Şimdi Ara

Sifir 13' macbook air 2012 - 1800 tl fiyat nasil?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ne zamandir macbook air arastiriyorum, bugun eskisehrde pupa acilis gunune ozel macbook air 13" 4 gb ram 128 gb ssd li model 1800 tl... 2012 model olan 3. Nesil...

Fiyat sizce nasil hemen almalimiyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence süper fiyat kaçırmayın.
  • banada al bi tane 1900 dan alıyım senden :)
  • evet fiyati iyi fakat yeni ürün buna sebep olmuş olabilir
  • Su an aldim arkadaslar; 1799 a pesin fiyatina 12 taksit aldim...

Bu kadar erken borclanmayi dusunmuodum ama fiyat cok uygun geldi kacirmak istemedim :))

• san_jose kullanıcısına yanıt
    Çok iyi yapmışsınız, hayırlı olsun.
  • AhmetSelçuk kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam :))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: san_jose

Su an aldim arkadaslar; 1799 a pesin fiyatina 12 taksit aldim...

Bu kadar erken borclanmayi dusunmuodum ama fiyat cok uygun geldi kacirmak istemedim :))

Hayirli olsun hocam bende arastiriyorum simdilik insallah almak nasip olur. Ilk izlenimlerinizi yazar misiniz zahmet olmazsa?

• valla daha önce 2008 model macbook kullanıyordum; satmak zorunda kalmıştım yaklaşık 2 yıl sonra mac'e kavuştum..

i5 işlemci, 4 gb ram, 128 gb ssd ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılıyor..

macbook air ın tasarımı zaten müthiş..

inş en kısa zamanda sizede nasip olur...
  • Haswelli olanlardan alin hocam o fiyata zaten cok uygun degil uretilmeyen satista olmayan bir urun sonucta uzak durun bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: karti

Haswelli olanlardan alin hocam o fiyata zaten cok uygun degil uretilmeyen satista olmayan bir urun sonucta uzak durun bence.

Haswelli olan model ile arasında 1000 TL fark var neredeyse. Yaklaşık olarak %40 avantajlı alıyor arkadaş. Bende aynı cihazı kullanıyorum, Vatan kampanyasında 2163 TL ye almıştım 3 hafta önce. Bu gün olsa yine alırım. Haswell in avantajları var diye neredeyse yarı yarıya fark vermek mantıklı değil. Cihazı kullanıyorm ve gayet de memnununm. Önyargılı davranmayın lütfen.
  • AhmetSelçuk kullanıcısına yanıt
    Önyargılı davranmıyorum haswelli cihazın ömrü 5 yılsa bu cihazın 3 yıl ikisininde 1000 devir gücü var biri 7 saate biri 12 saatte bitiyor hadi düşünün bakalım ayrıca 1000 tl fark yok abartmayalım. 700 tl fark var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • her iki modelden de kullandım. Şu an haswell olan modeli var. Bence o farka değer. Özellikle şarj uzunluğu olarak. İpad den bir farkı yok pil ömründe.
  • tabiki pil ömrü çok büyük etken; hatta 1-2 saat değil nerdeyse iki katına yakın bi pil performansı söz konusu...

ancak pil ömrü dışında(taabiki diğer iyileştirmelerde mevcut ancak dişe dokunur olmadığını düşünüyorum; en azından benim kullanımımda-ihtiyaçlarımda farkı hissetmeyecektim) pek bir fark yok..pil performansı o kadar iyi olsada sadece pil performansı için 700 tl fark vermek bana fazla geldi. özellikle bütçem buna bile zor yetiyordu. ben ikinci ellerine bakarken sıfırını bu fiyata buldum..

açıkcası kolay kolay 1799a da sıfır 13" macbook bidaha zor gelir kanısındayım, tamam 1 yıl önceki model, belli eksileri var ama sıfır garantili cihazı nerdeyse ikinci el fiyatına yakın fiyata aldım...

her zaman en güncel en iyi cihazdır, ancak benim açımdan bütçe-ihtiyaçlar-fiyat-performans göz önüne aldığımda kaçırılmıcak fırsat olarak gördüm.

yani şöyle desem daha iyi olucak haswell işlemcili 2100-bu 1800 olsa yine bunu alırdım; çünkü hem bütçem bu, hemde benim ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılıyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: san_jose

tabiki pil ömrü çok büyük etken; hatta 1-2 saat değil nerdeyse iki katına yakın bi pil performansı söz konusu...

ancak pil ömrü dışında(taabiki diğer iyileştirmelerde mevcut ancak dişe dokunur olmadığını düşünüyorum; en azından benim kullanımımda-ihtiyaçlarımda farkı hissetmeyecektim) pek bir fark yok..pil performansı o kadar iyi olsada sadece pil performansı için 700 tl fark vermek bana fazla geldi. özellikle bütçem buna bile zor yetiyordu. ben ikinci ellerine bakarken sıfırını bu fiyata buldum..

açıkcası kolay kolay 1799a da sıfır 13" macbook bidaha zor gelir kanısındayım, tamam 1 yıl önceki model, belli eksileri var ama sıfır garantili cihazı nerdeyse ikinci el fiyatına yakın fiyata aldım...

her zaman en güncel en iyi cihazdır, ancak benim açımdan bütçe-ihtiyaçlar-fiyat-performans göz önüne aldığımda kaçırılmıcak fırsat olarak gördüm.

yani şöyle desem daha iyi olucak haswell işlemcili 2100-bu 1800 olsa yine bunu alırdım; çünkü hem bütçem bu, hemde benim ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılıyor..

Katılıyorum, zaten profesyonel kullanım için bu cihaz değil pro modeller alınır. Şarj süresi uzun, haswell işlemci diye bu kadar fazla fark vermek gereksiz. Herkes güncelolanı almak ister ama şartları da düşünmek lazım.

• net üzerinden mi aldınız acaba

saygılar
  • burcink kullanıcısına yanıt
    Magazadan aldim; sadece acilis gunune ozelmis... Hatta enterasandir magaza icinde hic indirim su fiyat bu fiyat yazmiyor.. Gorevliye ben sordum o zaman gosterdi yoksa 2500 kusur fiyat vardi reyonda..

• Macbook pro kullanıcısıyım ancak uzun zamandır uzak kaldım. Depolama alanı 128 gb ssd problemini nası aşıyorsunuz yada benim bilgisayarımdaki gibi 750 gb olanları var mı?@san_jose
  • daha öncede 160 gb ssd yetiyordu; harici olarak 500gb kullanıyorum fazlasıyla yetiyor bana..
  • Haswelli modeldeki
    * pil süresi artışı
    * pci-express ssd
    * daha iyi ekran kartı
    * wireless ac

Bence kesinliklikle fiyat farkına değer. Özellikle wireless ve ssd de ki geliştirme çok kayda değer.
    Eski neseli göre işlemcide kayda değer performans artışının olmamasına rağmen, gpu ve ssd farkı, kullanımda hissedilecektir.

Herşeye rağmen 1800 tl çok iyi fiyat alan arkadaş iyi yapmış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.