Şimdi Ara

SiemensCX70 Telefonu olanların Buluşma noktası...(Başka başlık açmayın lütfen...) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
1
Favori
92.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar , bu kablo işini ne yapalım ? Hemen üstteki @cdemir 'in verdiği link'lere baktım. Data kablosu ortalama 25 milyon. Üstelik satıcılardan bi tanesi de "bu kablo orjinaldir. Telefonunuzun sağlığı için yan sanayi kablolardan sakının" diyor. Orjinal kablo 60 milyon civarı falandı galiba. Şimdi nasıl oluyor bu iş ? 25 milyona satan yalan mı söylüyor ? Yine üstteki topic'te , "Kızılöte" 'leri ortalama 15 milyon civarında. Benim acilen bi kablo almam lazım. Çünkü artık çektiğim resimleri pc'me atmak , pc'imden ses , tema , oyun vs. göndermek istiyorum Cx70'ime. Nasıl yapalım dostlar , fikirleriniz nedir ?
  • arkadaşlar bir şey soracağım.. 4 gün önce bende cx70 aldım.. gayet memnunum telefondan.. yalnız t9 ile mesaj yazarken türkçe karakter kullandığımda bazen bi anda karakter sayısı felaket biçimde düşüyo ve 2 sms e çıkıo yazdığım ufacık bi msg.. mesela mesaja ilk başladığımda kalan karakter sayısı 760 gözüküyo, ben "aşkım" yazdığım anda bu 325 e düşüyo.. bunun devamında biraz bişey daha yazdığımda normalde 1 sms uzunluğunda bile olmayacak bi mesaj 2 sms oluyo.. bu şekilde kontörler gidiyo abuk subuk.. bunu düzeltmenin bir yolu war mı? t9 un dil ayarları türkçe.. teşekkür ederim...
  • crossfire

Bence USB kablo sanırım Irda'ya göre daha hızlı ve verimli olur.. Ama tabi orjinal olmayanlarda sorun çıkma olasılığı da var.. Irda'da sanırım uyum sorunu falan olmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: virgilblitz

arkadaşlar bir şey soracağım.. 4 gün önce bende cx70 aldım.. gayet memnunum telefondan.. yalnız t9 ile mesaj yazarken türkçe karakter kullandığımda bazen bi anda karakter sayısı felaket biçimde düşüyo ve 2 sms e çıkıo yazdığım ufacık bi msg.. mesela mesaja ilk başladığımda kalan karakter sayısı 760 gözüküyo, ben "aşkım" yazdığım anda bu 325 e düşüyo.. bunun devamında biraz bişey daha yazdığımda normalde 1 sms uzunluğunda bile olmayacak bi mesaj 2 sms oluyo.. bu şekilde kontörler gidiyo abuk subuk.. bunu düzeltmenin bir yolu war mı? t9 un dil ayarları türkçe.. teşekkür ederim...

tek yolutürkçe karakter kullanmamak. tabi aynı zamanda t9 da kullanmıycan.
  • arkadaşlar 10 günlük ürün 4-5 gündür sürekli kapanıyor kendiliğinden.
    bugün 53 versiyonu yüklendi ama yine telefon kendiliğinden kapanıyor.

bu nasıl bir durum arkadaşlar neden böyle yapar bu telefon.aynı sorunu yaşayıp çözebilen arkadaşlar bu sorunu duymuş görmüş çözümünü bilen arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.

10 günlük telefon neden durduk yere kapansın yaw kendiliğinden!!!1
    vallahi sinirlerim bozuldu iki günden beri dokunsan ağlıyacam yaw

• benimki de durduk yere olmasa da gprs'e girerken arada bir kapanıyor servise götürmeyi düşünüyorum yarın.bakalım ne olucak..
  • kardeşim yeni versiyonu var bunun yükledin mi en son çıkanı yükleyipde böyle yaptıysa servise götür ama yüklemeden götürme derim ben
  • arkadaşlar cx 70 wav isteyenler ve kurtlar vadisi hayranı olupta wavını bulamıyanlar işte paylaşım buyrun çok özel kurtlar vadisi wavları http://rapidshare.de/files/3463678/62_Polat.amr.html bu wav polatın sesidir
    işte 2. wav polatın diziden başka bir sahnesinden
    http://rapidshare.de/files/3463754/63_Polat.amr.html
    kurtlar vadisi giriş müziği işte linl
    http://rapidshare.de/files/3464090/KURTLAR_VADISI.wav.html
    bitmedi fon müziği de burda
    http://rapidshare.de/files/3464172/Kurtlar_vadisi_fon.wav.html
    halilibrahim wav da işte link
    http://rapidshare.de/files/3464371/KV_HalilIbrahim.wav.html
    arkadaşlar tepkilere göre gerek kurtlar vadisi olsun gerek diğer wav melodiler olsun buraya linki yollarım
    BİLGİ PAYLAŞMAK İÇİNDİR

• versiyon 43 var bende ama yükleyecek techizatım yok maalesef.telefonculara bi sorarım cunku servis 10 gunden once gelmez dedi.adapazarı civarında olup bana ardım edebilecek var mı bu versiyon konusunda ?
  • benim de 43 ama hiç kapanmıyo. ilk günler mms gönderirken, alırken, gprse girerken vs. kitlenip kapanıyodu ama epeydir kapanmıyo. yine de versiyon yüklicem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoNsTaNtIn45

benim de 43 ama hiç kapanmıyo. ilk günler mms gönderirken, alırken, gprse girerken vs. kitlenip kapanıyodu ama epeydir kapanmıyo. yine de versiyon yüklicem.

peki yeni versiyon yükletince ne fark edecek yeni versiyonun özellikleri nedir ...
    hem benimde 43 ama şu ana kadar bir arıza durumu olmadı
  • yeni versiyonda türkçe karekterler var ğ ...... gibi ama ben eskiyi kullanıyorum hiç bir problemle karşılaşmadım yeni versiyonu da tavsiye etmem açıkçası resim çekme hafızasını azaltıyo diye duydum sorunu olan arkadaşlar da servise götürsün garantili ise tabi
  • arkadaşlar CX70 wav isteyipte bulamıyanlar işte linkkkkkkkkkkkkkkkkkk
    1.blade
    2.demet akalın aşkın açamadığı kapı
    3.alişan yalan oldu
    4.HELENA paparizou (yunanistan)
    5.ilhan şeşen sarılınca sana
    6.çetin çetinkaya remix
    7.ferrai motor sesi :) (mesaj sesi olarak kullanabilirsiniz)
    8.new sebestiyan
    9.melih görgün 14 bahar
    10.lil jon -get now
    11.bendeniz bu bahar da (akustik)
    12.jhon carpener the end (BU WAV I BULMAK HİÇ DE O KADAR KOLAY DEĞİL TÜRK FİLMLERİNİN UNUTULMAZ MÜZİĞİ COŞKUN FİLMLERİNİN DEĞİŞMEZ ŞARKISIDIR EN GÜZEL YERİNDEN KESTİM HADİ HAYIRLI OLSUN)

İŞTE rar olarak bu wavları sizlerle paylaşıyorum işte link
    http://rapidshare.de/files/3551366/wav.rar.html

• YARDIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM......
    Yaaa arkadaşlar bu versiyon yüklemek ne demek yaaa.
    telefonu kapanan memnun olmayan servise goturmeden evvel versiyon yukluyo allah askına bana biri izah etsin nerden bulunup kime yukletilir.iyi bişeymidir telefona zararı olurmu bilgi verinnn
  • Tel bugun elime geçti. Versiyonu 54 iyimidir ki.

Yanlız IME nosunu kayıtlı değil diyor.. Acaba hediyeli telefonların hepsimi böyle?
  • aynı sorun bende de var daha once de yazmıstım. GPRS e girerken kapanıyor bazen. servise goturunce telefonsuz kalıoz..
  • CX-65 ve CX-70 oyunlarını-uygulamalarını bilgisayarda çalıştırabilen bir emulator var mı? (Forumda arama yaptım bulamadım)

JRE (Java Runtime Env.) ile çalışmıyor.

Bu arada dün bir uygulama çalıştırırken benim telefonda reset attı. (Ram'lar demi sorun var acaba. Yoksa fanlar mı çalışmıyor. İşlemciye o/c 'da yapmadık ama.)

Ama buna birazda ben neden oldum heralde. Bilgisayar gibi işlemi çok hızlı yapsın diye joysticke bir sağ bir sol bir iki de yandaki tuşlara bastım hızlı bir şekilde, sonra telefon nakavt.
  • verdim tel'i bugun servise.ist'a basariya gidecekmis bakalim ne zaman gelecek.hatırlarsanız gprs'e girerken kapanma sorunu vardı.
  • hayırlısı olsun ben de yarın alacağım inşallah bir problem olmazsa.
  • madem version yüklemek işe yaramıyo diyosun, niye o zaman yeni tel.lere hep son versiyonu koyuyolar?
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.