra telefonu # ve açma tuşuna basarak recovery modunda açtım. 3wgsup ile yazılımını yükledim. Telefon açıldı ancak sonrasında servis gerekli yazısı çıktı ekranda. Forumlardan qcn dosyasını onarmam gerektiğini öğrendim. Wolf51.qcn dosyasını buldum. Qpst programını kurdum. Önce QPST altındaki software download programı ile eski qcn yi backup ladım 0000000_0.qcn isimli bir dosya backuplandı. Sonra wolf51.qcn yi kullanarak repair ettim qcn dosyasını. Telefon çalıştı hat da buldu.

Ancak bu seferde sms ve blutooth çalışmadı ve blutooth adrress is not set uyarsısı verdi. . Qxdm programını kullanarak 447 nv itemini değiştirmeye çalıştım forumda değerleriri 0x01 olarak değiştirmem gerektiği yazıyordu. Beceremedim. Dosya sadece okunabilir uyarısı aldım.

Tekrardan yazılım güncellemesi yaptım sms düzeldi. Ancak bluetooth yine çalışmadı

En son olarak daha önce yedeklediğim 000000_0.qcn dosyasını kullanarak tekrar qcn dosyasını onardım ve sonunda bluetooth da çalıştı.

qpst forumda defalarca verişmişti. aratırsan bulursun. qpst bir çok programdan oluşuyor. software download programında seklemelre var yedeklemek için back- up ve onarmak için de restore sekmesini kullanacaksın.

http://rapid+share.com/files/88559092/pc.rar.html linkte hem 000000_0.qcn hemde wolf51.qcn var.

kolay gelsin

arkadaşlar selam,

ben yaklaşık 2.5 yıldır bu telefonu kullanıyorum. bu ikinci sgx em birinciyi çaldırmıştım içimde kaldı gittim ikinciyi aldım. sağolun aldığımdan beri gerek burdan gerek teknomagdaki halil arkadaşın yazılarından çok şey öğrendim telefonda kullanmadığım şey kalmadı gpsiydi haritasıydı temasıydı ikonuydu ıvırıydı zıvırıydı tam ustası olduk derken yukarıdaki konudaki problemle karşılaştım ve malesef çözemiyorum. Ne zamandır takip etmeme rağmen biraz işim düşünce yazmış gibi olacağım ama kusuruma bakmayın kısaca problemim şöyle,

benim son cihaz biraz brew konusunda problemliydi 1-2 ayda bir mutlaka yazılım çöker kafama göre svn22-26 hangisi denk gelirse kurar kullanırdım. yalnız son fw attıgımdan sonra ekranda servis gerekli yazısı çıkmaya başladı. şimdi yukardaki toggle arkadaşın yazdıgını takip edeyim dedim ama basit bi noktada takıldım. qpst telefonu bağlı oldugu portta görmüyor. bütün portları denedim normal offline modda gormuyor fakat telefonu güvenli modda açınca görüyor. ondada qcn dosyasını emergency modda oldugu için backup veya restore yapmıyor. zamanında gösterdigim gibi şimdi qpst neden telefonu normal modda gormuyor anlayamadım belki şunu aşsam düzelecek ama yapamadıgım için makina yatıyor malesef. açıkcası bunun gibi bi telefon alma durumumda yok zamanında durumumuz varken aldık ama şimdi bunun gibi bi telefon almak istesem 300-400liradan aşağı değil. yardımcı olacak arkadaşlara ve bundan öncede yazılarındaki bilgilerinden yararlandığım arkadaşlara çok çok teşekkürler, saygılar..

Merhaba @toggle bu işin ustası, ancak ben de size ard arda birkaç kez fw kurmanızı tavsiye ediyorum.

Bu şekilde sorununu çözen vardı diye hatırlıyorum...

Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih_Law

Arkadaşlar 3G nin hizmete sunulmasıyla birlikte bir paketine de ben üye oldum Avea nın.. 1saatlik de mobilvizyon izleme hakkım var bu paket kapsamında..Ayarlarını yaptım, hiç sorun yok;net bir görüntü ve iyi bir hızda TV izleyebiliyorum fakat gelin görün ki telefonumuzun media player ı küçücük ekrandan izletiyor sadece kanalları..Tam ekran izleyebileceğim bir program arıyorum fakat yok! PV player diyorlar; onun .jar versiyonu sanırım hiç çıkmamış Symbian versiyonları dolaşıyor hep ortalıkta.. Real one player dediler onun da sadece arapça versiyonunu bizim tel.lerde çalıştırabildim..İngilizce versiyonlarının hangisini bulduysam JMI ile yüklesem de;tel res. yediğinde paket yükleniyor dese de yok; yüklemiyor!!!Çözüm önerisi olan varsa başka bir programla; ya da bizim tel.de çalışan Real One Player link.i bilen varsa paylaşırsa çok sevinirim...

Açıkçası ben de merak ediyorum...

Galiba o Real One Player'ların, telefona yüklenmeyenlerinin sertifika sorunu var.

Arapça versiyon'un .Jad dosyasının içeriğiyle, İngilizce olanı karşılaştırıp biraz içini kurcalarsanız belki çalıştırabilirsiniz.

Eğer olmazsa, player'ın .Jar ve .Jad dosyalarını buraya da eklerseniz mutlaka birileri bakar.

Kolay Gelsin.

• arkadaşlar teli kullanıpta satmış olup burayı takip edenler var mı kararsız kaldım, yeni tel aldım elimde yenisiyle birlikte cx65 ve sxg75 var malüm sxg75 biraz kaba telefon cx65 ile beraber taşınıyodu ama şimdi taşımak zor olcak birinden birini kullanacam, sxg75 i satayım mı diye düşündüm kararsız kaldım gerçi satmak istesemde teli bilmeyenler direk takoz muamelesi yapar satılmazda
  • arkadaşlar merhaba fw26 international yükleyen var mı? varsa tavsiye eder mi? fw24 german mı fw26 international mı sizce? bir de vistada da fw yüklenebilir mi? çünkü usb vista driveri nerden bulacağımı bilmiyorum. yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qw12

arkadaşlar merhaba fw26 international yükleyen var mı? varsa tavsiye eder mi? fw24 german mı fw26 international mı sizce? bir de vistada da fw yüklenebilir mi? çünkü usb vista driveri nerden bulacağımı bilmiyorum. yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Daha önceden yazmıştım.

quote:

Orijinalden alıntı: join4freee

quote:

Orjinalden alıntı: dionisus

arkadaşlar vistada bir türlü driver yükleyemedim. kullanan varsa versiyon verebilir mi? ayrıca rapide yüklerse çok memnun kalırım :)

Aynı cd'den sürücüleri manual olarak gösterince,Vista'da sürücüler çalışıyor.
    Biraz kurcalamak lazım.Bende ilk başta sormuştum...

• 
Sayfa: önceki 356357358359360
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.