Şimdi Ara

SIEMENS WM10Q41STR & Bosh WAQ2042STR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SIEMENS WM10Q41STR (1506 tl) ve Bosh WAQ2042STR (1415TL)

Yukarıda belirttiğim iki modeli değerlendirir misiniz. İnox (gri) makine almam gerekiyor bütçem en fazla 1500tl. Hangisi alınabilir ? veyahut üstatların önerebileceği alternatif bir markanın bir modeli var mı? devir benim için önemli değil 1000 devir yeterli. Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: lazibere_82

SIEMENS WM10Q41STR (1506 tl) ve Bosh WAQ2042STR (1415TL)

Yukarıda belirttiğim iki modeli değerlendirir misiniz. İnox (gri) makine almam gerekiyor bütçem en fazla 1500tl. Hangisi alınabilir ? veyahut üstatların önerebileceği alternatif bir markanın bir modeli var mı? devir benim için önemli değil 1000 devir yeterli. Şimdiden teşekkürler.

Bosch iyi de inverter motorlu değil.İnverter olanları beyaz renk şart değilse beyaz alın
    http://m.boschevaletleri.com/Product.aspx?Code=WAT24480TR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lazpanyol kullanıcısına yanıt
    Öncelikle cevap için teşekkür ederim. Evim 2+1 ve bulaşık makinesi yeri mutfakta ve standart boyuttaki ürünleri tezgahın altına sığdıramıyorum dolabın kapakları malesef kapanmıyor. Diğer beyaz eşyalarımda inox olduğundan bütünlük arz etmesi için gri olsun istiyor eşim. Emir büyük yerden :D bide biraz önce profilo CM100SETR (1315TL) modeli buldum bunu da değerlendirebilir misin?
  • lazibere_82 L kullanıcısına yanıt
    Bu model de fırçalı motor.
    Profilo CMG serisi fırçasız(inverter) fakat onlar da beyaz renk. Bir de ithal CM1201DTR fırçasızdır ama o da beyaz:))
    Boschta da ithallere ek olarak WAT serisi inverter.
  • Tesekkur ederim cevap icin boshun ithal serileri benim butcemi bayagi asiyor hele bide inox eklenince benim amacim 1500 e kadar alinabilecek en iyi inox camasir makinasini almak bu olcude yukaridaki yazdigm 3 makinanin siralamasini yapabilirmisiniz yada altarnetif bi urun (inox lmak sartiyla :))

• siemens wm10Q48xtr bulabilirseniz
  • aserkut kullanıcısına yanıt
    Malesef o model 1876tl ve bütçeyi aşıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Siemens kg57naw24n buzdolabı
    10 yıl önce açıldı
    Bosch WAA16160TR Resetleme
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Malesef o model 1876tl ve bütçeyi aşıyor

bayi mi verdi bu fiyatı size
  • aserkut kullanıcısına yanıt
    Evet bayi vermisti. Bende isin icinden cikamadim dolabin kapagi acik kalmasini goze alarak profilo 140dtr aldim 1300e 9 taksitle bayiden. Yarin getirip kuracaklar. Olmadi araba folyosu ile griye kaplatacagim. .) Baska cozum bulamadim.

• quote:

Evet bayi vermisti. Bende isin icinden cikamadim dolabin kapagi acik kalmasini goze alarak profilo 140dtr aldim 1300e 9 taksitle bayiden. Yarin getirip kuracaklar. Olmadi araba folyosu ile griye kaplatacagim. .) Baska cozum bulamadim.

hayırlı olsun
    http://www.beyazdtm.com/Siemens-WM10Q48XTR-8-Kg-1000-Devir-Camasir-Makinesi.html?ref=akakce&v=1.61.1

iyice araştırsaydınız keşke

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.