Şimdi Ara

Siemens wm16s793gb 9kg 1600 devir çamaşır makinesi incelemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
3
Favori
2.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    evet hocam sıvı rinso kulanıyorum güzel köpürüyor videodaki gibi degil
  • bilalkendisin0606 kullanıcısına yanıt
    Hocam videoda dediğim gibi biraz kaçırmışım deterjanın dozunu. Sıcaklık ta 60'c olunca o kadar köpürdü. Makine baya uğraştı sonra onu durulamak için :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • K-E-N-A-N K kullanıcısına yanıt
    1600 devir çamaşırı tam kurutuyor mu?

• harpci H kullanıcısına yanıt
    Tekstil türüne göre Değişiyor. Kazak tarzı Kıyafetler tam kuru çıkıyor. Tişört gibi ince Pamuklu kumaş yer yer kuru çıkıyor. Hırka gibi kalın kumaşlar hafif nemli çıkıyor. Kot pantolonlar 1 saatte tamamen kuruyor. Kurutma makinesi kullanmıyorum.

• Cihaz 2025 şubat ayı itibariyle 10. Yılını bitirmiş bulunuyor.

Bu süre zarfında genelde%65 doluluk oranında ve sürekli 1600 devirde kullanıldı. burada bazılarının 4 gözle beklediği gibi, rulman kart amortisör vs herhangi bir arıza yaşanmadı, yaşanacak gibi de durmuyor, halen ilk alındığı günkü gibi çalışmakta

Çoğu makinenin 2 3 senede hurdaya çıktığı bir dönemde bu başarısından dolayı tebriği hak ediyor

• K-E-N-A-N K kullanıcısına yanıt

Makineyi zamanında özel sipariş ile yurtdışından getirdiğinizi belirtmişsiniz. Gerçekten merak ettim konu hakkında bilgi edinip yanıtlayabilir misiniz? Birde zamanında Türkiye'de satılan was serileri ile yurtdışında satılan was ları incelediğimde Türkiye'dekiler durulama da sizinki gibi ilave su eklemesi yapmadığını fark ettim. Ülkeden ülkeye yazılım mı değişiyor anlamış değilim.

• Arda92_ kullanıcısına yanıt

Ben TR versiyonlar ile arasında su kullanımı açısından bir fark görmedim. O dönem çevremdeki 5 kişiye was24765, was28840, way24840 aldırmıştım. Onlarda da durum farklı değil, gerektiğinde kilit seviyesine kadar su alıyor onlar da.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.