Şimdi Ara

Siemens WM12S765TR Alacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Takip edebildiğim kadarıyla Siemens satışıyla ilgilenen bayi yada dükkanları olan arkadaşlar var.

Çok uzun araştırmalar yaparak bu modele karar verdim.

Diğer tüm eşyalarım Siemens olduğundan farklı bir marka düşünmüyorum , yardımcı olabilecek var mıdır ?

Şimdiden teşekkürler ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainmanxxxx -- 28 Ocak 2015; 11:58:09 >

• rainmanxxxx R kullanıcısına yanıt
    İstediğiniz modelin stokları çoğu yerde tükenmiş durumda bulmanız zor. Eğer sıfır paketli halde bulursanız kaçırmadan alın. Eğer bulamazsanız wm14s840tr idos modeli de şu an uygun fiyatlı bu modeli de düşünebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K-E-N-A-N -- 28 Ocak 2015; 12:02:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ilgine teşekkür ederim öncelikle ;

Siemens'e şikayette bulundum , internet sitelerinde üretimde olmayan modelleri belirtmedikleri için 4 defa bayilere gidip geldim.

Önce ;

WM10Y561TR belirledim , gittim , üretimden kalktı dediler
    WM14S840TR belirledim , gittim , üretimden kalktı dediler
    WM12S765TR belirledim , gittim , üretimden kalktı dediler

Madem bunlar kalktı ne diye internet sitesinde belirtilmiyor diye Siemens'e şikayette bulundum.

Alacağım makinanın DE üretimi olmasına , yük tartı sistemi olmasına özen gösteriyorum.

WM12Y761TR
    WM14Y762TR 'de olur ancak bütçemi aşacaktır diye pek yanaşmıyorum :)
    Üretimden kalktı diyerek yeni modelleri daha pahalı satmaya çalışıyor bayiler. Yeni ürünler için o kadar yüksek para vermenize bence de gerek yok 12s765i ve 14s840 ı piyasada aramanızı öneririm. Bosch-Siemens teki yük algılama sistemi programı etkilemiyor. Sadece Seçtiğiniz programa uygun yüklemeniz için yükü gösteriyor. Bu sistem wm10y561 de de var ama ben yine de 12s765i aramanızı öneririm :))

• Bayileri anlamak imkansız hocam

Elinde ne varsa onu satma çabası insanı deli ediyor

O varmı diyorsun hemen bir üst modeli varda şöyle iyide böyle özelde bıdı bıdı bıdı

:)

Merhaba;

Ürün belirttiğiniz üzere gerçekten de birçok mağazada bulunmuyor. Sizin yorumunuzu okumamızın ardından biz de internet sitemizdeki mağazaların stok durumlarını incelemek istedik ve linkte görebileceğiniz mağazaların ürüne sahip olduklarını belirttiklerini gördük. Eğer incelemek isterseniz:

https://www.alve.com/s/58369/Siemens-WM12S765TR.html?keyphrase=WM12S765TR

Umarız yardımcı olabilmişizdir. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alve

Merhaba;

Ürün belirttiğiniz üzere gerçekten de birçok mağazada bulunmuyor. Sizin yorumunuzu okumamızın ardından biz de internet sitemizdeki mağazaların stok durumlarını incelemek istedik ve linkte görebileceğiniz mağazaların ürüne sahip olduklarını belirttiklerini gördük. Eğer incelemek isterseniz:

https://www.alve.com/s/58369/Siemens-WM12S765TR.html?keyphrase=WM12S765TR

Umarız yardımcı olabilmişizdir. :)

Daha uygun bir yerde kapalı olarak buldum , akşam gidip bakacağım hocam

Yardımınız için teşekkürler

@serdarcetin-35 , size de teşekkür ederim

Yeni ev , yeni eşyalar vs derken teşhir biraz korkutuyor hocam , anlayışla karşılayacağını umarım ...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bimeksten aldım 2080 tl ye
    200 tl de hediye çeki aldım
    1880 e geldi

Teşekkürler herkese

Hayırlı olsun. Güle güle uzun yıllar kullanın.

• SIEMENS WM10Y561TR mi yoksa WM14S840TR mi? hangisini önerirsiniz çok kararsız kaldım ???
  • Benim önerim bulaşık makinası , çamaşır makinası gibi hareketli parçaları çok olan ürünleri Made in Germany seçmeniz.

Fırın , buzdolabı gibi ürünlerde Made in Tr seçebilirsiniz ama çamaşır makinası yada bulaşık makinası gibi çok fazla hareket eden parçadan oluşan ürünlerde orjinal Alman üretiminden şaşmamanızı öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.