Şimdi Ara

siemens veya bosch çamaşır makinası İstanbulda en uygun nereden alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bosch veya siemens'in 8 kg'lik sonu 461 le biten modellerinden birini almaya karar verdim. İstanbula yeni taşındığım için nereden uygun alabilirim bilemiyorum. Dün yenibosnadaki spotçular çarşına baktım ama aradığım model yoktu... Nakit vererek en uygun alabileceğim yer tavsiye ederseniz çok makbule geçer... yer olarak da Ümraniyede oturuyorum... şimdiden tavsiyede bulunanlara teşekkürler.... Bu arada Doğubank'ta şansımı denesemmi diye düşünüyorum...

• Yokmu bir tavsiye arkadaşlar... hafta sonu bu işi halletmem lazım... lütfen yardımcı olun...
  • bence bu sorunun en güzel cevabı ve hatta ürün özelliklerini bosch çamaşır makinesi nereden alınır bu adresten öğrenebilirsiniz. en ucuz fiyatla nereden alabileceğinizi de söylüyorlar.
  • Arkadaşım esas firma Liman Day Tük Mall Sirkeci'deler toptancı ve spot ürünler satıyorlar biz Samsung RT62 serisi buzdolabımızı ve Samsung "Samsung WF0804W8E Çamaşır Makinesi ( Eco Bubble Wash (Köpüğün Gücü!)" çamaşır makinemizi sorunsuz ve hasarsız bir şekilde teslim ediyorlar eğer istersen ismimi vererek Münir Bey'le görüşerek fiyat pazarlığında bulun 212 519 16 95

http://www.avrupabilisim.com.tr/default.asp
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.