Şimdi Ara

// SİEMENS SXG75 FORUMU VE PAYLAŞIMI // (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.280
Cevap
2
Favori
447.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu telefona farklı Spot isimli bir java GPS programını da yükledim ve çalıştırdım. En azından programın içinde bulunan kaba bir dünya haritasında antalyada olduğumu gösterdi. Bu programa ayrıntılı haritalarda yüklenebiliyor. Fakat henüz haritaları indirip deneme fırsatı bulamadım. (Buda demektir ki Navi türkün haritalarını beklemeden de genel görünümlü il harıtalarını kullanabileceğiz) Bunlarıda forumdaki arkadaşımız Curgan ın sayesinde başara bildim. Kendisinde bu telefon henüz olmadığı halde çok araştımış ve java konusundada çok bilgili. Curgana buradan Teşekkür ediyorum.

MP3 te ses sorunu yaşan arkadaşlar. Benim kullandığım telefonda böyle bir şey yok. Yaklaşık 80 parça yüklü tamamını bir kaç kez dinledim. Elinizde ki telefonların yazılımlarını kontrol edin isterseniz. *#06# ile infoya giriyorsunuz menüde bir sağa kayarak içinde ki tüm yazılımları görebilirsiniz. Yazılımların en altında bulunan telefonun genel yazılımıdır. Bendeki SVN: 12 yazılımlarınızla kıyaslayınız lütfen.
    Yazılım demişken Benq-Siemensin yeni nesil telefonlarına yazılımını istediğiniz zaman kendiniz güncelleyebileceksiniz. Telefonun menüsünden telefon ayrları-aygıt yöneticisi, ne girdiğiniz zaman telefonun FW ini gprs üzerinden otomatik olarak yükleyebiliyor. Bu özellik SXG75 tede mevcut. Ama ben denemedim. Çünkü yazılımı GPRS üzerinden yüklüyor. Maliyetini gözüm kesmedi . Çünkü yaklaşık 4-5 Mb kadar data indirmesi gerekecek. Sınırsız data erişimi olanlar deneyebilirler. Yazılım yüklemek için 2. bir alternatif servise götürüp yükletmek. En yakın Başarı Servise götürdüğünüz zaman son versyonu yükleyeceklerdir.

Sayın kemal erg.
    Öyle çok şey sormuşsun ki ancak bildiklerimi cevaplaya bileceğim. inşallah senin için yaralı olur.
    1. Radyonun sesi dışaverilebiliyor sesi çok kaliteli ve yüksek. Fakat anten olarak kulaklık kablosunu kullandığı için kulaklık takmayı mecburi tutuyor. Radyoyu açtıktan sonra hoparlörden çal seçimi yapabiliyorsun.. Ses çok güzel . Bütün ev halkı da dilesin vede Stereo ve bass seslerde duymak istiyorum dersen Siemens mobil müzik seti harika. İki el büyüklüğündeki aletten inan çok iyi bass ve tiz sesleri stereo olarak dinleyebiliyorsun. Cihaz pilli olduğu için, dış mekanda da kullanabilirsin. Deniz kıyısına ve pikniğe gittiğimde de yanımdan eksik etmem .. Bunun satış fiyatı 90 Ytl civarında. Ama şimdiki kampanyada CX75 lele hediye olarak veriliyor. Belki bir telefoncudan indirimli alabilirsin..

2. Mp3 ü hemen hemen her yere atayabiliyorsun. Ajandayı deneyemedim.
    ^
    3. Alarm zili günlük yıllık her yere kurulabiliyor.

Telefonun adres defterine 500 kişi girebiliyorsunuz.http://www.gsmarena.com/siemens_sxg75-1101.php adresindeki teknik bilgilerinde 250 diyor ama elimdeki telefona bakıyorum. Telefon: 0/500 Sim: 180/250 diyor...
    Bu 500 kişilik hafızada öyle böyle değil.
    Bir kişi için girebilecekleriniz:
    - Ad - Soyad - Özel telefon - İş telefonu -Özel cep telefonu - İş cep telefonu - e-posta - eposta2 -url- fax - adres-notlar-İşiçin: e posta,eposta2,url,fax,şirket,iş ünvanı,adres,notlar -resim(aradığı zaman göstereceği) -grup - Doğum günü - Görüntülenen ismi , Sesli çağrı zil sesi (Mp3 olabiliyor.)

Üşenmezseniz girin baklım. Biraz abartmışlar.

Videoları tam ekran göstermiyor. Belki bendekilerin pixselleri küçüktür denemedim. Kendi çektiğide 176x144 boyutunda, Belki dışarıdan daha yüksek boyutlu bir video yüklendiğinde tam ekran gösterebilir.
    Çekilmiş fotoğrafları tam ekran slayt gösterisi yapabiliyor..
    Resim video çekerken 7 zoom oluyor. Optik zoom yok her kademesinde kalite ve boyutu düşüyor. Sana tavsiyem hiç zoom kullanma.

Sevgili ac2ronay, Maaşımı siemensten almıyorum. İnşallah alırız bundan sonra.

Herkese Sevgiler Saygılar.

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır.

• kemalerg teşekkürler. bende mp3 leri joint stereo olarak kodlayınca (min 64 kbps bitrate olmak şartıyla) sorunsuz çalıyor. Diğer sorduğun özelliklerini inceleyemedim henüz.
  • Videoyu tam ekran oynatıyormuş..

On the video menus, the phone have the option.´
    Or press the # key while playing the clip.

Kaynak:http://www.siemensplanet.com/forum/viewtopic.php?t=2858

Ayrıca şu proğram öneriliyor:
    http://www.siemensplanet.com/forum/download.php?id=284

• quote:

Orjinalden alıntı: coder

kemalerg teşekkürler. bende mp3 leri joint stereo olarak kodlayınca (min 64 kbps bitrate olmak şartıyla) sorunsuz çalıyor. Diğer sorduğun özelliklerini inceleyemedim henüz.
    tanjuda da çok teşekür ediyorum Coder arkadaşım sanada çok teşekür ederim ilgileriniz için bir zahmet sorduğum sorularımı elin değdiği zaman yazarsan en kısa zamanda almayı planlıyorum yanıtını bekliyorum

• coder arkadaşım daha inceleyemedinmi lütven yanıtını bekliyorum almak için sabırsızlaşıyorum
  • 6230'un sesini bilmiyorum ama W800'ün sesini bir kere dinlemiştim. SXG75'in ondan aşağı kalacağını sanmıyorum.

GPS ile uğraşırken telefonun arasıra resetlendiğini de söyleyebilirim. Ama bu üzerindeki ilk firmware versiyonu yeni firmwareler ile bazı şeyler düzelecektir. Diğer özellikleri incelemek için zamanım yok üzgünüm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: coder

6230'un sesini bilmiyorum ama W800'ün sesini bir kere dinlemiştim. SXG75'in ondan aşağı kalacağını sanmıyorum.

GPS ile uğraşırken telefonun arasıra resetlendiğini de söyleyebilirim. Ama bu üzerindeki ilk firmware versiyonu yeni firmwareler ile bazı şeyler düzelecektir. Diğer özellikleri incelemek için zamanım yok üzgünüm.

6230 w800i ile kıyaslanmaz..w800i ondan daha kaliteli ses verir.o zaman sxg75in bayağı iyidir..benim sl75 çok iyi çalıyor..bununda ondan geri kalır yanı olmayacağını hatta daha iyi çalacağını düşünüyorum
  • tyjrtyj
  • quote:

Orjinalden alıntı: türküm

tyjrtyj

Arkadaşım hoşgeldin, ne iyi ettin.. Bundan sora her türlü absürd içerikli deneme msjlarını ''Gereksiz mesajlar '' bölümüne atarsan çok daha iyi olur.
  • DİKKAT DİKKAT DİKKAT
    bakın arkadaşlar; lütfen, ama lütfen bilmeyenler bazı konular hakkında yorum yapmasınlar. burada ego tatmin etmiyoruz. BİLGİ paylaşımı yapıyoruz. ben s25 serisinde başladım siemens'e.
    ŞU AN S55 İLE İDARE ediyorum
    senelerdir şunu savunmuşumdur: NOKİA sadece görünüşe para alıyor. dünyadaki bizim millet gibi milletlerde, nokia'yı lider kılmaya yetiyor. şimdi: niçin detay özellikli telefon alıyorum? özellikleri KULLANACAĞIM için. gösteriş için değil. bakın arkadaşlar, şöyle bir kıyaslama yapın. (nokia da çok kullandım, siemens te) ben s55 i alırken, en iyi tel di. çünkü, ben teldeki bir müziği, kartviziti, hatta oyunu bile bluetooth ile gönderebiliyor, kaydettiğim sesi hoparlörden dinleyebiliyor, bluetooth ile pc me bağlandığım zaman faks özelliğini kullanabiliyor, PC DEN TELEFONA İNTERNET ALABİLİYORKEN, (VB.) zamanın en iyi telefonlarından olan 7210-7250, bluetooth u neredeyse sadece kulaklık destekliyordu. ki gprs class 10, ses kayıt, (ortam ses kaydıda ayrı) java desteği, vb. de cabası. peki bunlara rağmen fiyat farkı kaç paraydı biliyormusunuz? 200-300 arası bişeydi. (yanlış hatırlamıyorsam) bakın arkadaşlar, kullanım kolaylığı nokia nın, okey. ama telefonun bütün özelliklerini KULLANABİLENLER için bu sorun bile değil. artı: ben telefonu satmak için değil, kullanmak için alıyorum.ve bana DETAY ÖZELLİK lazım, gösteriş değil. bunca özelliği dikkate alan bir marka, benim için gerçek bir tüketici firmasıdır. (gösteriş meraklılarını bilemem.) bu telefonların özelliklerini en çok kimler kullanır? (ör: mimar, mühendis) gidip kullandığı telefona bir bakın. çoğu nokia kullanmaz. LÜTFEN arkadaşlar, gerçekçi olalım. benim telin(s55) şu an bile özellikleri, olmayan telefon dolu. yani detay özellikleri. inşaallah ayın 5-6 gibi sxg75 sahibi olmayı düşünüyorum. o zaman size detaylı bilgiyi veririm. tanjud arkadaşım çok güzel açıklamış. üstad olduğuda belli zaten.
    bu arada: 3g olan makinaların fiyatından haberiniz var değilmi? 1000 ytl den başlıyor. adam birde gps koymuş, üstüne 700 ytl istemiş. daha ne olsun? telefon dediğinde ele oturmalı, mesela benim s55 çok küçük geliyor bana. sxg75 i elime aldım. ağırlık mükemmel. elinde okkalı bir alet olduğunu anlıyorsun, boyut süper, tuşlar güzel (zevkler ve renkler tartışılmaz.) en kısa zamanda döneceğim inşaallah.

• kısacası: siemens görünüşe değil, özelliğe para alıyor. telefonu satmak için değil, kullanmak için alın...
    (absürt mesaj için özür dilerim, yanlışlıkla oldu.)
  • Bakalım estore ye sipariş geçtim. Bu gün yarın gelir.

...
    Tabiki bahsedildiği gibi bu cihazı diğer tellerle kıyaslamak hata olur.
    Hatta ben bu cihazın telefonlu GPS cihazı olarak değerlendirilmesinden yanayım..
  • quote:

kısacası: siemens görünüşe değil, özelliğe para alıyor. telefonu satmak için değil, kullanmak için alın...
    (absürt mesaj için özür dilerim, yanlışlıkla oldu.)
    arkadaşım türküm inşallah alırda beni ikna edrsin bende renkli telerden es55 em 55 telleri kullandımes55 özelliği iyiydi günlük hatırlatma gibi vs özellikliydi siemns meraklısıydım x1 aldım siemns den soğudum çünkü devamlı sorun yaptı ilk sürümü öyleymiş değiştirdiler filan ama menmun kalmadım senden ve senin gibi bilgili arkadaşlara sesleniyorum bir kalbim ikna olsa yarın da alabilirim karar vermekten korkuyorum çok bir özellik değil benim isteğim bu telden 1.telin dışa hoporlordan verdiğisesi yüksekmi mp3 ve radyo 6230 veya k750i kadar tatmin edermi 2. mp3 ses kaydı filan ajanda hatırlatıcı ve mesaj a ton atanıyormu 3.vidyo ve ses kaydı sınırlımı kaç dakika tam ekran izleniyomu birde alrm hatırlatıcıyı günde birden fazla kuruluyormu es 55 gibi

• Arkadaş detay özellik diyince aklıma geldi. İnşallah bu telde Siemens 65 serisinde gördüğüm Cevapsız aramaların ayrı ayrı kaç saniye sürdüğünü gösteren özellikte vardır. İnce özellik, kullanım kolaylığı deyince aklıma ilk gelen şey bu oluyor.
  • bir iki güne kadar sorun çıkmazsa alacağım bu tel'i inşaallah. o zaman aklınıza takılan bütün soruları cevaplandırmaya çalışacağım arkadaşlar.
  • arkadaşlar bu telde flash yokmuş galiba birde kaç zoom olduu yazmıyor hiçbiryerde.bileniniz varmı
  • 4x zoom olması lazım. net bilgim yok. fflash ta 15-20 ytl miş. ayrı alıyorsun.
  • quote:

bir iki güne kadar sorun çıkmazsa alacağım bu tel'i inşaallah. o zaman aklınıza takılan bütün soruları cevaplandırmaya çalışacağım arkadaşlar.
    bekliyorum cavaplamanı canım kardeşim inşallah alın da bizleride bilgilendirirsin hemde arkadaşım ankaradaysan balıkcı işhanının dışında türksel servisi var büyük servis değilde o arkadaş bana 650 ytl fiyat çekti bilgilendiririm teknosada 700 ytl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalerg -- 4 Mayıs 2006; 11:44:10 >
  • arkadaşlar, ben TÜRKÜM nick i ile yorum yapan şahısım. nick imi değiştirdim.yani artık bu isimleyim. bu arada: kemalerg, ben istanbul dayım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bahattintopaloglu

arkadaşlar, ben TÜRKÜM nick i ile yorum yapan şahısım. nick imi değiştirdim.yani artık bu isimleyim. bu arada: kemalerg, ben istanbul dayım.
    bahatdin arkadaşım tamam yorumunu alıncak bekliyorumsaol
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.